Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin ❤. Benim sonuç da öğleden sonra belli olacak. Suanlik iyi haberim yok size
Stres yapma herşey çok güzel olacak ins Allah bende sizden heveslenip tedaviye başlıycam günler gelecek göreceksin

Aslında en garantisi iki tupude iptal edip tüp bebek yaptırmak benim kadın dogumcu arkadaşım var oda tüp bebek yaptırdı ondada çikolata kisti vardı ilk denemede tuttu bana tavsiyesi benim zatın sağ tupum yok sol tup tıkalı sadece sızıntı var açık olan tupude iptal ettir oyle tedaviye basla dedi çünkü tüpte şov birikintisi oluyormuş oda emriyoyu ölduruyormuş

Kist eritmek için doğum kontrol hapı verecek büyük ihtimal ama sen kullanma soğan suyu iç sabah aksam kaynat taze taze olsun ben klomen kullandım yumurta catlamamiş kist olmuştu çatlatma iğnesi kullandığım halde sabah akşam soğan suyu içtim 5 gün falan kontrole gittim kist erimiş dedi soğan suyu içtiğimi söyledim doktor dedi ki bazı hastalar diyorlardı da inanmıyordum doğruymuş demekki sende yap hiç bir zarari yok transferden önce

Baya zor bir süreç bu. Allah bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun. Ben hiç aşılama olmadım o yüzden şanslı görüyorum kendimi. İnşallah seninde herşey sağlıkla devam eder. Dualarım seninle

Doğum kontrol hapı vermedi lucrin diye iğneye başlayacağım. Onu da raporum karşılamıyor 500 TL fiyat verdiler. Tıp fakültesine gidip raporuma eklettirmeye çalışacağım olursa tabi. Soğan suyu da icecegim

Sana bir sey sorucam kuzucuk masaAllah sen boyle isteuince sipsak veriyorsun madem neden listeye girip biran once verip kurtulmuyorsun hep sorayim diyorum unutuyorum aklimdayken sorayim dedim
Senin gazınla 3 hafta önce girdim 1 hafta sonra ciktimya jet hızıyla hatırlamiyormusun listede başarı gosteremedim malesef böyle daha iyi ama eylüle kadar listede gibi devam edicem

Ben daha hiç gitmedim doktora hsg cekildikten sonra gitmiştim regl 3. Günü gel hemen başlayalım dedi gitmedim bazen hey heylerim geliyor başlamak istiyorum bazen aman boşver diyorum ne bilim kararsızım

Ne güzel sen rapor cikara bilmişsin ben direk ücretli yaptiricam

Kistim çıktı transfer olamayacağım bu ay maalesef
Olsun kist erittikten sonra olur transferin soğan suyuna başla hemen 1.5 bardak su 1 bütün soğanı soy dörde bol köy kanasin ağzı kapalı şekilde ister ılık iç ister sıcak bı kaç güne erir gider merak etme canım

tadi enfes ya kilo verdiriyorsa hergün yaparim içerimb soğan kürünü :)

acıktığım için keçiboynuzu yedim
Kız yoğurt meyve yaninda birkac ceviz badem findik nebilim ayran leblebi gibi seyler tuketsene hem tok tutar aksam yemeğine kadar yada proteinli sutler var ise gidiyosan al yanina acikmazsin

Yapicam bugünden itibaren. Kist miyoma dönmüş heralde o yüzden iğne tedavisi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…