- 7 Ocak 2018
- 27.627
- 80.161
- 598
- 36
Ahahahahaha yok kız beni geçti 1 cm ile ben 1.72 yim eşim 1.82Maşallahhh boyuna. Ne yedirin içirdi ona
Sen 1.80 sin o halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahaha yok kız beni geçti 1 cm ile ben 1.72 yim eşim 1.82Maşallahhh boyuna. Ne yedirin içirdi ona
Sen 1.80 sin o halde
Niye şaşırdın kız2007 doğumlu 1,73 ben![]()
@Gulumse25
Bonus
retro_hippo
sportie
N Nidsalii
medusares
@Themarginal
Felicio
Lili 38
leydii18
@Eliff Eylull
Wilma11
sudem34
@sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
selensu82
@hasbeenandgone
Orjinalisim
@Burcuelif26
yet07
Kmsl Hnd
Kizlar hepinizden aylik hedeflerinizi bekliyorum bir kisi baslatsin devam ederiz
Hedefim de iki kilo olsun bakalım.Kaptanım gelebildim sonunda!! Ben hala kilo veremedim. O yüzden bir diyetisyenin 10 günlük aralıklı oruç programına katıldım. Bugün başladim ona da. İnşallah verebilirim bu kez
Şu an kilom 66.1. 10 gün sonra bitiyor program ama ben cuma ve pazartesileri tartilabilirim yine de![]()
Hoşgeldin canim diyetisyenle birlikte kilo vermen hızlanır belkiKaptanım gelebildim sonunda!! Ben hala kilo veremedim. O yüzden bir diyetisyenin 10 günlük aralıklı oruç programına katıldım. Bugün başladim ona da. İnşallah verebilirim bu kez
Şu an kilom 66.1. 10 gün sonra bitiyor program ama ben cuma ve pazartesileri tartilabilirim yine de![]()
Ben hangi gruba girerim acaba1 .grup
Bonus
retro_hippo
selensu82
@Eliff Eylull
medusares
leydii18
Kmsl Hnd
gizemlicadiii
Zipzip-
yet07
2.grup
@Gulumse25
Wilma11
PAPATYAM
Orjinalisim
@Visneli_Turtam
sudem34
Felicio
N Nidsalii
sportie
S safsular
Kizlar cuma yarisini unutmadik degil mi![]()
TaMam canim hedef listesine ekliyorumHedefim de iki kilo olsun bakalım.
Listeyi cumartesi gunu hazirlamistim canimBen hangi gruba girerim acabagerçi dün 1 bugün 2 daha ve deneme sürecinde olduğumu da biliyorum
Tuzu ve yağı azalttik özellikle. Umutluyum bu kez. Olur inşallahHoşgeldin canim diyetisyenle birlikte kilo vermen hızlanır belki![]()
Hadi bakalım insallah canimTuzu ve yağı azalttik özellikle. Umutluyum bu kez. Olur inşallah![]()
Teşekkür ederim kaptanımListeyi cumartesi gunu hazirlamistim canim
Senide grup 1 e ilave edelim :)))
Dun arkadaslar yazmis ama gormemissin canimTeşekkür ederim kaptanım
Bir de bana yardımcı olur musun?
Şu ismimin altında çocuklarımın ismi yazıyor ya onu nasıl degistirecegimi bir türlü bulamadım sen biliyor musun?
canim relax ol.Çok takıyorum herife de yansitiyormusum haberim olmadan kargoda kargoyu kaybedince geldiler bize oda 16 saat çalışıyor sinir oldu patladik
Maşallah ya nasıl tatlı öyle....bütün gün op sev...Yok canim küçük daha benim oglusumdaaz once tras oldu geldi dusa girdi kuzucum
![]()
canim kiracının önemli bir sorunu yoksa çıkarma ....kirayı düzgün ödeyen bulmak çok zor....Dün bekarken aldığım evimin toplantisi vardi..
çatısı duvari yaptıracak bi sürü masraf çıkardilar.
neredeyse 35 bin ...daire başi 2 bin .
evde eksik çikti bi kere..
eşimin moreli bozuldu.
ne olacak bilmem..
bütün evlerde sorun çıkıyor maalesef.
ev ahalisi kiracimdan memnun degil çıkarin dedi ama her ay düzenli kira yatiyor ben sorun etmedim ama apatmandakiler memnun degil.
kiz yazik bitter çikolata bari al yesin...47 olmak istiyor deliii☺ yoga yapıyor. Yoga için izmirdemi antalyada mı ne festival gibi bişii vardı oraya gidecek hattagitme diyorum ama dinlemiyor malesef. Küçük kızım fena kilo aldı yaa onada dikkat ediyorum spor yaptırıyorum aburcubur kestim resmen eve almıyorum çikolata diye deliriyor hatta ağlıyor
boyu 1,61 onun ve 63 kilo şuan
kemikleri kalın gerçi ama görüntüde bir göbek dışında bir sıkıntı yok gibi muntazam yani ama uğraşıyorum bakalım benle birlikte kilo versin sonra alışır çok uğraşır genç kızlıkta
neden canım?kabızlık filan mı oldu?.Yok canım yaaa devam edemedim o bana göre değil![]()
canim bazı apartman sakinleri kiracı diye ezmeye çalışıyor....benim kiracıya da yaptılar....sonuçta herkes parasını ödeyerek kalıyor....babam el attı sonra kiracı çıktı.....geç kira ödeyen zor oluyor....senin de ödemelerin geçikiyor.....önceki kiracim geç ödüyordu bu sefer benim kiram aksamasın diye ben ayar yapmak zorunda kalıyordum...ya kiracimiz çalışıyor sadece bodrumda eşyalari koymuş ordan olay çikardi ama çok eşyasi olanlarda var bizim kiraci çok göze batiyormuş..
üst kattaki da kiraciymiş anlaşamadi çikmiş .. bi sürü şey..
çikarin diyorlar.
benimde eşimin de moreli bozuldu. ne yapacagiz bilmiyorum kirayı düzenli yatiramayan da var.
Maşallah canim...biraz sıkılaşmaya ihtiyacı var....kilosu dengeli....kemiği iri sanki.... Yürüyüş yapın beraber bolca....rep muzik takin kulağınizaBen 18 yaşında 50 kg idim, 1994 te doğuma girmeden tarttılar 65 tim, benim küçük kız meyilli babamızdan iri yapılı kemikli ona çekti ondan korkuyorum. Görümcem zayıf ama kalça 100 kg kalçası ona çeker diye korkuyorum.. Ufaklığımın kolları ve totosu az gitse iyi yaniiEki Görüntüle 2674352
Oyy Maşallah ...kilosu çok iyiHangi diyet sana iyi geliyorsa onu uygula canım bence
Yok kızzzzzzzz
Hımmm benim kızım da 2007 şubat doğumlu şuanda 1.73 boy 54 kilo![]()
Bizim destanlar daha uzun oluyor
Ha haBizim destanlar daha uzun oluyor
Bir ara 27 mesaj yazmisim![]()