Bahanelerle siginmamak lazım aslında ama ne bileyim yoruluyom ben yahu yaş 32 ama ruh çöpBende 3 ay öncesine kadar çalışıyodum pandemiden dolayı emekliliğimi bekliycem
Sabahları evden 6.30 da çıkıp akşam 7.30 da geliyodum
Ben şöyle yaptım sabah 30 dakika erken kalktım her sabah 8 dakika karın brasil ve 8 dakika kalça bacak brasil videolarını youtube tan yaptım el yüz yıkama gibi alışkanlık haline getirdim sonuçtan çok memnun kaldım
Yokmu arttıransadece 400gram artiyim yavvvv cumaya 800gram vercem söz
Günaydın
Kilom 76 .1
Cuma 76.7
Fark -600 verdim
Sağol cnmCanım harikasın dedim sana 1 haftalık hedefini 1 ay olarak yazmışın diye
Dakka başı doto atıyorum grubavalla 36 beden kıyafetin bol gelme duygusu hiçbir şeyde yok inan. İnsan gurur duyuyor emeğinin karşılığını almaya başlayınca
Bu arada dip not 55 değilim geçen cuma 55 i ucundan gördüm o kadar, ama olucam ve altına da inicem , bu bir süreç sabır disiplin istikrar ❤
İstersen foto atıyımmi
Şahanesin sudem yakında inersin 75 in altına zaten boylusun artık şekillenmeye başlar vücut
Ben sana artık tek kelime etmiycem çok ciddiyim. İster ye ister yeme ister devam et ister bırak kilo üzerine kilo koy, beni ilgilendirmiyor
Bak sana ne sorcam eşim bişi demiyo ama zayıf olsam daha çok beğenir dimiBu kilolarda hemen tartı yukarı gidiyor benim 900 gr artım var dert etme gelecek geri daha 4 eylüle var zaman , çok güzel inceleceksin merak etme
Senin Tartı moralimi bozdu sabah sabah
Canım aynı şeyi ben de yaşamıştım, 65 civarı bir kiloda yaklaşık bir ay takılmıştı. Sonunda dayanamayıp kabak detoksu yaptım 3 gün. Böylece tekrar vermeye başladım. Belki de bir detoks denemen gerekir. Normalde çok önerilmez ama durmuş kilolarda çözüm olabilir.77.800 le güne merhaba dedim 600 gram fazlam var nedeni belli değil dün uykusuz kaldim kızım ufak burnu tıkandı başındayım.
Ben inemicem galiba 60 Lara hayal oldu bana 1 aydır 78 77 arasındayım tartıya cikmasammi artık napsam
O süt detoksu yapıyor 1 günlük ama yine kurtarmıyor bencede kabak iyi fikirCanım aynı şeyi ben de yaşamıştım, 65 civarı bir kiloda yaklaşık bir ay takılmıştı. Sonunda dayanamayıp kabak detoksu yaptım 3 gün. Böylece tekrar vermeye başladım. Belki de bir detoks denemen gerekir. Normalde çok önerilmez ama durmuş kilolarda çözüm olabilir.
Tamam canim bulup ekliyorum senide 55.8 olarak
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnnnn
Evet canim 75.4 olarak yazmıştınZipzip- kaptanim cuma bildirimde benim kilom kaçtı 75.4 mu unuttum tartı resmide yok yazmıştım buraya bula bilirmisin sana zahmet
Bak sana ne sorcam eşim bişi demiyo ama zayıf olsam daha çok beğenir dimi
Tşk ederimTamam canim bulup ekliyorum senide 55.8 olarak
Gunaydin canım ❤
Evet canim 75.4 olarak yazmıştın
Anaaa listenin ekran görüntüsünü almıştım halbuki bakma aklıma gelmedi07 ağustos-4 eylül hedefleri
sportie 55.9 => 56.0
@donashippo 86.3 => 83.0 ( -3,3)
@Eliff Eylull 66.9 => 66.4 (-0,5)
Gulumse24 75.4=> 72.0 (-3,4)
Zipzip- 56.9=>55.0 (-1,9)
Bonus 108,1=> 103,5 (-4,6)
retro_hippo 79,2 = > 75 ( -4,2)
Lili 38 62.3 => 61.5 (-0,8 )
sudem34 76,7 = > 73,7 (-3)
PAPATYAM 76,5 = > 74( -2,5)
@Visneli_Turtam 77,2 = 73(-4,2)
sonngulen 69=> 67(-2)
leydii18 66.9 => 64 (-2.9)
Kmsl Hnd 70 =>67(-3)
Felicio 61.3 =>58(-3.3)
N Nidsalii 56.7 =>55.8 (-0.9)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?