Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yanlış yapmissin canim 2pogca bide hic olmamis üzgünüm onun yerine kahvaltini yapsaydin keske

Cok fazla disarida kahvalti yapiyorsunuz canim evde yapilan kahvalti daha saglikli
Hem korona varken disarda hic yemek yemedim daha dikkat etmekde fayda var

Cok fazla disarida kahvalti yapiyorsunuz canim evde yapilan kahvalti daha saglikli
Hem korona varken disarda hic yemek yemedim daha dikkat etmekde fayda var
Bende bende yemedim hatta en son hamileyken arkadaşlarla kahve icmeye gitmistim halaa evdeyim disarda yemek zaten tehlikeli artik ama hic kimse anlamiyo vallaaa

Ayran etin yanında tavsiye etmiyorlar kuzucum
Aaa neden? Biliyor musun eşim İsrail’e gitmişti yabancı bir firmada çalışırken etin yanında peynir satmamışlar yasakmış yahudilerde. Sağlığa zararlı mı ki eti süt ürünüyle tüketmek

adim yaren
3 cocuk var,31 yas,kilom76,6kg ,hedef 63kg,boy 1.78 baska gereken bilgi varsa yada form
Hoşgeldin canim aramiza ben elif 31 Yaşındayim bekarim ,takim kaptaniyim
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Iki hafta deneme suresi var
Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz.

Eylulle kostururken koltuğun kenarına ayagimi vurdum serçenin yanindaki parmak önemsemedim ama cok canim yandi simdi sen şiş morar oldu kapkara hissetmiyorumda kırılmış olabilirmi
Sıcagiyla hissetmeye bilirsin kirildiysa ihmal etme acile git istersen çok geçmiş olsun canım

Zorla ağzına tikamadilarla bundan sonra yemiyorsun dikkat ediyorsun menülerde kaçamak görmek istemiyorum kizlar yok ben böyle iyiyim diyen varsa listeden çıkaralım kimse kimsenin hakkına girmeden yesin içsin sıkıntı yok niye yedin demeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…