- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Olur mu öyle şey canım? Diyetisyene mi gitsen?77.800 le güne merhaba dedim 600 gram fazlam var nedeni belli değil dün uykusuz kaldim kızım ufak burnu tıkandı başındayım.
Ben inemicem galiba 60 Lara hayal oldu bana 1 aydır 78 77 arasındayım tartıya cikmasammi artık napsam
Süpersin kaptanım....Benim de 54.60 almışım yaniEki Görüntüle 2673338
1.takima destek olayim azicik
Cuma 56.9
Bugun 55.8
Cumartesi 55.9 du ama yinede 100 gram daha gitmis :))
Birden heyecanlanmıştım ne arkadaşlarım var diye. Vay beKız evdeyiz şimdi işe gitmeyince tatil diyorum
Canim Sen maşallah harika iradeli birisin.Sendeki bu azimle kapışmak zor olur senle
Yakında geçersin sen beni
Ama istersen olur tabii neden olmasın. Nasip olursa Eylül sonuna kadar en az 70 olmak istiyorum ekim sonu 65 Kasım sonu 60 gibi geniş geniş düşünüyorum ben. Hedef konusunda Temkinli davranıyorum. Ama icraatte harekete ve diete sağlıklı beslenmeye gayret etmeye çalışıyorum. İnşallah hedefe çabuk ulaşırım
İnşallah cnmm. 2021 yılına girerken tabii Allah ömür verirse 60 üstü olmak istemiyorum benCanim Sen maşallah harika iradeli birisin.
Tecrübeli sin.
Nasil kilo vereceğini çok iyi biliyorsun.
Inşallah beraber hedeflerimize ulaşalım.
Ben daha nerde duracağımi bilmiyorum.
75
73
70 hedeflerim altına daha karar vermedim.
Bakarsın gaza gelirim senden
Beraber ineriz.
KesinlikleBı takım kuracak kadar olduk
Tmm cnm. Ben de maalesef eksilme yok yine 52.2 ydim. Geç oldu birqz amaEvet canim normal duzene devam ediyoruz artik bayramlara kadar duzenimizde değişiklik olmaz
Spor olarak neler yapiyorsunuz benle leslie boosted wolk yapiyordum ama ara verdim simdi sadece yuruyus yapıyorumBen 64 le başlamıştım yaklaşık 7 kilo verdim bende başta çok şiştim sallanan vücudum vardıŞu an ki kilomda bile dizlerimde kaslar belirginleşmeye başladı bel kıvrımı görüldü bu kilolarda mutlaka sporla desteklenmeli kilo verilmese bile vermiş gibi incelmeler çok belirgin oluyor
Canim kemigin inceyse cok fit görünürsun.İnşallah cnmm. 2021 yılına girerken tabii Allah ömür verirse 60 üstü olmak istemiyorum ben
Zaten kilo nedeniyle kemikler ağrıyor bacaklar bel vss hepsi kilodan mütevellit sızlıyor. Yaşta gidiyor sağlıklı bir kiloya inmem şart benim artık. Zaten kemik yapımda ince benim o nedenle kemiklere yük biniyor. Doktorum kemik sınırımın 60 olduğunu söylemişti. Şuan bu kiloda olduğumu duyunca yuhhh dedi gelme bana dedi
Selensum sen verirsin yeter ki isteEn iyi arkadaşım kızlar sıkıntı yok birde almancılar vardı onları yolladık neyseşimdi kadın kadına kaldık sıkıntı yok artık ama çok içtik nitekim 55 kilo olmuşum tekrar
Başlayalım bakalım
Hoşgeldiniz 55 çok cazip geliyor bana daBende 65 ile başladım benimde hedef 55 , nasıl memnun musun 55 kilodan canım özendir beni
Süper fark arkadaşım gurur duydumGünaydın
Kilom 76 .1
Cuma 76.7
Fark -600 verdim
Bayramda hepimiz biraz öyle olduGünaydın
Geçen hafta 79.2
Bu hafta 79 .4
Aylık hedef 76
bayramda bıraz dikkat edemedim ama bugünden itibaren yine diyete devam
Çok kıskandım bu ne biçim kgEki Görüntüle 2673338
1.takima destek olayim azicik
Cuma 56.9
Bugun 55.8
Cumartesi 55.9 du ama yinede 100 gram daha gitmis :))
Sevgili Turtam Süt yapmayacaksın sanırım geçen zorlamıştı senineyseki doğru yolu bulup kabağa yöneldin arkadaşım çok kafaya takıyorsun sen verirsin azıcık relax ol yemekte ye sporda yapBen bugün süt detoks denicem kahvaltı öğlen akşam yemegim yok bilginize.
