İyimisin buguniki gözümüz çiçeğeeeee ♥♥♥
Daha iyiyim sanırım... Olmuşla ölmüşe çare yokİyimisin bugun
Spor yapmayı sevmiyorum@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacakherkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğizölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirimHaydi fit olmaya
Zipzip- @Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 @sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal Bal0ncuk @Burcuelif26 @Orjinalisim @Lili 38 E Elif_Eylul retro_hippo @gizemlicadiii Gulumse24 Kmsl Hnd @safsular @asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım
İyiyim iyiyim şukur agrim geçti regl iste nasil geleceği belli olmuyoDaha iyiyim sanırım... Olmuşla ölmüşe çare yok
Madem başladm bu işe.. Bitirmem lazım
Asıl sen nasılsın ağrıların dindimi
En azndan evde bir prenses var o yardm ederİyiyim iyiyim şukur agrim geçti regl iste nasil geleceği belli olmuyo
Sefan olsunnnn beybimmKızımla yürüyüş yaptık biraz da koştuk
Evet evet giyinip süslenip geziyokiiiEn azndan evde bir prenses var o yardm eder
Sefan olsunnnn beybimm
Yaaaa hahahhahaha ayyyy bende öyleydimEvet evet giyinip süslenip geziyokiii
Ben pıtı pıtı hepsini yapıyorum eve geldim mi ikinci gün dinlenmişsindir misafirlik bir gün yeter diyip kaldırır hep beni gençlik falan hak getireYaaaa hahahhahaha ayyyy bende öyleydim
Anne evinde
Evlendikten sonra dönüp bakıyorumda bu benmiyim diyorum
Hele üniv gidince tatike memlekete geldiğimde içtiğim su bardağını kaldırmazdm
Ayyy anammm benim ya ne çekmiş
Hı hı tabi alırdıkİşte onlarda olsa yine biz alırdık
PissssYaaaa hahahhahaha ayyyy bende öyleydim
Anne evinde
Evlendikten sonra dönüp bakıyorumda bu benmiyim diyorum
Hele üniv gidince tatike memlekete geldiğimde içtiğim su bardağını kaldırmazdm
Ayyy anammm benim ya ne çekmiş
Ben babamın kızıyım annem derdi evlenince beni rezil edecek anası birşey öğretmedi diyecekker evi kokacak bilmem neBen pıtı pıtı hepsini yapıyorum eve geldim mi ikinci gün dinlenmişsindir misafirlik bir gün yeter diyip kaldırır hep beni gençlik falan hak getire
Belli etmem öyle ben
Ayy el neki.. Ayaklarını öpsem az..Pissss
O anaları varyaaa eli öpülesiii anaları
Etmedigin belliBelli etmem öyle ben
Abla aynı gruptayız niye beni gömüyosunHı hı tabi alırdık
büyüyünce benimkide anlasaaaaAyy el neki.. Ayaklarını öpsem az..
Boşuna demiyorlar cennet anaların ayaklarının altında diye..
Cok doğru ama insan işte büyüyünce anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?