- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Birşey bulamadılar şimdi doktoruma degistirdim bakalım eylül gibi kontrollere basliycamDüşükler neden oluyor peki araştırdılar mi canim çok geçmiş olsun
Pıhtılaşma bendede var ne zaman iğneye basliyorlar peki kese yada kalp atışı gorununcemi yoksa kanda gebelik cikincamiCnm baya hırpalanmışsın sende benim gibi. Allah yüzüne gülsün inşallah. Allahtan ümit kesilmez dua et bol bol. Benim kan pıhtılaşma sorunu vardı. kılcal damarlarda yani. 9 ay iğne kullanmıştım, sende sorun neydi ne dediler,
tamam canım sağol.Canım çok fazla yapamadım zaten bıraktım 16/8 yapmıştım
Sen beni geçersin bence.Nasıl gidiyor yarın sabah kaç kg çıkarsın sence☺
sağol canım.umarim sen de dileğine kavuşursun.hayirlisiyla.perinatolojiye gittin mi gebelik takibinde riskli gebeler grubunda sin çunku.hangi sehirdesin?Bir tanıdığın teyze karatay diyeti yaptı vücudun da çok ödem vardı bazı tahlilleri çok sıkıntılı cikiyodu tam bilemiycem şimdi sıkıntısını ama diyetten sonra çok düzeldi herşeyi normale bindi çok tavsiye eder herkese
Allah yardım etsin.Herkes bisey yaşıyor.Inşallah olur canım ama olmazsa da yıkım diye düşünme ben ilk denememde tutmadı 2.denememde tuttu 4 aylık ken düştü 3.ve 4. Denemelrimde de tuttu ve 3 aylık iken düşük oldu ama hep olucak umuduyla baştan başlıyorum ınsallah seninde olucak
tam tersi desene sen bana anlat ben sanaSon sezon hariç hepsini izledim canım
Kolestrol düşürücü etkisi var.Valla ödeme iyi geliyor dediler atsın diye içtim hiç sürekli içmedim o yüzden işe yarıyor mü bilmiyorum yarın belki farkederim
Bebekler 3 aylığa yaklaşınca rahimde bir kanama ooluşuyor ve sonra bebekleri düşürüyo ama sebebi bilinmiyorCnm baya hırpalanmışsın sende benim gibi. Allah yüzüne gülsün inşallah. Allahtan ümit kesilmez dua et bol bol. Benim kan pıhtılaşma sorunu vardı. kılcal damarlarda yani. 9 ay iğne kullanmıştım, sende sorun neydi ne dediler,
Istanbuldami. Çapa cerrahpaşa mekik dokudum birşey bulamadilar eylülde bahçeci ye başlıycam bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese versin en hayirlilarindantamam canım sağol.
Internetin gelmesi ne sevindim.
Kızın hangi sporla ilgileniyor?
Sen beni geçersin bence.
Bugün if erken başlatıp geç kapattım.
Baharatları temizle boşalt filan yapıyordum.
Yanlışlıkla tadına baktım.
Oda pudra şekeri çıktı.
sağol canım.umarim sen de dileğine kavuşursun.hayirlisiyla.perinatolojiye gittin mi gebelik takibinde riskli gebeler grubunda sin çunku.hangi sehirdesin?
Allah yardım etsin.Herkes bisey yaşıyor.
tam tersi desene sen bana anlat ben sana
Kolestrol düşürücü etkisi var.
Diyetisyenler yazıyor
Araştırmak gerek pıhtılaşma ola bilir genetikte bir.problem ola bilir birde rahim acaba kabul etmiyormu benim halamın kızının 6 aylıkken rahim açılması oldu bebeği kabul etmiyor dendi dikiş atıldı ama normal doğumla aldılar bebeği rabbim şifa versin hepimizeBebekler 3 aylığa yaklaşınca rahimde bir kanama ooluşuyor ve sonra bebekleri düşürüyo ama sebebi bilinmiyor
Tamam o zaman hedefine ulasana kadar meyve yokBugün bi yerde görmüştüm Yağ yakımı zamanlarında meyveyi önermiyolarmış bende öyle yiyorum yarında belkim yerim Ama sonra biraz düzenleyeyim böyle dersem De izin vermeyin kaptanım çünkü ajitasyon yapıp sürekli yerim ben
Birşey bulamadılar şimdi doktoruma degistirdim bakalım eylül gibi kontrollere basliycam
Prof filan gördü mü?Bebekler 3 aylığa yaklaşınca rahimde bir kanama ooluşuyor ve sonra bebekleri düşürüyo ama sebebi bilinmiyor
Normal yollami gebe kalıyorsun hepsi tedaviylemi oldu canımIstanbuldami. Çapa cerrahpaşa mekik dokudum birşey bulamadilar eylülde bahçeci ye başlıycam bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese versin en hayirlilarindan
