O kadinin boyu 1.60 mi cok uzun gorunuyor yaaAnladım civcivim evet 55 in altına inmelisin bencede benim boyum 167
Sporla aran nasıl hadi gel şahane spor yapalım, yeni programını takip ettiğim antrenörün boyu 160 kilo 48-49 değişiyor ve 2 sezeryan doğum yapmış . Bayılıyorum fiziğine 10 numara . Bugün onun videolarından 2. Günüm. Bende hiç kas ağrısı olmazdı kondisyonum iyidir kol omuz ve bacakta hafif ağrı var. Çok güzel programlar. Birde before after ları inanılmaz
İnstagram. Goozdeyle hesabı. Tam boyunuz aynı onu kendine hedef alabilirsin ❤
Canım armutKüçüldü
Hissediyorum incelediğimi
Hatta eşim geçen kayinvalideye beni bir övüyor sorma
Söyle diyet yapıyor şöyle spor yapıyor diyor
Kayınvalide de diyoki....hm....he....he..
Hoparlör açık görüntülu konuşuyorlar ben mutfaktaydim duymuyor zannediyor lar...
Acaip gurur duydum kendimle...
Azmin zaferi sabrettim emek verdim halıya spor yaparken sapır sapır ter döktüm
Allah'ıma bin şükür fit halime dönüyor um yavaş yavaş...
Allah önce sağlık versin gerçekten.
Sağlığımizi kazanmak için bütün çabamız.
Güzellik ekstrasi.
Tartıda obese yazıyordu düşün çıkınca.
Normal kiloya inmeme de çok az kaldı.
Artık bende yeşil olucam
Birde 77 kiloda uzun yıllar kaldığım için bir ay direndi sanki vücut.
O kadinin boyu 1.60 mi cok uzun gorunuyor yaa
Eylül ayina gelelim de ben de düzenli spora başlayayim bu sirada 2-3 kilo daha vermeliyimYaaa. Hiç üzülmeyin kısayım diye kadın taş ki ne taş
Eylül ayina gelelim de ben de düzenli spora başlayayim bu sirada 2-3 kilo daha vermeliyim
Kafam hic rahat değil, hafta sonu ablam gelecek 10 gun burda kalacakNiye şimdi yapmıyosun
Kız 100kere yazdım yaAaa beraber başlamadık mi
Ben çalışan bayanım işteyim canım, işten cikiyorum kv ye bebek orda , bazen yemek yapar bazen yapmaz, yemek yap sofra kur kaldir bebegimle vakit geçir,eve geçmem saat on oluyo, ip alıp sabahları atlamayı düşünüyorumAnladım civcivim evet 55 in altına inmelisin bencede benim boyum 167
Sporla aran nasıl hadi gel şahane spor yapalım, yeni programını takip ettiğim antrenörün boyu 160 kilo 48-49 değişiyor ve 2 sezeryan doğum yapmış . Bayılıyorum fiziğine 10 numara . Bugün onun videolarından 2. Günüm. Bende hiç kas ağrısı olmazdı kondisyonum iyidir kol omuz ve bacakta hafif ağrı var. Çok güzel programlar. Birde before after ları inanılmaz
İnstagram. Goozdeyle hesabı. Tam boyunuz aynı onu kendine hedef alabilirsin
tamam canım ben başladım olmadı senle bir haftada fazladan yaparım aynı anda bitiririz, çok azimliyim maşallahKız 100kere yazdım yaben daha yeni geldim evde eksiklerim var tamamlıyip başlıcam diye.. ama diyete başladın şekersiz sayılır haftaya tam başlıcam inşallah
Harika yaaa cok sevindim senin adina böyle devam et canim benimCanım armutKüçüldü
Hissediyorum incelediğimi
Hatta eşim geçen kayinvalideye beni bir övüyor sorma
Söyle diyet yapıyor şöyle spor yapıyor diyor
Kayınvalide de diyoki....hm....he....he..
Hoparlör açık görüntülu konuşuyorlar ben mutfaktaydim duymuyor zannediyor lar...
Acaip gurur duydum kendimle...
Azmin zaferi sabrettim emek verdim halıya spor yaparken sapır sapır ter döktüm
Allah'ıma bin şükür fit halime dönüyor um yavaş yavaş...
Allah önce sağlık versin gerçekten.
Sağlığımizi kazanmak için bütün çabamız.
Güzellik ekstrasi.
Tartıda obese yazıyordu düşün çıkınca.
Normal kiloya inmeme de çok az kaldı.
Artık bende yeşil olucam
Birde 77 kiloda uzun yıllar kaldığım için bir ay direndi sanki vücut.
Ben çalışan bayanım işteyim canım, işten cikiyorum kv ye bebek orda , bazen yemek yapar bazen yapmaz, yemek yap sofra kur kaldir bebegimle vakit geçir,eve geçmem saat on oluyo, ip alıp sabahları atlamayı düşünüyorum
Ablacım saatte tutmadım sayıda dedimya hoplamali ziplamali spor yapmiycam yattigim yerde yaptım ama baya hamlamisim zor yaptımAfiyet olsun canım süperbölgesel kaç dakika peki
Gece aklıma geldin sabah etiket yapayım demiştim nerelerdesin canım goremedim seni kaç gündür iyimisingünaydın herkese..
uzun bir aradan sonra merhabalar
herkes iyimi
Annenmi rahatsız bilmiyordum çok geçmiş olsun canım rabbim tüm hastalarımıza şifa versin ins Allah kız ben geçen gün baloncuk13 etiket yaptım sen sadece baloncukmuşsunAllah razı olsun canım biraz yorgunum dinlenemedim hiç.. hep koşturma stres felan..
annem geldi ankaradan... sürekli doktorla iletişim halinde olacaz.. iyi çok şküür..
umarım daha iyi olacak
saol
sizler nasılsınız
Gerçekten 1.60 mıAnladım civcivim evet 55 in altına inmelisin bencede benim boyum 167
İnstagram. Goozdeyle hesabı. Tam boyunuz aynı onu kendine hedef alabilirsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?