- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evde sıkıcı sıcak oturuyoz kizla bahcedeyiz çeşmeyi acti kendini yikiyomusNasilsnz kızlar hafta sonu yoğunluğundan ancak girebildim
Tamam canim sut su karışımı yapFındıklı canım bendeki
Benim de halamın kızı bir ara satıyordu kendi de güzel kilo vermişti ama sonrasında geri aldı gerçi hepimiz yedikten sonra alıyoruz
Tamam canım bir kutu sadece kahvaltıda kullansam ne kadar gider acabaTamam canim sut su karışımı yap
Sen kahvalti yapmayi sevmiyodun sanirim dime aslinda aksam yemek yemesen onla tamamlasan ögununu daha guzel olurdu hafif geçerdi senin icin ama onla zayiflicam diye bir mantik yok sadece kalorisi kisitlandirilmis bir ürün sabah aksam kullanirsan daha cabuk verirsin ama sadece sabah dersen ogleni aksami da hafif geçir kilo sana kalmis yaniTamam canım bir kutu sadece kahvaltıda kullansam ne kadar gider acaba
Ayyy çok soru sordum
sabah aksam kullaninca 1kutu 10gun gidiyo onagore hesap etTamam canım bir kutu sadece kahvaltıda kullansam ne kadar gider acaba
Ayyy çok soru sordum
Anladım canım hiç bir doyuruculuğu olmadığı için sabah kullanayım dedim aalında akşam kullanmak daha mantıklı bu hafta sabah deneyim diğer hafta dayanabilirsem akşam bakalım nasıl olacakSen kahvalti yapmayi sevmiyodun sanirim dime aslinda aksam yemek yemesen onla tamamlasan ögununu daha guzel olurdu hafif geçerdi senin icin ama onla zayiflicam diye bir mantik yok sadece kalorisi kisitlandirilmis bir ürün sabah aksam kullanirsan daha cabuk verirsin ama sadece sabah dersen ogleni aksami da hafif geçir kilo sana kalmis yani
Geçmiş olsun canımDun 3 km yürüdüm bugün sadece 30 dk eliptik yaptım alerjim çok azdı çünkü sanki nezleyim.kuvetimi doldurdum sıcak sıcak gömdüm kendimi şimdi çıktım kaptanım
Badem biraz azaltılabilir birde kavurma fazla geldi bana Yağı düşünerekKahvaltı
Yarım simit
Peynir
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Öğlen haşlanmış tavuk göğsü
Ayran
Ara
badem.findik bir hurma
Şekersiz çay
Akşam
Bir tabak tarhana
Bir tabak et kavurma iki parçada kemikli tavuk
Su iki litre yada gecik unuttum
Artık badem fındıkta almicam bir avuç yiyorum on badem.dort beş fındık gibi çok sanki dimi arkadaşlar
Merhaba canım ❤❤Herkesciklere merhabakimselerde yok
08.08 * 14.08 HAFTASI SPOR YARIŞMA RAPORU
Üye Adı Cumartesi pazar Pazartesi sali carsamba Persembe cuma sportie yok 720 540 360 360 360 360 N Nidsalii yok yok 300 540 480 220 420 PAPATYAM 210 180 320 360 330 210 323 selensu82 yok yok 270 270 270 340 160 @medusares yok 300 300 300 300 yok yok sudal yok yok yok yok yok 756 380 sudem34 270 185 300 375 yok yok yok Felicio yok yok 375 300 75 105 180 Lili 38 240 yok 225 270 yok yok yok POWERHACK yok yok 200 yok 150 150 yok @Mayamca yok yok yok 120 120 130 120 Diyette yok yok yok 135 150 150 yok Orjinalisim 135 yok 100 180 yok yok yok Gulumse24 yok yok yok 375 yok yok yok Wilma11 yok yok 100 yok yok yok 90 leydii18 yok yok yok yok 150 yok yok Pes etme yok yok yok yok yok yok 120 Tesnim1903 yok yok yok 105 yok yok yok @Mayamca yok yok yok yok 80 yok yok @Selseli yok yok yok 45 yok yok yok
Arkadaşlar Bu haftanın spor sonuçları listede puan sıralamasına göredir.
Bu hafta son kez raporumu hazırladım. Hatalarım olduysa kusura bakmayın. Son haftanın şerefine ilk sıradayım
Spor yapan herkese çok teşekkürler
Bundan böyle kızlarımdan N Nidsalii devralıyor. Çok daha güzel ve zengin bir şekilde spora davetlerini bekliyorum.
Lütfen menülerinizle birlikte spor puanlarınızı hesaplayarak N Nidsalii yi etiketlemeyi unutmayın
Hayatınızda hep spor olsun, hareket olsun
1.sportie 2.700 puan
2. N Nidsalii 2.020 puan
3.PAPATYAM 1.933 puan
4.selensu82 1310 puan
5. @medusares 1.200 puan
Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum En büyük
Eline saglik canim guzel düşünmüşsünsportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacakherkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğizölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirimHaydi fit olmaya
Zipzip- Felicio leydii18 PAPATYAM H hasbeenandgone Bonus selensu82 sudem34 Wilma11 POWERHACK @Mayamca Pes etme yet07 sudal Bal0ncuk B Burcuelif26 Orjinalisim Lili 38 E Elif_Eylul retro_hippo gizemlicadiii Gulumse24 Kmsl Hnd S safsular asysss Diyette sonngulen Tesnim1903
Herkesi etiketledim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?