Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ağzın bal yesin ablacım ins Allah tedaviye gerek kalmadan gelir eşşek sıpası dua edin müminin mümine ettiği dua.geri cevrilmezmis rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Uc gundur bizim burda da dugunler oluyor sabah 9 da basladigi gunleride biliyorum
Burdada saat 8 de gelin çıkarmaya geliyorlar davul zurna sesi bıktım artık valla sabahın köründe ne iştah var millette gelini kayinvalidenin evine götürüyorlar akşam doğru kuaför ordanda salona bana çok saçma geliyor buranın adetleri sabahın köründe niye yani salona giderken gelsin götürsünler akşam nöbetten gelip uyuyan insanlar var uyuyan bebekler var yorgun anneler var hala alişamadim

Ağzın bal yesin ablacım ins Allah tedaviye gerek kalmadan gelir eşşek sıpası dua edin müminin mümine ettiği dua.geri cevrilmezmis rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Rabbim kalbine gore verir inşAllah canim heristeyene nasip etsin
Tuvalete çıkmayışımın 5. Gününü kutluyorum
Ne kadar da mesudum
Benimde 3günüm yanliz degilsin karnim davul oldu

Eylulle kostururken koltuğun kenarına ayagimi vurdum serçenin yanindaki parmak önemsemedim ama cok canim yandi simdi sen şiş morar oldu kapkara hissetmiyorumda kırılmış olabilirmi

Sabah parka gittik kahvaltıya esim kaynanam kayınpeder borekciden alicaklar ben yemicem dedim kaynanamla iyice kaptirdin hasta olucaksin ye işte dedi eşimde bana ters bakıp 2 poagaca almış yedim ama sinir küpü oldum asla bir daha yemem onlarla şimdide sporumdayim
Öğle yemeği yemedim aç değilim sinirden
Sabah 9 da yedik

Eklentiler

• IMG_20200809_140135.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…