Ağzın bal yesin ablacımFul enerji ve motivasyonla burdayız , kendimizi yeni baştan yaratıyorux
Yemin ederim sesli sesli gülüyorum sen çok yaşa, Allah biran önce duanı kabul etsin yavrucuğunun haberi gelsin. Bak biz bu yarışı kazanıcaz ya sana hediye bebiş müjdesi gelecek70 in altına in bebek gelicek
Ohhh afiyet olsun , ben zero içiyorum tadını daha çok seviyorum
Ayyy çok sevindim @vişneli turtam sende sevindinmi bakem
Kaparım kaptım , kız vişneli mahçup etme beni haaa. Gebertirim seni
Sağol kaptancım. Bak @visneli turtam. Zaten seni 1. Takım istememiş
Ben boşuna demedim sana kilo verme makinası diyebravo tebrikler
Harikasın canım en güzel günlerindesin çok güzel eksiler gelecek ilk önceler kıymetini bil bu günlerin , ama sakın eksik beslenme protein sebze kalsiyum eksik wtme
Bizden varmı banlanan
Bende kahvaltıcıyım
Canım koşkoş. Neler oldu burda neler bak aynı takımdayız incelersin geçmişi zaten dur durak olmadan şahane olucaz
Misss
Ayran etin yanında tavsiye etmiyorlar kuzucum
Bu saatte ne düğünü kızDüğün bitmiyordu başım sisti
Tebrik ederimmmmmmBende bu sabah 76 tam çıktım - 500 gr
Uc gundur bizim burda da dugunler oluyor sabah 9 da basladigi gunleride biliyorumBu saatte ne düğünü kız
Burdada saat 8 de gelin çıkarmaya geliyorlar davul zurna sesi bıktım artık valla sabahın köründe ne iştah var millette gelini kayinvalidenin evine götürüyorlar akşam doğru kuaför ordanda salona bana çok saçma geliyor buranın adetleri sabahın köründe niye yani salona giderken gelsin götürsünler akşam nöbetten gelip uyuyan insanlar var uyuyan bebekler var yorgun anneler var hala alişamadimUc gundur bizim burda da dugunler oluyor sabah 9 da basladigi gunleride biliyorum
Guzelligin niye gizledin cemalin goreydik iyiydiAh ben bilsem
Ürüs var ürüsGuzelligin niye gizledin cemalin goreydik iyiydi
Yarın başlayamam kız..haftaya pazartesi dedim yaa.. sen başka istesen ben sana yetişirimretro_hippo yarın başlıyoruz inşallah,
Rabbim kalbine gore verir inşAllah canim heristeyene nasip etsinAğzın bal yesin ablacımins Allah tedaviye gerek kalmadan gelir eşşek sıpası dua edin müminin mümine ettiği dua.geri cevrilmezmis rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Benimde 3günüm yanliz degilsin karnim davul olduTuvalete çıkmayışımın 5. Gününü kutluyorum
Ne kadar da mesudum
Geçmiş olsun canımEylulle kostururken koltuğun kenarına ayagimi vurdum serçenin yanindaki parmak önemsemedim ama cok canim yandi simdi sen şiş morar oldu kapkara hissetmiyorumda kırılmış olabilirmi
sağol canimyaaa çokk kötü oldu acıyooo dedim ama şisti davul oldu buz koyum bibakim nolcakGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?