- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yaprak dokumundendirSen bana bakma geçti gitti benim bu aralar hey heylerim üzerimde aldırma uzulmede
Haberim var canim ben dediydim ozamanda zatwn listeye gir diye ama cikmisti geri3-4 hafta oncr listeye girmisti ama strese giriyorum diye cikti 6 ay tekrar listelere donemiyor canim
Onu uzun süreli kullanıyorlar çoğu kişide memnun bende içicektim Ama cesaret edememiştimOlsun kist erittikten sonra olur transferin soğan suyuna başla hemen 1.5 bardak su 1 bütün soğanı soy dörde bol köy kanasin ağzı kapalı şekilde ister ılık iç ister sıcak bı kaç güne erir gider merak etme canım
Hep havalardan bu hey heyler. Tabi caniiimmmmm hep havalardanSen bana bakma geçti gitti benim bu aralar hey heylerim üzerimde aldırma uzulmede
Evet canim normal duzene devam ediyoruz artik bayramlara kadar duzenimizde değişiklik olmazZipzip- bugün bildirim yapıyor muyduk cnm. Normal düzene devam mı yani
Hoşgeldin aramızaMerhaba hanımlar ben geldim kararlıyım doğum sonrası kilolarimdan kurtulmaya geldim yarın itibarı ile başlıyorum yarın sabah tartılıp yazarım buraya bugün tok karna 73 tü bakalım yarın sabah kaç olacak???
Fasulye nohut gazbombasi olmus yogurt salata eklesemiydinSabah
2 dilim çavdarlı ekmek
Bir dilim peynir
Bir kaşık kadar acı salça sosu
Bir haşlanmış yumurta
Öğlen bir tabak kuru fasulye
Ayran domates
Ara
Üç hurma şekersiz çay
Akşam
İki tabak etli nohut
Salata
Su iki litre kadar spor yok nasılım kizlar
Hos geldin canim bol bol yag yakmali kilo vermeler dilerimMerhaba hanımlar ben geldim kararlıyım doğum sonrası kilolarimdan kurtulmaya geldim yarın itibarı ile başlıyorum yarın sabah tartılıp yazarım buraya bugün tok karna 73 tü bakalım yarın sabah kaç olacak???
Hos geldiniz
Vallami kendimden nefret etmeye başladım niye böyleyim diye kendimi sorguluyorumHep havalardan bu hey heyler. Tabi caniiimmmmm hep havalardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?