Detoksa hic gerek yok canim senin icin sporun cok guzelBence çok yedim cnm regl iken içimde bir canavar varolmam da çok uzun sürüyor bıktım yeminlen tartı bana gülmeyecek beybisi amma kabak detoksu mu yapsak ya
hmm tamam 3 e kadar en geç şey yaparım ben akşam yemeğinden sonrada bişe yemem sabah ve akşam yemeklerinide dengede tutarımm bakalım neolcakkDeğil canım sen bir düşün bunları
Sağlıklı mutlu yaşları olsunselam ancaa oturuyorum
Sabah kahvalti 10.30 menemen yesil cay 1 tatli kasigi tereyag
Oglen 13.00 1 pide kiymali
1 dilim yas pasta (dogum gunuydu kizimin)
aksam yemegi 18.30 tavuklu salata ve 1 fincan dibek.kahvesi yanina 1 kucucuk kare bitter
Odem cok fazla olustu.ictigim sular vucutta detoks yapacagim yakindir
Sinav icin pek umudum kalmadi canim hazirlanirsam 1yil onceden calismayi dusunuyorum 2022 icin :)Yetisseydim beraber girerdik.
Sen gir liste kalabalık olsun.
Zaten hızlı veriyorsun .
Ama sınav var strese girme.
Vazgeçtim.
Önce sınav.
O daha önemli
4 iyi bence de daha çoğu çok çok geliyor Banakuzenim beni küçüklüğümden beri tanıyo suyu çok içtiğim onlar için yani ailem için kabul edildi alıştılar yani sonrdan çıkmadı sonuçta belki 3 litre ye düşürürüm 8 litreden 4 'e düşürdüm çünki
Peki kışın icebiliyor musun?kuzenim beni küçüklüğümden beri tanıyo suyu çok içtiğim onlar için yani ailem için kabul edildi alıştılar yani sonrdan çıkmadı sonuçta belki 3 litre ye düşürürüm 8 litreden 4 'e düşürdüm çünki
Ya Sen zeki kızsın.Sinav icin pek umudum kalmadi canim hazirlanirsam 1yil onceden calismayi dusunuyorum 2022 icin :)
Zaten ayin 23 une kadar yogun gunler beni bekliyor
Sinava da 2 hafta kaliyor
Sağlıklı mutlu yaşları olsun
Wo hoooooEki Görüntüle 2675036
@sportie abla bu hep senin suçun o günden beri keke aş eriyorum yarın kaçamak yapacaktım cumartesiye kaldı piknik organize ettim
Yok canım ben nedir ne değildir doktordan öğrenmek için gidiyorum. Muayene etsin ne diyecek. Her gün yeni bir yerde çıkıyor. Çok moralim bozuluyor.Canim ilac verdi bana daflon daha çok ağrı yaptı kullanmadim bıraktım.
Çorap giymeyi de sevmiyor um çünkü tedavi değil .
Ankara'da araştırmıştim tedavi için yerler var ama.
Pandemi bitince İstanbul da yaptırırım herhalde.
Ama bazen de diyorum.
Hamilelikte artıyor gebelik filan olursa bekleyip sonra mı tedavi olsam.
Şu an diyetten başka çözüm yok gibi.
Damardan girip basınçlı sıvı ile damarı temizliyorlar diye biliyorum.
Sen yarim direk yaptiracak mısın?
Benimki harita gibi.
Meyve bu nasıl gelmez aklaNe çok meyve tuketiyorsun benim kavundan baska aklima meyve gelmiyor
BirazcıkTamam o zaman hedefine ulasana kadar meyve yok
Cok mu acimasiz oldum simdi de
Bu kiloda bu istikrar çok özeniyorum13 ağustos
10.30
1.5 rafadan yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
2 siyah Zeytin
3 incir
14.00
4 minik erik
18.30
Yarım tabak türlü
1 bardak ayran
2 mücver
1 minik biberdolması
Suyumu sayamadım
Spor 45 dk kardiyo 500 iç bacak 340p
Zipzip- @hasbeenandgone @sportie
Çok fazla değil mişöyle oluyor 3 bardak su içiyorum sonra lavobaya gidiyorum sonra geliyorum 3 bardak daha içiyorum sonra içeri geçiyorum 8 dk en fazla filmimi izliyorum sonra tekrar lavobaya gidiyorum sonra lavobodan çıkıp tekrar 3 bardak içiyorum 8 dkika film sonra tekrar lavobo bu şekilde
Ya bende Eylül sonu artık İstanbul da olcam Anadoludayım bendeAvrupa dayım şekerim
Pandemi bitince ortada buluşuruz
Benide alsanıza bende geliyimOrtası neresi Ortaköy’e ne dersin
Akşam çorba salata yoğurt daha uygun olur bence kilo verme zamanı yulaf çok uygun gelmiyor banatmm sporumu yarın yarım ertesi gün gene aynı oranda çok yapıyım örüntü gibi
aslada çikolata yemicemzayıflayınca yerim zaten akşam yemeğinide yarıya düşürcem ,ara öğün yapmicam zaten acıkımıyorum, akşam yemeği olarak yulaf mı yesem hafta sonuna kadar midem küçülsün azıcık hem spordan önce beni enerjik yapıyor
Cheescake in meşhur Bi yer var çok güzel gelirsem söylerimÇok kalorili hedeflerimize ulaşırsak 2 sinden 1 i olsun San Sebastian cheescake hatta daha iyi olur Beşiktaş’ta
Kickboks canımtamam canım sağol.
Internetin gelmesi ne sevindim.
Kızın hangi sporla ilgileniyor?
Sen beni geçersin bence.
Bugün if erken başlatıp geç kapattım.
Baharatları temizle boşalt filan yapıyordum.
Yanlışlıkla tadına baktım.
Oda pudra şekeri çıktı.
sağol canım.umarim sen de dileğine kavuşursun.hayirlisiyla.perinatolojiye gittin mi gebelik takibinde riskli gebeler grubunda sin çunku.hangi sehirdesin?
Allah yardım etsin.Herkes bisey yaşıyor.
tam tersi desene sen bana anlat ben sana
Kolestrol düşürücü etkisi var.
Diyetisyenler yazıyor
evet bunları deniyim benÇikolatayı yarıya indir kahvenin yanında bir küçük parça olur öğün atlama lütfen bol bol yeşil salata ye ❤❤❤ Yulafta çok iyi tercih ara öğün için bile mükemmel
Toparlarsın sen çok dengelisin hem de tüm tartılar sana kurban olsunBence çok yedim cnm regl iken içimde bir canavar varolmam da çok uzun sürüyor bıktım yeminlen tartı bana gülmeyecek beybisi amma kabak detoksu mu yapsak ya
Şu sınavlarYetisseydim beraber girerdik.
Sen gir liste kalabalık olsun.
Zaten hızlı veriyorsun .
Ama sınav var strese girme.
Vazgeçtim.
Önce sınav.
O daha önemli
ya Ne güzelKickboks canım
Sağol tatlışımToparlarsın sen çok dengelisin hem de tüm tartılar sana kurban olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?