Eki Görüntüle 2673338
1.takima destek olayim azicik
Cuma 56.9
Bugun 55.8
Cumartesi 55.9 du ama yinede 100 gram daha gitmis :))
Canım harikasın dedim sana 1 haftalık hedefini 1 ay olarak yazmışın diyeGeçen cuma tartım : 76,5 kg
Bugün sabah tartım : 76 kg
Bende 65 ile başladım benimde hedef 55 , nasıl memnun musun 55 kilodan canım özendir beni
Günaydın
Kilom 76 .1
Cuma 76.7
Fark -600 verdim
İnsllallah canım ya 600 gramı nerden nasıl aldım aklım almıyor kaçamak yapsam amenna eiiptik ye yapıyorum sinir geldi
Simdi kilo bildirimi yapayim
62 300 gecen cuma
62 100 bu gun
Fark -200
Aaa beraber başlamadık miSen başla ben sana yetişicem haftaya
Bekliyorum foto at bakalım,bende 56 ya kadar düştüm zamanında doğum kiloları bunlar ,yazisalim hergun tamam mı sen sürekli tahrik et beniCanım harikasın dedim sana 1 haftalık hedefini 1 ay olarak yazmışın diye
Dakka başı doto atıyorum grubavalla 36 beden kıyafetin bol gelme duygusu hiçbir şeyde yok inan. İnsan gurur duyuyor emeğinin karşılığını almaya başlayınca
Bu arada dip not 55 değilim geçen cuma 55 i ucundan gördüm o kadar, ama olucam ve altına da inicem , bu bir süreç sabır disiplin istikrar
İstersen foto atıyımmi
Şahanesin sudem yakında inersin 75 in altına zaten boylusun artık şekillenmeye başlar vücut
Ben sana artık tek kelime etmiycem çok ciddiyim. İster ye ister yeme ister devam et ister bırak kilo üzerine kilo koy, beni ilgilendirmiyor
Eki Görüntüle 2673338
1.takima destek olayim azicik
Cuma 56.9
Bugun 55.8
Cumartesi 55.9 du ama yinede 100 gram daha gitmis :))
Bekliyorum foto at bakalım,bende 56 ya kadar düştüm zamanında doğum kiloları bunlar ,yazisalim hergun tamam mı sen sürekli tahrik et beni
Canım armutCanım harikasın dedim sana 1 haftalık hedefini 1 ay olarak yazmışın diye
Dakka başı doto atıyorum grubavalla 36 beden kıyafetin bol gelme duygusu hiçbir şeyde yok inan. İnsan gurur duyuyor emeğinin karşılığını almaya başlayınca
Bu arada dip not 55 değilim geçen cuma 55 i ucundan gördüm o kadar, ama olucam ve altına da inicem , bu bir süreç sabır disiplin istikrar ❤
İstersen foto atıyımmi
Şahanesin sudem yakında inersin 75 in altına zaten boylusun artık şekillenmeye başlar vücut
Ben sana artık tek kelime etmiycem çok ciddiyim. İster ye ister yeme ister devam et ister bırak kilo üzerine kilo koy, beni ilgilendirmiyor
Hoşbuldum canm internete ancak girebildimPazartesi gunleri kilo bildiirimi yapiyoruz
Hosgeldin canim yoktun kac gundur
Yok değilimBal0ncuk Sen mısın?
Bodur piliç hem dem tatlıdır diyince o sandimYok değilim 🖐
Anladım civcivim evet 55 in altına inmelisin bencede benim boyum 1671.60bodur tavuk her daim piliç
Muhtesemsin canim 600 grGünaydın
Kilom 76 .1
Cuma 76.7
Fark -600 verdim
Ben yeter ki isteyim canimMuhtesemsin canim 600 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?