Acayip takılmış durumdayım bu tartı meselesine 60 lari görmem imkansız benim ya bugün mezura alcam vücut ölçülerini her hafta bakicam ölçü alıp
baktım gelmemiş güzel photon sportiemCanım harikasın dedim sana 1 haftalık hedefini 1 ay olarak yazmışın diye
Dakka başı doto atıyorum grubavalla 36 beden kıyafetin bol gelme duygusu hiçbir şeyde yok inan. İnsan gurur duyuyor emeğinin karşılığını almaya başlayınca
Bu arada dip not 55 değilim geçen cuma 55 i ucundan gördüm o kadar, ama olucam ve altına da inicem , bu bir süreç sabır disiplin istikrar ❤
İstersen foto atıyımmi
Şahanesin sudem yakında inersin 75 in altına zaten boylusun artık şekillenmeye başlar vücut
Ben sana artık tek kelime etmiycem çok ciddiyim. İster ye ister yeme ister devam et ister bırak kilo üzerine kilo koy, beni ilgilendirmiyor
Ödemdir o sana hep güveniyorum hedefine az kaldı verirsin şişlik o kesinİsyan bayraklarını çekicem artık Şu tartıda ya bu kadar dengesizlikte olmaz ki bi baktım Bi artım var dikkat etmiştim halbuki yol ödemi desem bir ödem bu kadar olmaz Nalet kilo
Bende gurur duydum aynen devam canımCanım armutKüçüldü
Hissediyorum incelediğimi
Hatta eşim geçen kayinvalideye beni bir övüyor sorma
Söyle diyet yapıyor şöyle spor yapıyor diyor
Kayınvalide de diyoki....hm....he....he..
Hoparlör açık görüntülu konuşuyorlar ben mutfaktaydim duymuyor zannediyor lar...
Acaip gurur duydum kendimle...
Azmin zaferi sabrettim emek verdim halıya spor yaparken sapır sapır ter döktüm
Allah'ıma bin şükür fit halime dönüyor um yavaş yavaş...
Allah önce sağlık versin gerçekten.
Sağlığımizi kazanmak için bütün çabamız.
Güzellik ekstrasi.
Tartıda obese yazıyordu düşün çıkınca.
Normal kiloya inmeme de çok az kaldı.
Artık bende yeşil olucam
Birde 77 kiloda uzun yıllar kaldığım için bir ay direndi sanki vücut.
Sınavlar ne zaman kaptanım çalışmaya başlamak lazım hızlıdanKafam hic rahat değil, hafta sonu ablam gelecek 10 gun burda kalacak
Sonrasında sinava az bakarim diye düşünüyorum
Ben de okudum biran önce başlasan keşke, başlamamış halin buysa başlamışından korktum azıcıkKız 100kere yazdım yaben daha yeni geldim evde eksiklerim var tamamlıyip başlıcam diye.. ama diyete başladın şekersiz sayılır haftaya tam başlıcam inşallah
Geçmiş olsun hasta değilsindir kontroldür umarımBen bugün hastaneye yürüyerek gittim geldim yine böyle devam eder inşallah şimdilik iyi gidiyor. Açık havada yürümek te iyi geliyor bid e maskesiz şuursuzca gezenleri görmesem daha iyi olcak ama işte
Fizik Saatini erkene aldım serinken gidip geleyim diyebu yüzden Kahvaltımı gelince yapabildim 11:30 da hastane dönemi biraz gecikecek kahvaltım.
Ahhh gülümsem bana da kızsın aynısından ben de istiyorum retroNeye kızdın @Gulumse25
Umarım herşey gönlünüzce oluramin inşallah teşekkür ederimmm
Senin torunların bile var hemde çok tatlıTeşekkür ederimmmm
Hoşgeldinizbugun pazartesi diyet e 2 gundur basladim tartimi cuma gunu yazayim ..guncel 76.6..yarin itibari gunluk rapor veriim..yetisemiyorum wallahi msajlariniza
Çok çabuk pes etmiştin bak hatırladımSenin gazınla 3 hafta önce girdim 1 hafta sonra ciktimya jet hızıyla hatırlamiyormusun listede başarı gosteremedim malesef böyle daha iyi ama eylüle kadar listede gibi devam edicem
Ben anlamam bu konulardan ama yapılacak şeyleri ertelememeye çalış istediğin de kalbinden geçene göre olsun canımHiç anlamıyorum o işlerden canım burda devlette tüp bebek tedavisi yok universite Hastanesi'nde var birde özel hastanede özel biraz daha pahalı unide tahliller ücretsiz sadece ilaçlar ve doktora ücret ödeniyor 10 bin civarı tutar galiba büyük şehirlere bakınca burası yine uygun gorunuyor şans ne kadar dersen onu bilmiyorum ki dış.gebelikte iç kanama geçirmeme sebep olan doktorlar yapıyor başkada yok zatın el mahkum olunca mecbur giderim herhalde
HoşgeldinizMerhaba hanımlar ben geldim kararlıyım doğum sonrası kilolarimdan kurtulmaya geldim yarın itibarı ile başlıyorum yarın sabah tartılıp yazarım buraya bugün tok karna 73 tü bakalım yarın sabah kaç olacak???
