Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah razi olsun canim nede guzel duygularla ifade egmissin beni canimsin zaten ben kendimden cok cevreme kafa yordugumdan xevremdekinolaylardan etkilendigimden ve bunu nekadar yorpulemek istesemde basaramayisimdan dolayi boyle oluyorum diye dusunuyorum
Canım Cenabı Allahın dilediğinin dışında hiçbirşey olmaz. Gönlünü ferah tut. Dualara sarıl derim. Hatta iki rekat namaz kıl. Yüreğini Rabbine teslim et. Emin ol rahatlayacaksın. . Duamız seninle.
Aynenn Rabbim in diledigi ve musadesi kadar olur hersey diyerek rahatlatmaya calisiuorum elimden geldihince hatta gecen ruyamda bir konuya asiri uzuluyorum cumhur baskanim ruyamda diyorki uzulme Allah in izin verdiği musade ettigi kadar olur hersey diyor, sen bu cumleyi kurunca ruyam geldi aklima geldi
Hic tanimadigim bile olsa musterisi az olan dukkan esnafini gorup uzulmemek icin yolunu degistiren gormeyince sanki dukkan dolup tasmistiir belki deyip polyannacilik oynayip kendini mutlu etmeye çalışan bir insanim ben

Son düzenleme:
Olur tabi gel birlikte yiyelim ama kimseye söyleme

Süpersinnnnn

Oluyor arada durgunluk canım benim. pes etmek yok. Yaklaşık bir haftadır belki de fazla ben aynı kiloda kaldım ; hatta 1 kilo aldım ama pes etmek yok.yılmadan hedefe koşuyoruz. Takımcek yanındayız.

Canım seninki duyarlı olmak.
Duyarlı insanlar empati kurup hissederler.
Mutlu olmaları çok kolay olduğu gibi uzulmeleri de kolaydır.
Insanların yaptıkları şeylere değil onu neden yaptıklarını hissederler.
Sebebini bulurlar bilirler.
Bir çocuğun gözündeki neşeyi üzüntüyü görebilir duyarlı kişi.

Oluyor arada durgunluk canım benim. pes etmek yok. Yaklaşık bir haftadır belki de fazla ben aynı kiloda kaldım ; hatta 1 kilo aldım ama pes etmek yok.yılmadan hedefe koşuyoruz. Takımcek yanındayız.
İnsllallah canım ya 600 gramı nerden nasıl aldım aklım almıyor kaçamak yapsam amenna eiiptik ye yapıyorum sinir geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…