Benim 600 gram uykusuzluktan geldi ödem yaptı dün telefonda 4 saat konuştum bir arkadasimla 11 de bir başladık gece 2.20 de kapattık çünkü .Biliyorum canım benim de moralim çok bozulmuştu, üstüne üstlük listedeydim. Sağolsun arkadaşlar çok destek olmuştu, onların önerilerini de dikkate alınca aşmıştım o sorunu.
Canım ben 1ayi geçmişti ayni kiloda çakılı kalmistimkiii sonradan gitmeye başladı senkii kaç kilodan oralara gelmissin gene vericeksin emin ol üzülme strese girmeSüt detoks yapıyorum canım şuan bakalım kabağı da denerim bir çözüm bulmam gerek çakılı kaldım moral 0 oluyor haliyle insanda yasamissin bilirsin durumu
inşallah canım aminnnn
Elinde olmuyor insanın işte haklısın tabiki 3lu rakamdan indim bu hafta bu detokslara bakicam hayirlisi ile eminim birde dün uykusuz kaldım yüzüm şişti sabah baya 4.5 saat uyku ileyim kafamı bir yere dayasam yüzde yüz giderim :) demekki herkesin böyle dönem dönem bir takılı zamanı oluyorCanım ben 1ayi geçmişti ayni kiloda çakılı kalmistimkiii sonradan gitmeye başladı senkii kaç kilodan oralara gelmissin gene vericeksin emin ol üzülme strese girme
Teşekkür ederimmmmKızlar ikiniz de hayırlı haberler alın inşallah bu ay. Dualarımız sizinle.
Yaaa çok sevindim. Ne güzel Allah yüzünüze gülmüşAşılama düşük ihtimal ama nasipte varsa bahanesi olur bir şey , kaç yıllık evlilik kaç yıldır olmuyo ben master yaptım bu konuda ,dokuz yılda aldım kucağıma
maşallah 9 yılmıAşılama düşük ihtimal ama nasipte varsa bahanesi olur bir şey , kaç yıllık evlilik kaç yıldır olmuyo ben master yaptım bu konuda ,dokuz yılda aldım kucağıma
Mutlaka her işte bir hayır vardır ama 2 yıldır hastenelerdeyim sürekli yoruldum birazda. Olsun belki aşılamada tutar. Ki inşallah tutar da ugrasmazdik daha fazlabizdede eşim istedi aşılamayı çok ikna etmeye çalıştım direk tüp diye ama edemedim
işte bir umud bizimkisi...
kuzum dur bakalım kan sonuçları çıksında.. hem kist hemen gider merak etme
sıkma canını sen.. her işte bir hayr vardır derler
bizimde sınavımız buymuşMutlaka her işte bir hayır vardır ama 2 yıldır hastenelerdeyim sürekli yoruldum birazda. Olsun belki aşılamada tutar. Ki inşallah tutar da ugrasmazdik daha fazla ☺
Bende kafaya takmistim canim yemiyorum veremiyorum yiyiyorum veremiyorum kafayi yemistim demekki bir yerde birsey oluyo kafaya takma olurmu vericeksin zaten eminimElinde olmuyor insanın işte haklısın tabiki 3lu rakamdan indim bu hafta bu detokslara bakicam hayirlisi ile eminim birde dün uykusuz kaldım yüzüm şişti sabah baya 4.5 saat uyku ileyim kafamı bir yere dayasam yüzde yüz giderim :) demekki herkesin böyle dönem dönem bir takılı zamanı oluyor
Selam canimselam::)
hava çok sicak bide üstüne reglim
ohhhh... esinti lazim..Selam canimburasi esiyooo amaaa regl biraz moral bozuyo
Evet canım inşallah hepimiz verelim sağlıklı beslenerek yavaş yavasta olsa verelimBende kafaya takmistim canim yemiyorum veremiyorum yiyiyorum veremiyorum kafayi yemistim demekki bir yerde birsey oluyo kafaya takma olurmu vericeksin zaten eminim
O zaman vermelisinBayılırım
@Gulumse25medusares nasılsınız kızlar
az önce doktordan çıktım.. aşılama serüvenim başladı
inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız
Allah razı olsun ablacımHadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?