Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım takımı sırtlamışız
Tebrik ederim bu hafta çok başarılıydınızHaftaya ne yapacaksınız bakalım bu kadar çok kg verdiniz haftaya biraz zor görünüyor mantıken mümkün değil haftaya 1. Biziz baştan söylüyeyim

Lili kilo almis bu hafta eksilerde yuzdesi gecen hafta 62.3 du bu hafta 63.5 olmuş

Gunaydin canım ❤
Hadi ya lili yı mi yendim bitek
canim eline emeğine sağlık
Kaptanım biz sizi çok kolay yeneriz zaten kaç kg sunuz ki en fazla -500 olur sizin sizin grubun ödem kilolarıda gitmiştir artık sıra bizde
kesinlikle ödemciler...
Onları patates gibi ezelim.
Bende öyleyim ama hiç onun arkasına sığınmıyorum hıh
Ha ha bende bende ama 800 gram verdim

Eline sağlık

Herkesi tebrik ederim

Kompostomu yapacaksınız ben yarinisini dondurucuya yarısını sisleyip bulasik makinasina arıyorum hopppp oluyo
Pratik insan
Beğendinse çok iyi bana göre sonlarda cozutmuşlardı İlk kitabını okuyanlar genelde beğenmiyor filmini Ben pek romantik sayilmam belki ondandır
Ben hiç yapmadım bulaşık makinasında kapağa sıkıntı olursa içine su kaçmaz mi
Kolay gelsin işiniz zor bugün
Komşu ile olmasa dediğini yapardım

Benim herif müsaade etmez o dediğine
Yaptığında izlenimlerini paylaş bizimle kolay gelsin
Lili yi yenmek için harika bir zaman zira kendisi çok zorlu bir rakip sen de çok iyi gidiyorsun çok beğeniyorum seni

Kızlar 9 gün sonra seminer var....Daha benim 2.900 kilo duruyor
Son günler Allah ne verdiyse detoks metoks saldırmam lazım.
Ama bugünde öyle güzel meyveler aldım ki
Ölçülü yiyim bari
Semizotu da aldım.
Semizotunu ben hiç sevemedim yaa. Yiyemiyorum nedense. Ispanağı Çiğdem salata vs yapıyorum da şu mereti yiyemedim Bi türlü. Bende yarın tüm gün sebze meyve karışımı smothie yapıp içmeyi planlıyorum bakalım migren elverdiğince bişiler düşünüyorum bende.

Bayılırım semizotu az da limonlu olacak 5 gün yerim (evde hala var yaptırmıştım)

Bu hafta 1 kg vermem lazım yine benim inşallah
verirsin sen harikasın
@lili38 yenilmek istediği için yenildi zaten...benimki züğürt tesellisi
sagol ya.semizotu diyince sen
bende sevmem de Leyla yı seviyorum ya Leyla için
Çok faydalı senede 1 bile olsa ye canım.
Cevizli salatasıni yap.
Bayılırım semizotu az da limonlu olacak 5 gün yerim (evde hala var yaptırmıştım)
Limonlu olan yemeği mi?

sudem34 senin hedefini de belirleyelim
-1 kg diyelim mi
700 diyelim.ya da 800
Aylık hedefim zaten 3 zaten
Ortalama haftalık 800 oluyor.
Aslında kasıp 2.900 yapmam lazım ama meyve yemeyi özledim o yüzden meyve az porsiyon yiycem

Kızlar aranızda bileklik tipi adimsayari olan bar mı?
Ben yeni aldım taktım bileğime adım atarken saymıyor biraz zaman geçiyor bakıyorum adımlar artmış
Ayrıca evin içinde 5 dk yürüdüm baktım 500 adim oluvermiş bu saat böyle mi çalışıyor??

canım evet gizli yerlere yazdım imzamda görebilirsiniz 1. 2. grup yarışması sonucu 4 eylül olacak haftalıklar çıtır çerez takılmayalım böyle şeylere
[/QUOTE]

Canım bu hafta tatile çıkıyorum ancak 4 eylül bildirim yapabilirim ben

Zipzip- canım beni gruplardan çıkar tatlım 4 eylülden önce bildirim yapamam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…