İşte onu görmek istiyorumKapisma teklifimi kabuk etseydin....
Beni sollayip geçmişti n çok tan
Geçen ay biraz salladım mi ne oldu anlamadım
Ama bu ay gümbür gümbür geliyorum
2 hafta sonra arkadaşlarim gorecek beni 3.200 versem 10 kilo vermiş olarak görürler sahane olur
Hoşgeldiniz
Bak nasıl hesap soruyoruz kaçma ama olur muBuraya katılmak isteme sebebimde arkadaşlarla motive olmak ve birilerine hesap vermek beni daha destekli yapiyo kilo vermede
Geçmiş olsun az dinlensen mi LilimMidem oyle boyle bulanmiyor bir sabah bir aksam uğrak verip gidiyor suan yine ugradigi zaman dilimindeyiz
Hala 52 sin bu da başarıTmm cnm. Ben de maalesef eksilme yok yine 52.2 ydim. Geç oldu birqz ama
hazır vaktin varken çokça gez canım hatta bizim yerimizede gezKız evdeyiz şimdi işe gitmeyince tatil diyorum
Leslie candırSpor olarak neler yapiyorsunuz benle leslie boosted wolk yapiyordum ama ara verdim simdi sadece yuruyus yapıyorum
İyi uykularHerkese iyi gecelerbu diet spor vs denmidir nedir 3 ten önce uyuyamayan ben 12 de gözlerimi açık tutamıyorum artık
Tatil denilince bende heyecanlanıyorumBirden heyecanlanmıştım ne arkadaşlarım var diye. Vay be
O saydıkların sen de bolca varCanim Sen maşallah harika iradeli birisin.
Tecrübeli sin.
Nasil kilo vereceğini çok iyi biliyorsun.
Inşallah beraber hedeflerimize ulaşalım.
Ben daha nerde duracağımi bilmiyorum.
75
73
70 hedeflerim altına daha karar vermedim.
Bakarsın gaza gelirim senden
Beraber ineriz.
inşAllah boncugum.Selensum sen verirsin yeter ki iste
Hoşgeldiniz 55 çok cazip geliyor bana da
Süper fark arkadaşım gurur duydum
Bayramda hepimiz biraz öyle oldu☹ Motive olmak şart
Çok kıskandım bu ne biçim kg
Sevgili Turtam Süt yapmayacaksın sanırım geçen zorlamıştı senineyseki doğru yolu bulup kabağa yöneldin arkadaşım çok kafaya takıyorsun sen verirsin azıcık relax ol yemekte ye sporda yap
baktım gelmemiş güzel photon sportiem ❤❤❤ Çok örnek alıyorum seni
Ödemdir o sana hep güveniyorum hedefine az kaldı verirsin şişlik o kesin
Bende gurur duydum aynen devam canım
Sınavlar ne zaman kaptanım çalışmaya başlamak lazım hızlıdan ❤
Ben de okudum biran önce başlasan keşke, başlamamış halin buysa başlamışından korktum azıcık
Geçmiş olsun hasta değilsindir kontroldür umarım
Ahhh gülümsem bana da kızsın aynısından ben de istiyorum retro ❤
Umarım herşey gönlünüzce olur
Senin torunların bile var hemde çok tatlıumarım gönlünce olur herşey ❤
Hoşgeldiniz
Çok çabuk pes etmiştin bak hatırladımumarım isteklerin en kısa zamanda olur
Ben anlamam bu konulardan ama yapılacak şeyleri ertelememeye çalış istediğin de kalbinden geçene göre olsun canım
Hoşgeldiniz
İşte onu görmek istiyorumen kısa zamanda
Hoşgeldiniz
Bak nasıl hesap soruyoruz kaçma ama olur mu
Geçmiş olsun az dinlensen mi Lilim
Hala 52 sin bu da başarıbir tik daha adapte olsan aslında çok güzel düzen oturtursun sen❤
daha ne destanlar yazicaz seninle.Destan yazmışım resmen
Ya siz benim motivasyon kaynaklarımsiniz ya...Tatil denilince bende heyecanlanıyorum
O saydıkların sen de bolca var
HosgeldinHerkese merhaba
Kendimi tanitayim kilom 80 boyum 1.62
Evliyim çocuk yok
8 senedir çocuk tedavisi görüyorum 60 kilo ile evlendim fakat tedavilerin sonucunda kilodan başka birşey kalmadı elimde
Pandemi surecinded3 hareketsiz kaldık
Bu kış 5.tüp bebek denemesine başlıycam o yüzden biraz kilo vermek istiyorum
Şuan ki hedefim 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?