- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yanlış yapmissin canim 2pogca bide hic olmamis üzgünüm onun yerine kahvaltini yapsaydin keskeSabah parka gittik kahvaltıya esim kaynanam kayınpeder borekciden alicaklar ben yemicem dedim kaynanamla iyice kaptirdin hasta olucaksin ye işte dedi eşimde bana ters bakıp 2 poagaca almış yedim ama sinir küpü oldum asla bir daha yemem onlarla şimdide sporumdayim
Öğle yemeği yemedim aç değilim sinirden
Sabah 9 da yedik
Cok fazla disarida kahvalti yapiyorsunuz canim evde yapilan kahvalti daha saglikliSabah parka gittik kahvaltıya esim kaynanam kayınpeder borekciden alicaklar ben yemicem dedim kaynanamla iyice kaptirdin hasta olucaksin ye işte dedi eşimde bana ters bakıp 2 poagaca almış yedim ama sinir küpü oldum asla bir daha yemem onlarla şimdide sporumdayim
Sabah 9 da yedik
Bende bende yemedim hatta en son hamileyken arkadaşlarla kahve icmeye gitmistim halaa evdeyim disarda yemek zaten tehlikeli artik ama hic kimse anlamiyo vallaaaCok fazla disarida kahvalti yapiyorsunuz canim evde yapilan kahvalti daha saglikli
Hem korona varken disarda hic yemek yemedim daha dikkat etmekde fayda var
Kaynananın bit bit ötüşü kaçamak hiç yapmamıştım kacamagim olsun bugunYanlış yapmissin canim 2pogca bide hic olmamis üzgünüm onun yerine kahvaltini yapsaydin keske
Sen kimsinkibeni de ekleyi
Hosgeldiniz sizi tanıyalım da ona gore ekleyelim :))beni de ekleyi
Aaa neden? Biliyor musun eşim İsrail’e gitmişti yabancı bir firmada çalışırken etin yanında peynir satmamışlar yasakmış yahudilerde. Sağlığa zararlı mı ki eti süt ürünüyle tüketmekAyran etin yanında tavsiye etmiyorlar kuzucum
Hoşgeldin canim aramiza ben elif 31 Yaşındayim bekarim ,takim kaptaniyimadim yaren
3 cocuk var,31 yas,kilom76,6kg ,hedef 63kg,boy 1.78 baska gereken bilgi varsa yada form
Hoşgeldiniz takımımızaadim yaren
3 cocuk var,31 yas,kilom76,6kg ,hedef 63kg,boy 1.78 baska gereken bilgi varsa yada form
Sıcagiyla hissetmeye bilirsin kirildiysa ihmal etme acile git istersen çok geçmiş olsun canımEylulle kostururken koltuğun kenarına ayagimi vurdum serçenin yanindaki parmak önemsemedim ama cok canim yandi simdi sen şiş morar oldu kapkara hissetmiyorumda kırılmış olabilirmi
Sağol canim morariyo zaten iyiceeeSıcagiyla hissetmeye bilirsin kirildiysa ihmal etme acile git istersen çok geçmiş olsun canım
Zorla ağzına tikamadilarla bundan sonra yemiyorsun dikkat ediyorsun menülerde kaçamak görmek istemiyorum kizlar yok ben böyle iyiyim diyen varsa listeden çıkaralım kimse kimsenin hakkına girmeden yesin içsin sıkıntı yok niye yedin demeyizSabah parka gittik kahvaltıya esim kaynanam kayınpeder borekciden alicaklar ben yemicem dedim kaynanamla iyice kaptirdin hasta olucaksin ye işte dedi eşimde bana ters bakıp 2 poagaca almış yedim ama sinir küpü oldum asla bir daha yemem onlarla şimdide sporumdayim
Sabah 9 da yedik
Zorla ağzına tikamadilarla bundan sonra yemiyorsun dikkat ediyorsun menülerde kaçamak görmek istemiyorum kizlar yok ben böyle iyiyim diyen varsa listeden çıkaralım kimse kimsenin hakkına girmeden yesin içsin sıkıntı yok niye yedin demeyiz
6. Takım kazanacak. Dünden bu güne 1.100 gr gitti .Tam gaz devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?