Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşAllah canım.
Iyi gelmiştir ama.
Hem yürüyüş de yapıyorsun bu sayede.
Evet bonus oldu bakma elimden dolayı araba kullanamıyorum. Pandemi yüzünden te taksi yada toplu taşımaya binmeyeyim dedim. Denedim yürüyerek gidebilirmiyim diye oldu tek sıkıntı yedek tişört alıyorum yanıma gidince odamda terimi silip deodorant vs sıkıp fizyoterapist çağırıyorum oda alıştı bugün kaç dakika sürdü gelmen diyo

Yürüyüş bende alıştım bu yaz...
Güzel oluyor. ..
Esen bir rota buldum püfür püfür
Kulağımda rep yada pop

Ben diyete baslayinca benim çocuk da kilo verdi.
Habire soruyor anne ne zaman bırakacaksın
Hatta bırak diye ısrar ediyor
Birlikte spor yapıyoruz zaten bizimki kilo almaz ben kaç öğün yedirirsemm o o kadar büyük tuvaletini yapar

Büyük kızım annemin yanında o da gelsin asıl onunla tam spor yapacağız

Birlikte spor yapıyoruz zaten bizimki kilo almaz ben kaç öğün yedirirsemm o o kadar büyük tuvaletini yapar

Büyük kızım annemin yanında o da gelsin asıl onunla tam spor yapacağız
supermis
Ayyyy kızımı uyutunca biraz kendime vakit ayırmak istiyorum kahve de içince uykum hepten gitti
Ne kadarlık?
Küçük çocuğun olduğunu bilmiyordum
Iyi yapmışsın

Sabah saat 8.00 da

SABAH KAHVALTI:

1 tane dometes 1 tane salatalık orta boy ,biraz peynir ve biraz köy çökeliğini kavurdum 1 dilim tam buğday ekmeğiyle öyle yedim , yanında kirazla maydonoz sapını kaynatıp içtim

ARA ÖĞÜN

3 yemek kaşığı yulaf ,1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 kase süt

Gün içinde

1 fincan türk kahvesi içtim

AKŞAM YEMEĞİ 6:30

Fırında patates, biber, domates, patlıcan, soğan ,sarımsak kaşar peyniri bundan iki kaşık, , yanında bi kase toğurt

SPOR :8,30

BÖLGESEL 1 SAAT =360

Klasik plank :150 aniye = 50 puan

Düz plank,180 SANİYE = 60 puan

İP ATLAMA ; 300tane =100 puan

KOŞU50 DAKİKA =300

MEKİK ;60 tane =10 puan

SqUAT 60 tane =10 puan

TOPLAM PUAN 790

GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM

Bugün spor yaparken çok zorlandım hiç halim yoktu ve hiç terleyemedim okadarda çok yaptım ama çok zor oldu neden böyle oldu bilmiyorum normelde bukadar zorlanmam

Ya kucuk cocuk sevmeyi özledim ya...
Allah bağışlasın.
Kız anneleri çok şanslı
Ayyyyy hemfe nasıl tatlı yaaa şimdi mışıl mışıl uyuyor yanımda uykuya dalmadan önce canım annemmmmm deyip sarılması beni benden alıyor
Ama uyanınca tam bir atom karınca
2 kızım var büyüğüm 13.5 yaşında

Senin kaç çocuğun var

8 yasinda bir oğlan canım...
Çok konusur sadece bize çekmiş.
Hiç susmaz bütün gün birşeyler anlatır....Dinlerken bazen yorulurum
Eşimde bende hiç susmayiz çocuk kime çekecek tabi

8 yasinda bir oğlan canım...
Çok konusur sadece bize çekmiş.
Hiç susmaz bütün gün birşeyler anlatır....Dinlerken bazen yorulurum
Eşimde bende hiç susmayiz çocuk kime çekecek tabi
Ahahahahahah şimdi konuşmayan çocuk mu var

Eşim de bende küçükken çok yaramazmışız büyük kızım o kadar akıllıydı ki şaşırıyorduk nasıl bizim çocuğumuz diye
Ama maşallah küçük çok fena çıktı eşimi de beni de solladı

Sonradan genler baskın çıkmış...
Ben sakindim.. Yaramazlık yaptığımi hiç bilmem.. Eşim de kardeşini göre sakinmis...
Oğlum da sakin bebekti yani....Keşif aşamasında ki hala devam ediyor çok kırıp döker icat yapar ama ....Etkinliklerle büyüdü hep belki ondan bilmiyorum...

Olabilir canım hiç birimiz birbirimize uymayız dümi büyük kızım sessiZ saygılı ılımlı sevecen biri
Küçük kızım yaramaz zıpır yalaka sevimli ne ararsan var

İyi geceler canım ben yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…