Ona da sıra gelir bakalımCanım sen baştan başla gör o zaman keyfi ❤❤
Ye canım hakkındır sen korumadasın biz gibi kg vermeye çalışanlardan değilsin kiKavunuma karışmao benim vaz gecilmezim kış boyu meyve yemedim yazında sadece kavun yiyorum napim dayanamıyorum
Sıkıntı nedir tüplerde benimde sağ yok sol kapalı hafif sızıntı var normal.yolla olmaz.tup bebek önerdilerTuplerimde sıkıntı var tüp bebek buyuzden zaten tüp bebek olması ayrı bir yipranma.sebebi
OO SÖYLEDİM müsait olunca hazırlayıp atarmış bende 2 gün sonra gidicem bianönce halletsen olur mu dedim tamam yarın ayarlarım dediHafif spora geç asla bırakma arkadaş tavsiyesi ❤ Günaşırı biraz çok yapabilirsin
4 kg az senin için yediklerini gözden geçirmen lazım dengeli yersen daha çok verirsin
Son haftalarda hep iyi gidiyorduk hayırlısı artık
Tatlım kuzenine söyle sana kg uygun güzel bir liste versin onu uygula kuzen kıyağı olsun
Ben seni çok beğeniyorum çok istikrarlısın kendine haksızlık etme
Benim yediğim meyveler senin yediğin kavunun 1/4 den bile azdır sadece çeşitli canım istiyor sınırlandırdırıyorum
Senin kavunun benim meyveleri döver
Aslında saysam sevmediğim o kadar az şey var ki belki yok bilekg almama şaşmamalı
Tebrik ederim
Anadolu da mi oturuyorsun?Gitmedim göztepe medical parkda yaptirdim
Süper bak listeye uygun sporu da dediğimiz gibi bir dene bence çok iyi sonuç alacaksınOO SÖYLEDİM müsait olunca hazırlayıp atarmış bende 2 gün sonra gidicem bianönce halletsen olur mu dedim tamam yarın ayarlarım dedi
buarada biyere gittiğim falan yok
Sağol canımAnlamam bu konulardan ama sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Canım soruna yanıt bulursan beni de aydınlatır mısın. Benim de pandemi döneminde oldu çok fazla hem de. Yarına kalp damara randevu aldım Hatta.Kızlar bisey sorucam
Karatay beslenme sonrası varis problemi gidiyor deniyor.
Doğru mu?
Yaşayıp gören ya da çevrenizde gerçekten kurtulan var mı?
Bizde ırsi diyet bitince düzelmezse tedavi olucam.
Ama diyette n de umutluyum.
If de Karatay a benziyor zaten
Kavun varsa yemeği az tutuyorum sırf dilinize dusmim diyeYe canım hakkındır sen korumadasın biz gibi kg vermeye çalışanlardan değilsin ki ❤❤❤ Menülerin çoğunlukla gayet iyi buna rağmen
Kapali olduğu söylendiSıkıntı nedir tüplerde benimde sağ yok sol kapalı hafif sızıntı var normal.yolla olmaz.tup bebek önerdiler
Avrupa yakasında doktorum memorialdeydi o hastaneye geçince bende onla oraya gitmeye basladimAnadolu da mi oturuyorsun?
Canim hepimiz türlü türlü yollardan geçtik.Sağol canım
Burası sanki psiko terapi gibi rahat rahat herseyini konusabiliyosun tüp bebek sürecini yaşayanlar bilir konusabileckleri insanlar çok azdır yaşadıkları anlayan insan bulmak ise yok denecek kadar azdır
bencede az daha gencim ve metobolizmam hızlı çalışıyor kesinlikle az kahvenin yanında hergün 2 dilim bitter çikolata yiyorum çünki kahveyi başka şekilde içemiyorum bide akşam yemeklerinin tadına tuzuna bakmak için bikaçkaşık azıma atıyorum artı akşam yemeklerinden sonra acayip bir tatlı kırizi geliyor bana arada onuda yapıyorum sporla dengelemeye çalışıyorum ama çok yüklenme olduğu için eror veriyorum bazen sabah kahvaltısını eksik akşam yemeğini çok yiyorum ve dengem bozuluyor ama bende robot değilim yani sürekli bir sıtandart üstünde gidemem ara sıra kaçamaklar oluyor illakiHafif spora geç asla bırakma arkadaş tavsiyesi ❤ Günaşırı biraz çok yapabilirsin
4 kg az senin için yediklerini gözden geçirmen lazım dengeli yersen daha çok verirsin
Son haftalarda hep iyi gidiyorduk hayırlısı artık
Tatlım kuzenine söyle sana kg uygun güzel bir liste versin onu uygula kuzen kıyağı olsun
Ben seni çok beğeniyorum çok istikrarlısın kendine haksızlık etme
Benim yediğim meyveler senin yediğin kavunun 1/4 den bile azdır sadece çeşitli canım istiyor sınırlandırdırıyorum
Senin kavunun benim meyveleri döver
Aslında saysam sevmediğim o kadar az şey var ki belki yok bilekg almama şaşmamalı
Rabbim emeğinin ve Sabri'nin karsiligini en güzel şekilde yaşatsın ins Allah canım işte hepimiz biseylerle imtihan oluyoruz yanlız degilsin emin olSağol canım
Burası sanki psiko terapi gibi rahat rahat herseyini konusabiliyosun tüp bebek sürecini yaşayanlar bilir konusabileckleri insanlar çok azdır yaşadıkları anlayan insan bulmak ise yok denecek kadar azdır
listeye uygun sporSüper bak listeye uygun sporu da dediğimiz gibi bir dene bence çok iyi sonuç alacaksın❤
tmm öyle yapıyımTebrik ederimYarın yarısını yap olur mu sonra yine 2 katı bu şekilde dene bence iyi olacak
Kahvaltini çok yap akşam yemegini fazla yeme onda sorun olmaz canım kahvaltiyi eksik yaptığın için akşam yemegini fazla kaciriyorsun demekkibencede az daha gencim ve metobolizmam hızlı çalışıyor kesinlikle az kahvenin yanında hergün 2 dilim bitter çikolata yiyorum çünki kahveyi başka şekilde içemiyorum bide akşam yemeklerinin tadına tuzuna bakmak için bikaçkaşık azıma atıyorum artı akşam yemeklerinden sonra acayip bir tatlı kırizi geliyor bana arada onuda yapıyorum sporla dengelemeye çalışıyorum ama çok yüklenme olduğu için eror veriyorum bazen sabah kahvaltısını eksik akşam yemeğini çok yiyorum ve dengem bozuluyor ama bende robot değilim yani sürekli bir sıtandart üstünde gidemem ara sıra kaçamaklar oluyor illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?