Noldukiiiateşler basıyor
sen benim kizimi gormedinmi attim yukarda bak diye amaaa sallamadinkiateşler basıyor
iğne kullanıyorumNoldukiii
Kiyamam yaaaa 2kilo vercen diye yapmadigin sey kalmiyo yaniiğne kullanıyorum
işin kötü yanı iştah açıyor... 2 kilo verdim.. aldığım kiloları geri almayayım diye direniyorum
ama yemeyincede agrasif oluyorum
dün herifin beynini yiyecektim
adam yalvarıyor ne olur yemek ye diye
Günaydın ❤Günaydın, günaydın
aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dişlerini sevdiğiminnnnnnnnn
oyy maşallah Allah bağışlasın lilicimOynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Sekilden sekile girebiliuorum
Hem biliyormusun kendim kesmeden once saclarimda uzun ve kivircikti hani bilgin olsun
sorun kilo vermek değilKiyamam yaaaa 2kilo vercen diye yapmadigin sey kalmiyo yani
Kargoya veriyom bugun alırsın kargo alıcıya ait onagoreaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dişlerini sevdiğiminnnnnnnnn
gözleri çekiklimmmm
bana ver anası ne olurr
oyy maşallah Allah bağışlasın lilicim
almazsinyaaaa amannn 50kilolarda daha ne istiyonuzzzz acabasorun kilo vermek değil
kilo almamak
Kargoya veriyom bugun alırsın kargo alıcıya ait onagore
50 düşmem lazm tüp bebekten öncealmazsinyaaaa amannn 50kilolarda daha ne istiyonuzzzz acaba
Senin kilonda vermek mucize canim gramla yarisirsin yeter bencekızzz üstüne para veririm
bu güzellik kaçarmı
50 düşmem lazm tüp bebekten önceama sanırım 52de kalacam 20 günde 2 kilo veremem
Erkek çocuklarda kıvırcık ve uzun saç çok minnak oluyorOynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Sekilden sekile girebiliuorum
Hem biliyormusun kendim kesmeden once saclarimda uzun ve kivircikti hani bilgin olsun
Anası gibiMaşallahhh çok tatlı bişii buu
Ettim ettim cok yedim ama
Benim büyük Kızı getireyim çok kilo almış öle diyo boy 1.60 kilo 50Listede 4-5 kisi kaldi canim onlarin perfonmansi cok onemli
Yeni uye cagirdim yine liste icin uye lazim :)
3 kisi den az olursa yarismaya giremiyoruz
Kac kilo olmak istiyormusBenim büyük Kızı getireyim çok kilo almış öle diyo boy 1.60 kilo 50
Senin kilonda vermek mucize canim gramla yarisirsin yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?