Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma tartım : 76,5 kg
Bugün sabah tartım : 76 kg
Canım harikasın dedim sana 1 haftalık hedefini 1 ay olarak yazmışın diye

Bende 65 ile başladım benimde hedef 55 , nasıl memnun musun 55 kilodan canım özendir beni

Dakka başı doto atıyorum gruba valla 36 beden kıyafetin bol gelme duygusu hiçbir şeyde yok inan. İnsan gurur duyuyor emeğinin karşılığını almaya başlayınca
Bu arada dip not 55 değilim geçen cuma 55 i ucundan gördüm o kadar, ama olucam ve altına da inicem , bu bir süreç sabır disiplin istikrar
İstersen foto atıyımmi

Günaydın
Kilom 76 .1
Cuma 76.7
Fark -600 verdim

Şahanesin sudem yakında inersin 75 in altına zaten boylusun artık şekillenmeye başlar vücut

İnsllallah canım ya 600 gramı nerden nasıl aldım aklım almıyor kaçamak yapsam amenna eiiptik ye yapıyorum sinir geldi

Ben sana artık tek kelime etmiycem çok ciddiyim. İster ye ister yeme ister devam et ister bırak kilo üzerine kilo koy, beni ilgilendirmiyor

Bekliyorum foto at bakalım,bende 56 ya kadar düştüm zamanında doğum kiloları bunlar ,yazisalim hergun tamam mı sen sürekli tahrik et beni

Canım armut Küçüldü
Hissediyorum incelediğimi
Hatta eşim geçen kayinvalideye beni bir övüyor sorma
Söyle diyet yapıyor şöyle spor yapıyor diyor
Kayınvalide de diyoki....hm....he....he..
Hoparlör açık görüntülu konuşuyorlar ben mutfaktaydim duymuyor zannediyor lar...

Acaip gurur duydum kendimle...

Azmin zaferi sabrettim emek verdim halıya spor yaparken sapır sapır ter döktüm
Allah'ıma bin şükür fit halime dönüyor um yavaş yavaş...
Allah önce sağlık versin gerçekten.
Sağlığımizi kazanmak için bütün çabamız.
Güzellik ekstrasi.

Tartıda obese yazıyordu düşün çıkınca.

Normal kiloya inmeme de çok az kaldı.
Artık bende yeşil olucam
Birde 77 kiloda uzun yıllar kaldığım için bir ay direndi sanki vücut.

1.60 bodur tavuk her daim piliç
Anladım civcivim evet 55 in altına inmelisin bencede benim boyum 167

Sporla aran nasıl hadi gel şahane spor yapalım, yeni programını takip ettiğim antrenörün boyu 160 kilo 48-49 değişiyor ve 2 sezeryan doğum yapmış . Bayılıyorum fiziğine 10 numara . Bugün onun videolarından 2. Günüm. Bende hiç kas ağrısı olmazdı kondisyonum iyidir kol omuz ve bacakta hafif ağrı var. Çok güzel programlar. Birde before after ları inanılmaz
İnstagram. Goozdeyle hesabı. Tam boyunuz aynı onu kendine hedef alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…