Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline emegine saglik ablacim birincilginide kutlarim
Kaptanım biz sizi çok kolay yeneriz zaten kaç kg sunuz ki en fazla -500 olur sizin sizin grubun ödem kilolarıda gitmiştir artık sıra bizde
Hedefim 1 kilo vermek
O zaman %1.78 oranim oluyor zorlayacağım hafta sonu dugun var
canım evet gizli yerlere yazdım imzamda görebilirsiniz 1. 2. grup yarışması sonucu 4 eylül olacak haftalıklar çıtır çerez takılmayalım böyle şeylere

Canım bu hafta tatile çıkıyorum ancak 4 eylül bildirim yapabilirim ben

Zipzip- canım beni gruplardan çıkar tatlım 4 eylülden önce bildirim yapamam çünkü ❤
[/QUOTE]
Tamam abla cikartirim
Iyi tatiller simdiden ❤❤

Denerim bakalım Semizotunu bidaha.

Anladım canım geçenlerde komşumun kızı almıştı kutusuna 250 verdim deyince bende ziyan olmasın kullanayım dedim
Sabah kullancaksan kilona göre 1bardak su 1bardak süte 2bucuk kasik koyman gerekiyo canim kahvalti olarak tuketebilirsin

Hımmm hem su hem süt mü koyacaz
Sadece suyla yapinca 110kalori sutle yapinca 250calori sen nasil yapmak istersen sut ekleyince daha guzel oluyo vanilyalimi cikolatalimi vanilya olursa. Sutle daha agir tadi ama cikolata oyle degil

Sadece suyla yapinca 110kalori sutle yapinca 250calori sen nasil yapmak istersen sut ekleyince daha guzel oluyo vanilyalimi cikolatalimi vanilya olursa. Sutle daha agir tadi ama cikolata oyle degil
Fındıklı canım bendeki
Gorumcrm kullandı kilo verimi oldu kendisi memnun kaldi
Benim de halamın kızı bir ara satıyordu kendi de güzel kilo vermişti ama sonrasında geri aldı gerçi hepimiz yedikten sonra alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…