Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fındıklı canım bendeki

Benim de halamın kızı bir ara satıyordu kendi de güzel kilo vermişti ama sonrasında geri aldı gerçi hepimiz yedikten sonra alıyoruz
Tamam canim sut su karışımı yap

Tamam canım bir kutu sadece kahvaltıda kullansam ne kadar gider acaba

Ayyy çok soru sordum
Sen kahvalti yapmayi sevmiyodun sanirim dime aslinda aksam yemek yemesen onla tamamlasan ögununu daha guzel olurdu hafif geçerdi senin icin ama onla zayiflicam diye bir mantik yok sadece kalorisi kisitlandirilmis bir ürün sabah aksam kullanirsan daha cabuk verirsin ama sadece sabah dersen ogleni aksami da hafif geçir kilo sana kalmis yani

Anladım canım hiç bir doyuruculuğu olmadığı için sabah kullanayım dedim aalında akşam kullanmak daha mantıklı bu hafta sabah deneyim diğer hafta dayanabilirsem akşam bakalım nasıl olacak

Kahvaltı
Yarım simit
Peynir
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

Öğlen haşlanmış tavuk göğsü
Ayran

Ara
badem.findik bir hurma
Şekersiz çay

Akşam
Bir tabak tarhana
Bir tabak et kavurma iki parçada kemikli tavuk

Su iki litre yada gecik unuttum

Artık badem fındıkta almicam bir avuç yiyorum on badem.dort beş fındık gibi çok sanki dimi arkadaşlar

Badem biraz azaltılabilir birde kavurma fazla geldi bana Yağı düşünerek afiyet olsun

Ben sporlarimi yazmayı unutuyorum hep. Hatta ev işini bile saymıyorum spordan dikkat edeyim bundan sonra

15agustos cumartesi
Sabah 09.30
2dilim ekmek,1yumurta,2çatal peynir,5zeytin,1dilim karpuz
Türk kahvesi,bitter
Öğle 13.30
Tonbalikli salata
Türk kahvesi
Aksam 18.00
5kasik nohut,2kasik pilav,3kasik etsote
1madensuyu,3litre su

15 Ağustos cumartesi:
Kahvalti 12.30:
Yulaf lapası (bal+ kakao+muz+badem vardı)
2 şekersiz keyif çayı
Bir de kendimi tutamadim bir iki çatal ton balığı ve çemen yedim
Ara öğün (saati hatırlamıyorum): made suyu + bir 2-3 minik top tahin pekmezli atıştırmalık
Akşam 17.00: 1-2 yemek kaşığı kavurma
6-7 yemek kaşığı kadar mantar sote
Yağsız tuzsuz yesil salata
1,5 bardak ayran

Akşam yemeklerinde artık çorba, ayran gibi sıvı şeyler tüketmemeyi düşünüyorum. Yemek yiyeli 2 saat oldu ama midemde bir ağırlık hissediyorum hâlâ. Çok rahatsız ediyor
Hem bu yüzden hem de geç kalktigim için suyu ancak 1 litreye tamamlayabildim. Birkaç saat sonra da sporumu yazar eklerim inşallah buraya

sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacak herkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı
1.

2.
3.
4.
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğiz ölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirim Haydi fit olmaya
Zipzip- Felicio leydii18 PAPATYAM H hasbeenandgone Bonus selensu82 sudem34 Wilma11 POWERHACK @Mayamca Pes etme yet07 sudal Bal0ncuk B Burcuelif26 Orjinalisim Lili 38 E Elif_Eylul retro_hippo gizemlicadiii Gulumse24 Kmsl Hnd S safsular asysss Diyette sonngulen Tesnim1903
Herkesi etiketledim sanırım

Eline saglik canim guzel düşünmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…