Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bahanelerle siginmamak lazım aslında ama ne bileyim yoruluyom ben yahu yaş 32 ama ruh çöp

Günaydın
Kilom 76 .1
Cuma 76.7
Fark -600 verdim

Süpersin cnmm
Boynuz kulağı geçti ama ben sana yetiştim geçtim mi ne
Şaka şaka sen benden önce başladın duraklama da var normal ama kendimle de gurur duydum accıkk

Sağol cnm bilemedim valla regl olmuştum çünkü veremem diye düşündüm açıkçası. Bugün son günü bakalım. Ama o kadar da umudum yok sanki gayret ediyorum spor da yapıyorum ki nerdeyse hiç spor yapmıyordum uzuunnn zamandır inşallah veririm bakalım ne olacak bende merak ediyorum

Bu kilolarda hemen tartı yukarı gidiyor benim 900 gr artım var dert etme gelecek geri daha 4 eylüle var zaman , çok güzel inceleceksin merak etme

Ben bugün hastaneye yürüyerek gittim geldim yine böyle devam eder inşallah şimdilik iyi gidiyor. Açık havada yürümek te iyi geliyor bid e maskesiz şuursuzca gezenleri görmesem daha iyi olcak ama işte
Fizik Saatini erkene aldım serinken gidip geleyim diyebu yüzden Kahvaltımı gelince yapabildim 11:30 da hastane dönemi biraz gecikecek kahvaltım.

Eklentiler

• Screenshot_20200810_120840.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 22
Canım aynı şeyi ben de yaşamıştım, 65 civarı bir kiloda yaklaşık bir ay takılmıştı. Sonunda dayanamayıp kabak detoksu yaptım 3 gün. Böylece tekrar vermeye başladım. Belki de bir detoks denemen gerekir. Normalde çok önerilmez ama durmuş kilolarda çözüm olabilir.

O süt detoksu yapıyor 1 günlük ama yine kurtarmıyor bencede kabak iyi fikir

Tamam canim bulup ekliyorum senide 55.8 olarak

Günaydınnnnnnn
Gunaydin canım ❤
Zipzip- kaptanim cuma bildirimde benim kilom kaçtı 75.4 mu unuttum tartı resmide yok yazmıştım buraya bula bilirmisin sana zahmet
Evet canim 75.4 olarak yazmıştın

Anaaa listenin ekran görüntüsünü almıştım halbuki bakma aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…