ozaman akşama kadar lavoboya gitmek zorunda kalıyorum böyle olunca en geç saat 7 de lavobaya gidiyorum daha sonra gece uyurken kalkıpta su içtiğim zman gidiyorum okadar spor yaparken lavoboya gitmeyi sevmiyorumNeden saat başı bir tane içmiyor sun?
Aslinda tiyatro yu da Çok özledim.Ortası neresi Ortaköy’e ne dersin
Kıymalı pide yaşpasta ödem değil kalıcı kg yapar babysi sen yarın bir el at bu işe, bugün olmamış menü sankiselam ancaa oturuyorum
Sabah kahvalti 10.30 menemen yesil cay 1 tatli kasigi tereyag
Oglen 13.00 1 pide kiymali
1 dilim yas pasta (dogum gunuydu kizimin)
aksam yemegi 18.30 tavuklu salata ve 1 fincan dibek.kahvesi yanina 1 kucucuk kare bitter
Odem cok fazla olustu.ictigim sular vucutta detoks yapacagim yakindir
Mezun edelim hepinizi ondan sonra yiyebilirsinizKumpir waffle
Şimdi su orucu tutanlar bile saat başı bir içiyor.ozaman akşama kadar lavoboya gitmek zorunda kalıyorum böyle olunca en geç saat 7 de lavobaya gidiyorum daha sonra gece uyurken kalkıpta su içtiğim zman gidiyorum okadar spor yaparken lavoboya gitmeyi sevmiyorum
Korona bitene dek 10 kez mezun oluruzMezun edelim hepinizi ondan sonra yiyebilirsiniz
Ay evet yaa dk başı wc sinir oluyorum bendeşöyle oluyor 3 bardak su içiyorum sonra lavobaya gidiyorum sonra geliyorum 3 bardak daha içiyorum sonra içeri geçiyorum 8 dk en fazla filmimi izliyorum sonra tekrar lavobaya gidiyorum sonra lavobodan çıkıp tekrar 3 bardak içiyorum 8 dkika film sonra tekrar lavobo bu şekilde
tamamCanım son olarak yazmışlar ama bende üstünden geçeyim akşamları tatlı yeme yemekten sonra mümkünse bir şey yeme kaçamak yapacaksan saat 15:00 öncesi olsun mümkünse ve kahvaltını iyi yap tatlı krizine giriyorsan ara öğünleri atlama Ve çok tuzlu tercih etme
Bakalım 4 eylüle kadar Sen ne kadar kg vereceksin
Atılım bekliyorum senden
Çok kalorili hedeflerimize ulaşırsak 2 sinden 1 i olsun San Sebastian cheescake hatta daha iyi olur Beşiktaş’taKumpir waffle
ben yol parası 6 tl veriyorum tolet parası 8 tl tüm gün dışarıdaykenAy evet yaa dk başı wc sinir oluyorum bendeevdeyken neysede dışarı çıkınca çok fena oluyor çokkkkk eve nasıl yetişiyorum bilemiyorum
Değil canım sen bir düşün bunlarıtamam
3 erken değil mi
ben tuzu çok nadir tüketiyorum
Zaten kaptan mezun olmadan kabul etmiyorÇok kalorili hedeflerimize ulaşırsak 2 sinden 1 i olsun San Sebastian cheescake hatta daha iyi olur Beşiktaş’ta
Dogru diyorsun vallaKorona bitene dek 10 kez mezun oluruz
kuzenim beni küçüklüğümden beri tanıyo suyu çok içtiğim onlar için yani ailem için kabul edildi alıştılar yani sonrdan çıkmadı sonuçta belki 3 litre ye düşürürüm 8 litreden 4 'e düşürdüm çünkiŞimdi su orucu tutanlar bile saat başı bir içiyor.
Sen diyetisyen kuzenine sor bence.
Hatta bir yerde okudum suyu fazla içmek ters etki de yapabilir diyodu.
Sen bence biraz araştır
Bence çok yedim cnm regl iken içimde bir canavar varSeloşun bu menüsü de harika....Neyse bu hafta evdeyim. Bakalım tartıda etiketleriz birbirimizi can kuzum
Yetisseydim beraber girerdik.Dogru diyorsun valla
Bende mi yeniden listeye girsem ki mezun olurum bende :)))
Kız nasıl içiyorsun benim migdem agzima. Gelerek içiyorum içine biseyler katmasam onuda içemem darısı başıma ne diyim aminnn çok kınadimmmmkuzenim beni küçüklüğümden beri tanıyo suyu çok içtiğim onlar için yani ailem için kabul edildi alıştılar yani sonrdan çıkmadı sonuçta belki 3 litre ye düşürürüm 8 litreden 4 'e düşürdüm çünki
Çikolatayı yarıya indir kahvenin yanında bir küçük parça olur öğün atlama lütfen bol bol yeşil salata yetmm sporumu yarın yarım ertesi gün gene aynı oranda çok yapıyım örüntü gibi
aslada çikolata yemicemzayıflayınca yerim zaten akşam yemeğinide yarıya düşürcem ,ara öğün yapmicam zaten acıkımıyorum, akşam yemeği olarak yulaf mı yesem hafta sonuna kadar midem küçülsün azıcık hem spordan önce beni enerjik yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?