Tebrik ederim ablacım durmak yok yola devam hep birlikteGünaydııııınnnnn. Bu sabah 90.9 u gördün ...Devam inşallah. Tam gaz.
Centilmen kaptanim tşk ederim
Yeşilleri yakmişsın
Dun ekledim yaa kilomu goreyimde 54 e düşeyim dedimYeşilleri yakmişsın
Kahavalti sevilmez mi kız 3 öğün yerim valla ama kahvaltıyı güzel yap akşam yemegini hafif geçir akşama acıkip saldırma olayı olmazYulaf haşladım yoğurtladım içerisine pul biber zerdeçal zencefil ve limon ekleyip yedim tadı çok güzel oldu
Kahvaltı yapmayı sevmiyorum bir müddet böyle yapayım bari
Akıllı insanın halı başka bacımTam zamaninda ayrılmışım desene
Evet canım haklısın ama küçüklüğümden beri sevmem kahvaltıyıKahavalti sevilmez mi kız 3 öğün yerim valla ama kahvaltıyı güzel yap akşam yemegini hafif geçir akşama acıkip saldırma olayı olmaz
Aynen kahvalti sevilmezmi yaaaKahavalti sevilmez mi kız 3 öğün yerim valla ama kahvaltıyı güzel yap akşam yemegini hafif geçir akşama acıkip saldırma olayı olmaz
Sen çok ortalarda dolanmaya başladın diyim.sanaAy gene saçma konular açmışlar banlanan banlanana
Ne konusu acmislarAy gene saçma konular açmışlar banlanan banlanana
Yokkk yokk yanlis anladin sadece okuyorum beyaaaa karismamSen çok ortalarda dolanmaya başladın diyim.sana
+18Ne konusu acmislar
Himm hayirlisi bakalim+18sonra okullar acilsinmi demisler öğretmenler hemsireler normal bizim gibi insanlar birbirlerine girmis
Gel gel bende zatın pimi çekilmiş var bi bomba sen gel yeterHerkesciklere günaydınyola çıktım bende dönüyorum yarından itibaren bomba gibi gelcem baya bişi kaçırdım gibi Ama yakalarım
Gunaydin canım hayirli yolculuklarHerkesciklere günaydınyola çıktım bende dönüyorum yarından itibaren bomba gibi gelcem baya bişi kaçırdım gibi Ama yakalarım
Tmm o zaman canım. Katılayım bende.
300-400 gram versende yeter senin kilonda guzel yuzde oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?