Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O kadinin boyu 1.60 mi cok uzun gorunuyor yaa

Ne güzel duygular bu haz değilmi hiçbir çikolatadan bu hazzı alamıyor insan
Bu bir süreç, istikrar sabır azim disiplin iç motivasyon
İlk ay beslenmeni sporunu tam oturtamamıştın şimdi düzene girdi çok normal. Sağlıklı beslenmeyi ve sporunu hayatına entegre edince çorap söküğü gibi gelir
Birde armut olanlar hep daha zayıf durur, en kilolu halimde bile üst bedenim 38 i geçmedi
Kimse kilolu demedi, ama şimdi görenler vay be diyor. Bütün kafada sabitleşmiş ön yargıları kırıyorum ve bunu etrafıma gösteriyorum

* 40 tan sonra kilo veremezsin.... verilir !
* verirsin ama aç kalırsın .... hayır aç kalmazsın herşeyi de ölçülü olarak yersin
* bu göbek, bu basen, bu bacak bu yaştan sonra be spor yaparsan yap gitmez .... hayır gider, sabretmek lazım direnmek lazım
* yine de vücudun sarkar.... sporla sarkmaz
* yüzün küçüldü çirkinleştin.... hayır yüzümdeki fazla yağlarda gitti, daha fit oldum ya da yanlış beslenme de yüz çirkinleşir
* sezeryan karnı kalır tabi.... kesinlikle kalmaz tabi ama 1-2 ayda gitmez tabi

kaptırdım kendimi yine

Ben çalışan bayanım işteyim canım, işten cikiyorum kv ye bebek orda , bazen yemek yapar bazen yapmaz, yemek yap sofra kur kaldir bebegimle vakit geçir,eve geçmem saat on oluyo, ip alıp sabahları atlamayı düşünüyorum

Kız 100kere yazdım ya ben daha yeni geldim evde eksiklerim var tamamlıyip başlıcam diye.. ama diyete başladın şekersiz sayılır haftaya tam başlıcam inşallah
tamam canım ben başladım olmadı senle bir haftada fazladan yaparım aynı anda bitiririz, çok azimliyim maşallah

Harika yaaa cok sevindim senin adina böyle devam et canim benim

Bende 3 ay öncesine kadar çalışıyodum pandemiden dolayı emekliliğimi bekliycem
Sabahları evden 6.30 da çıkıp akşam 7.30 da geliyodum

Ben şöyle yaptım sabah 30 dakika erken kalktım her sabah 8 dakika karın brasil ve 8 dakika kalça bacak brasil videolarını youtube tan yaptım el yüz yıkama gibi alışkanlık haline getirdim sonuçtan çok memnun kaldım

Annenmi rahatsız bilmiyordum çok geçmiş olsun canım rabbim tüm hastalarımıza şifa versin ins Allah kız ben geçen gün baloncuk13 etiket yaptım sen sadece baloncukmuşsun

Gerçekten 1.60 mıneyse ben 1.56yım yine kurtarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…