Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Suyu yazmayı unutmuşum 3,5 litre su içtim

Su kaynattim yeşil çay icicem sanırım

Rahat severim ben taban düz...
Hm den renk renk almış tim bir ara gri pembe mavi
Spor iyidir candır
Haftada bir topuklu bazen
Bende renkli ayakkabı çanta çok severim Tasarımcı olsaymışım keşke
afiyet olsun

Yalnız değilsin cnm bende lazım olurculardanım ya dönüştürme yaparım ya ihtiyacı olan birine veririm. Çamaşır odam var Allahtan yoksa napardım o ıvır zıvırıama bir görsen bildiğin ardiye

Bende renkli ayakkabı çanta çok severim ❤❤❤ Tasarımcı olsaymışım keşke ❤❤❤
afiyet olsun
Hobi olarak uğraş canım...
Sen enerjik birisin..
Ben de bazen neden yemek ile ilgili bir bölüm okumadım diyorum ama bizim zamanımizda popüler değildi...

Sen benim odayı görsen.
Kv her geldiğinde çıldırıyor .
Bu geldiğinde baya sevinir..
Tabi biz hazır boşaldı diyip bişey almazsak.
Oğlum koşu bandı istiyor eşimle.
Ben diyorum koşu bandı aldirmam illa alcaksaniz eliptik alın...
Ama yer kapliycak diye istemiyorum.

Sen yat canım...
Iyi geceler....
Ben şimdilik buralarda yım...

Kaptan sabah saçımi çekmez inşallah
Erken yatmaya alıştırmisti bir ara beni.

PAPATYAM da gece kusu aynı biz
Cnmm ben erken yatıyorum artık. Spora başladık diye sanırım yoksa en erken 2 de yatardım. Normalde 2 den önce uyumadım çalışıyor iken bile düşün bide sabah 07:30 da kalkarım üstelik. Pandemi süresinde 3-4 ü buluyor yatmam sabah 10 da kalkarım gerçi. Ama yaklaşık 20 gündür 12 de yatıyorum en fazla 12:30

Belki onun ki daha fazladır dönüp bakmaya üşendim altını kaptana takalım biz
olur kaptana tam sanada yarım
Kaç gun fizik tedavi?
Haftasonu yok sanırım

Yazlık kışlıkları kalkarken yeri genişletmeyi diye bir kaç parça eksiliyor lazım değil verecek kimse yok diye apartman görevlisine veriyorum o verecek birini buluyor ama bitmiyor işte. Düşün küçük kızımın beşik üstündeki müzikli dönence 5 çocuk büyüttü bana geri geldi en son verecek birini bulamadım geçen yıl birine verdim ama çok güzel bişeydi hala da sapasağlam duruyordu. Gelinliğim bile duruyor 3 gelin ettik onla da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…