Hafif spora geç asla bırakma arkadaş tavsiyesidiyetisyen kuzenim geçenlerde geldi onun üzerine böye bi karar aldım burdan birde aynısını demiş ti kafama takıldı 70'in altına düşene kadar spor yapmamam için ben sordum oda yapmasan daha iyi olur dedi ama 70'in altına düşünce zaten asılırım spor yapmayı seviyorum çünki
4 kg az senin için yediklerini gözden geçirmen lazım dengeli yersen daha çok verirsininşallah ama işte 1 ay oldu ve 4 kilo verdim ve hergün kendimle cebelleşiyodum bu biraz kırıcı oldu aldığım sonuç
Son haftalarda hep iyi gidiyorduk hayırlısı artıkvayyy anam vayyyy freeee listeye bak sennnn5kisi asil listede onlarin birisi 70lerde gerisi gramla oynarsa sonuncuyuz
Tatlım kuzenine söyle sana kg uygun güzel bir liste versin onu uygula kuzen kıyağı olsunyürüyüşün gerektiğini söyledi zaten ama ben dışarı çıkamıyorum ondan üstelik benim diyetisyenim değil kuzenim
Ben seni çok beğeniyorum çok istikrarlısın kendine haksızlık etmeBugün bi yerde görmüştüm Yağ yakımı zamanlarında meyveyi önermiyolarmış bende öyle yiyorum yarında belkim yerim Ama sonra biraz düzenleyeyim böyle dersem De izin vermeyin kaptanım çünkü ajitasyon yapıp sürekli yerim ben
Benim yediğim meyveler senin yediğin kavunun 1/4 den bile azdır sadece çeşitli canım istiyor sınırlandırdırıyorumNe çok meyve tuketiyorsun benim kavundan baska aklima meyve gelmiyor
Olabilir bakalım.doktor rahim baskilamadan bahsetti onu deniycegiz bu seferAraştırmak gerek pıhtılaşma ola bilir genetikte bir.problem ola bilir birde rahim acaba kabul etmiyormu benim halamın kızının 6 aylıkken rahim açılması oldu bebeği kabul etmiyor dendi dikiş atıldı ama normal doğumla aldılar bebeği rabbim şifa versin hepimize
Vur dedi öldürdün canimaaaaTamam o zaman hedefine ulasana kadar meyve yok
Cok mu acimasiz oldum simdi de
Nisa ya filan hiç gittin mi?Istanbuldami. Çapa cerrahpaşa mekik dokudum birşey bulamadilar eylülde bahçeci ye başlıycam bakalım hayırlısı Allah isteyen herkese versin en hayirlilarindan
Kavunuma karışmaHafif spora geç asla bırakma arkadaş tavsiyesi ❤ Günaşırı biraz çok yapabilirsin
4 kg az senin için yediklerini gözden geçirmen lazım dengeli yersen daha çok verirsin
Son haftalarda hep iyi gidiyorduk hayırlısı artık
Tatlım kuzenine söyle sana kg uygun güzel bir liste versin onu uygula kuzen kıyağı olsun
Ben seni çok beğeniyorum çok istikrarlısın kendine haksızlık etme
Benim yediğim meyveler senin yediğin kavunun 1/4 den bile azdır sadece çeşitli canım istiyor sınırlandırdırıyorum
Senin kavunun benim meyveleri döver
Aslında saysam sevmediğim o kadar az şey var ki belki yok bilekg almama şaşmamalı
Tuplerimde sıkıntı var tüp bebek buyuzden zaten tüp bebek olması ayrı bir yipranma.sebebiNormal yollami gebe kalıyorsun hepsi tedaviylemi oldu canım
Canım sen baştan başla gör o zaman keyfitamam canım sağol.
Internetin gelmesi ne sevindim.
Kızın hangi sporla ilgileniyor?
Sen beni geçersin bence.
Bugün if erken başlatıp geç kapattım.
Baharatları temizle boşalt filan yapıyordum.
Yanlışlıkla tadına baktım.
Oda pudra şekeri çıktı.
sağol canım.umarim sen de dileğine kavuşursun.hayirlisiyla.perinatolojiye gittin mi gebelik takibinde riskli gebeler grubunda sin çunku.hangi sehirdesin?
Allah yardım etsin.Herkes bisey yaşıyor.
tam tersi desene sen bana anlat ben sana
Kolestrol düşürücü etkisi var.
Diyetisyenler yazıyor
Gitmedim göztepe medical parkda yaptirdimNisa ya filan hiç gittin mi?
Tüp tedavileri hep devlette mi yaptırdın
Semiha Şakir vardı Zeytinburnu da bir zamanlar
Anlamam bu konulardan ama sağlıkla alın kucağınıza inşallahTuplerimde sıkıntı var tüp bebek buyuzden zaten tüp bebek olması ayrı bir yipranma.sebebi
Bende öyle okudum sorun yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?