Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

13agustos perşembe
Sabah 10.00
1dilim ekmek,1dilim peynir,zeytin,az domates,yumurta
Aksam 17.00
Yarimdilim ekmek,2tane şnitzel,2bardak kola (bugun gezmeye gittim geldim yemek yoktu oyuzden boyle oldu)
Türk kahvesi
3litresu

13agustos perşembe
Sabah 10.00
1dilim ekmek,1dilim peynir,zeytin,az domates,yumurta
Aksam 17.00
Yarimdilim ekmek,2tane şnitzel,2bardak kola (bugun gezmeye gittim geldim yemek yoktu oyuzden boyle oldu)
Türk kahvesi
3litresu
Persembe gunune hic olmadi ama belki vucut sasirir eksi bile gelirsin

Persembe gunune hic olmadi ama belki vucut sasirir eksi bile gelirsin
Hicbir fikrim yok bukonuda gercekten bugun boyle birsey yapmazdim ama oldu tonbaligi aldim göya salata yapcaktim arabayla 4saat gezince geldigimde halim kalmadi

Ceviz suyunu sağlık içini zayıflamak için i içiyorsun. Zayıflamak için ise işe yarıyor mu ben geçen yıl 15 gün kullandım diet yapmadım ama yediklerime dikkat ettim ni fark olmadı da

Anladım canım.
Her bünyede farklı etki demekki.
Hangi pencerede yaptın ?bide ne kadar yaptın? kaç kilo verdin?
Ben de yeni başladım sizin sayfada da takılıyorum ayrıca
Canım çok fazla yapamadım zaten bıraktım 16/8 yapmıştım

Bir tanıdığın teyze karatay diyeti yaptı vücudun da çok ödem vardı bazı tahlilleri çok sıkıntılı cikiyodu tam bilemiycem şimdi sıkıntısını ama diyetten sonra çok düzeldi herşeyi normale bindi çok tavsiye eder herkese

Inşallah olur canım ama olmazsa da yıkım diye düşünme ben ilk denememde tutmadı 2.denememde tuttu 4 aylık ken düştü 3.ve 4. Denemelrimde de tuttu ve 3 aylık iken düşük oldu ama hep olucak umuduyla baştan başlıyorum ınsallah seninde olucak

Bende dua istiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…