Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pıhtılaşma bendede var ne zaman iğneye basliyorlar peki kese yada kalp atışı gorununcemi yoksa kanda gebelik cikincami

Canım çok fazla yapamadım zaten bıraktım 16/8 yapmıştım
tamam canım sağol.
Internetin gelmesi ne sevindim.
Kızın hangi sporla ilgileniyor?
Nasıl gidiyor yarın sabah kaç kg çıkarsın sence☺
Sen beni geçersin bence.
Bugün if erken başlatıp geç kapattım.
Baharatları temizle boşalt filan yapıyordum.
Yanlışlıkla tadına baktım.
Oda pudra şekeri çıktı.

sağol canım.umarim sen de dileğine kavuşursun.hayirlisiyla.perinatolojiye gittin mi gebelik takibinde riskli gebeler grubunda sin çunku.hangi sehirdesin?
Allah yardım etsin.Herkes bisey yaşıyor.
Son sezon hariç hepsini izledim canım
tam tersi desene sen bana anlat ben sana
Valla ödeme iyi geliyor dediler atsın diye içtim hiç sürekli içmedim o yüzden işe yarıyor mü bilmiyorum yarın belki farkederim
Kolestrol düşürücü etkisi var.
Diyetisyenler yazıyor

Bebekler 3 aylığa yaklaşınca rahimde bir kanama ooluşuyor ve sonra bebekleri düşürüyo ama sebebi bilinmiyor

Istanbuldami. Çapa cerrahpaşa mekik dokudum birşey bulamadilar eylülde bahçeci ye başlıycam bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese versin en hayirlilarindan

Bebekler 3 aylığa yaklaşınca rahimde bir kanama ooluşuyor ve sonra bebekleri düşürüyo ama sebebi bilinmiyor
Araştırmak gerek pıhtılaşma ola bilir genetikte bir.problem ola bilir birde rahim acaba kabul etmiyormu benim halamın kızının 6 aylıkken rahim açılması oldu bebeği kabul etmiyor dendi dikiş atıldı ama normal doğumla aldılar bebeği rabbim şifa versin hepimize

Tamam o zaman hedefine ulasana kadar meyve yok
Cok mu acimasiz oldum simdi de

Birşey bulamadılar şimdi doktoruma degistirdim bakalım eylül gibi kontrollere basliycam
Prof filan gördü mü?
Ya da perinatoloji takip yaptı mı?
Rahim kapasitesi dar mi diye aklıma geldi ama benim aklıma gelen doktorun da gelirdi herhalde.Benim kit kadın doğum bilgim neye yarar yani.

Hafif spora geç asla bırakma arkadaş tavsiyesi Günaşırı biraz çok yapabilirsin
inşallah ama işte 1 ay oldu ve 4 kilo verdim ve hergün kendimle cebelleşiyodum bu biraz kırıcı oldu aldığım sonuç
4 kg az senin için yediklerini gözden geçirmen lazım dengeli yersen daha çok verirsin
vayyy anam vayyyy freeee listeye bak sennnn 5kisi asil listede onlarin birisi 70lerde gerisi gramla oynarsa sonuncuyuz
Son haftalarda hep iyi gidiyorduk hayırlısı artık
yürüyüşün gerektiğini söyledi zaten ama ben dışarı çıkamıyorum ondan üstelik benim diyetisyenim değil kuzenim
Tatlım kuzenine söyle sana kg uygun güzel bir liste versin onu uygula kuzen kıyağı olsun
Ben seni çok beğeniyorum çok istikrarlısın kendine haksızlık etme
Ne çok meyve tuketiyorsun benim kavundan baska aklima meyve gelmiyor
Benim yediğim meyveler senin yediğin kavunun 1/4 den bile azdır sadece çeşitli canım istiyor sınırlandırdırıyorum
Senin kavunun benim meyveleri döver
Aslında saysam sevmediğim o kadar az şey var ki belki yok bile kg almama şaşmamalı

Olabilir bakalım.doktor rahim baskilamadan bahsetti onu deniycegiz bu sefer

Istanbuldami. Çapa cerrahpaşa mekik dokudum birşey bulamadilar eylülde bahçeci ye başlıycam bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese versin en hayirlilarindan
Nisa ya filan hiç gittin mi?
Tüp tedavileri hep devlette mi yaptırdın
Semiha Şakir vardı Zeytinburnu da bir zamanlar

Kavunuma karışma o benim vaz gecilmezim kış boyu meyve yemedim yazında sadece kavun yiyorum napim dayanamıyorum

Canım sen baştan başla gör o zaman keyfi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…