Bugün suyum ne bereketli içiyorum üzerine doluyor sanki bı bitmediMeyveyi gunduz yediginde bir sıkıntı olmaz canim ama porsiyonu onemli
Yarin tarti sonrasi uzumu yiyebilirsin
Ben bu ara cok su içmeye basladim sicaktan :))Bugün suyum ne bereketli içiyorum üzerine doluyor sanki bı bitmedicırıldım altıma işeyecem
Bez baglasanmiBugün suyum ne bereketli içiyorum üzerine doluyor sanki bı bitmedicırıldım altıma işeyecem
Onu regl ken yapıyorumBez baglasanmi
Kavun cok mu olmus bir an gozume cok geldi :))Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2674946
Ara öğün Eki Görüntüle 2674950
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2674951
2 lt su
3 saat temizlik
Persembe gunune hic olmadi ama belki vucut sasirir eksi bile gelirsin13agustos perşembe
Sabah 10.00
1dilim ekmek,1dilim peynir,zeytin,az domates,yumurta
Aksam 17.00
Yarimdilim ekmek,2tane şnitzel,2bardak kola (bugun gezmeye gittim geldim yemek yoktu oyuzden boyle oldu)
Türk kahvesi
3litresu
Hicbir fikrim yok bukonuda gercekten bugun boyle birsey yapmazdim ama oldu tonbaligi aldim göya salata yapcaktim arabayla 4saat gezince geldigimde halim kalmadiPersembe gunune hic olmadi ama belki vucut sasirir eksi bile gelirsin
Umarım öyle olurYarına gelsin eksiler
Ceviz suyunu sağlık içini zayıflamak için i içiyorsun. Zayıflamak için ise işe yarıyor mu
Sabah (08.30)
- 500 ml ceviz suyu, 1 ceviz
Kahvaltı (11.00)
- 1haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, salatalık, domates
Ara (16.00)
-filtre kahve, 5 tane leblebi (öyle ağzıma attım)
Akşam (19.30)
- 1.5 kepçe domates çorbası, 1 kase salata, 1 bardak ayran
Su: 2 lt + 1 lt dukan
Spor: 30 dk bölgesel, 20 dk yoga
Toplam: 220p @sportie
Bugün arada biraz açlık çektim canım meyve falan istedi yine bi tatlı çekti dedim yapma yarın cuma eksi çıkcam lazım ödem suyuda içtim hadi bakalım bundan sonra Bi süre biraz eksi olana kadar meyvede mi yemesem yenide üzüm almıştık
Canım çok fazla yapamadım zaten bıraktım 16/8 yapmıştımAnladım canım.
Her bünyede farklı etki demekki.
Hangi pencerede yaptın ?bide ne kadar yaptın? kaç kilo verdin?
Ben de yeni başladım sizin sayfada da takılıyorum ayrıca
Bende su içmeye başladım zorluyorum başta ama şimdi 3 litre normal geliyor. Eskiden 1 litreyi zor tamamlardım. Hele de Çalışırken çay kahve faalından mıdır nedir su hiç aklıma gelmezdiBen bu ara cok su içmeye basladim sicaktan :))
Nasıl gidiyor yarın sabah kaç kg çıkarsın senceAnladım canım.
Her bünyede farklı etki demekki.
Hangi pencerede yaptın ?bide ne kadar yaptın? kaç kilo verdin?
Ben de yeni başladım sizin sayfada da takılıyorum ayrıca
Aleykum selamm
Unutmuşum baciiiTmm bu zatın benim damatti unuttunmu
Bir tanıdığın teyze karatay diyeti yaptı vücudun da çok ödem vardı bazı tahlilleri çok sıkıntılı cikiyodu tam bilemiycem şimdi sıkıntısını ama diyetten sonra çok düzeldi herşeyi normale bindi çok tavsiye eder herkeseKızlar bisey sorucam
Karatay beslenme sonrası varis problemi gidiyor deniyor.
Doğru mu?
Yaşayıp gören ya da çevrenizde gerçekten kurtulan var mı?
Bizde ırsi diyet bitince düzelmezse tedavi olucam.
Ama diyette n de umutluyum.
If de Karatay a benziyor zaten
Inşallah olur canım ama olmazsa da yıkım diye düşünme ben ilk denememde tutmadı 2.denememde tuttu 4 aylık ken düştü 3.ve 4. Denemelrimde de tuttu ve 3 aylık iken düşük oldu ama hep olucak umuduyla baştan başlıyorum ınsallah seninde olucakbende habersiz 1 sene istemedim..
2. senemde istemeye başladık ilk istemeye başladığım günde kontrole gittik
bizde sorun belli erkek infertilitesi
işte şuan aşılama sürecindeyim ki çok ihtimal vermiyorum
eylülde istanbula gidecem çift embriyo istiyorum inşallah tutar
tutmazsa benim için yıkım
Bende dua istiyorum canimBenim kk dan tanıştığım bir arkadaş vardı klomen topiginde çocuğu olmasını çok istiyordu dedim Allah sana ikiz vere toton yer görmeye tüp bebekle ikiz oğlu oldu diyor abla hep senin sözün geliyor aklımanasıl bir dua ettiysen sanada edimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?