bencede 3 litre yaptım gittiMeyve bu nasıl gelmez akla
Birazcık
Bu kiloda bu istikrar çok özeniyorum
Çok fazla değil misuyun fazlası zehirlemede yapar çok fazla wc ye çıkmakta sağlıklı değildir kiloya uygun suyu dengeleyip wc düzenlensin ilerde sonra sıkıntı olur
Ya bende Eylül sonu artık İstanbul da olcam Anadoludayım bende
Benide alsanıza bende geliyim
Akşam çorba salata yoğurt daha uygun olur bence kilo verme zamanı yulaf çok uygun gelmiyor bana
Cheescake in meşhur Bi yer var çok güzel gelirsem söylerim
Sevgili yrd takım kaptanımız gülümse25 tartı öncesi takımınıza sabotaj mı yapıyorsunuz acaba? Böyle güzel kek resmî paylaşılır mı hiçEki Görüntüle 2675036
sportie abla bu hep senin suçun o günden beri keke aş eriyorum yarın kaçamak yapacaktım cumartesiye kaldı piknik organize ettim
dedem ,nenem 2 tane teyzem ,1 tane dayım diyabet hastası kışın ılık limonlu suyu çok severim kışın azalıyor tabi ama okadar çok değil 1 litre falan daha az içiyorum en fazla okadar düşüyor sadece okullar varken içemiyordum okadar akşam gelip kana kana içiyodum amaPeki kışın icebiliyor musun?
Hava soğuk buz gibi gram ter yok.
Şekeri ne filan hiç baktirdin mi?
Ailede diyabet filan var mı hiç?
Eki Görüntüle 2675036
sportie abla bu hep senin suçun o günden beri keke aş eriyorum yarın kaçamak yapacaktım cumartesiye kaldı piknik organize ettim
İçki kalorili ama 1 er kadeh şarap Candır kg yapmaz kan yaparSağol tatlışım
Pzti bizi ne bekliyor ne var söppprayyzzzz olaraktanyeni beslenme düzenimiz nedir
Bnm bi toparlanmam lazım sadece haftaya bi gün kız kıza bir yemeğe gidip rakı içcez hangi gün bilmiyorum
Ha birde bn bu haftasonu 2 gün üst üste birer kadeh şarap içtim yazamadım kızlar
Zaten öylesin çok güzel yakışırKızlar deli gibi eğitim programları araştırıyorum
Pt olucam inşallah
Bence çok yedim cnm regl iken içimde bir canavar varolmam da çok uzun sürüyor bıktım yeminlen tartı bana gülmeyecek beybisi amma kabak detoksu mu yapsak ya
Ben Anadolu yakasındayımKızlar siz nerdeydiniz bakemsudem34
Ben Anadolu yakasındayım
Çokta yakışırKızlar deli gibi eğitim programları araştırıyorum
Pt olucam inşallah
Zaten öylesin çok güzel yakışır
Çokta yakışır
İyi gecelerrr tatlı rüyalarrHayırlı geceler kizlar
Hayırlı geceler kizlar
İyi gecelerrr tatlı rüyalarr
Nasıl modelCanımsınnnn❤❤❤❤
Kişiye özel program yazma beslenme listesi falan
Antrenman videoları vs vs doğumgünüme kendime hediye bu olsun istiyorum
Aranızdan kabul eden olursa model olarak çalışmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?