Hep birlikte yüklenmişizDoğrudur canım dünde ben kaçamak yapmıştım bugün dengelemeye çalıştım sen hem dün hem bugün yapmışsın umarım yarın kontrol tartisinda artı görmezsin afiyet olsun
Ben çok uğraşıyorum vermek için..2 hafta sonra yeni uyeleri ekleriz canım kimsede kilo problemi kalmadi galiba
Elimden geldiğince dikkat edeceğim. Emin olun canım.Orjinalisim ablacım bu 1. Grubu yenmemiz lazım bu hafta tartıya da diyete de dikkat et olur mu yenelim onları bir güzel biz seninle aynı gruptayız
Bence dikkat etsen gider menülerini gormuyorum nasıl besleniyorsun bilgim yok canım 3 de gitmese 2 gider ben bu hafta 1.600 verdimDukan birası yenıden başladım bi haftada 3 kilo gider miGulumse24
Ondan eminim siz şöyle etraflıca el atsanız en iyisini yaparsınız bu hafta ben de en az 1 kg vermeye çalışacağımElimden geldiğince dikkat edeceğim. Emin olun canım.
İsmi nedir ablacım bir zamanlar acı çehre.kullanmiştım bezelyeden daha küçük bezelye kurusuna benziyordu bendede kabızlık varİNŞALLAH. Bende öyle düşünüyorum. Ağır yemek yiyince bir ot var. Bağırsakları iyi çalıştırıyor. Arada onuda kullanıyorum.rahatlatıyor.
Et tavuk balik diyette yenile bilir ekmek olmadığı sürece sıkıntı olmaz canımBen çok uğraşıyorum vermek için..
Eşim 60 ol senin idealin 60 diyor
Ama ben 55 olmak istiyorum
Bir şey sorcm diyette adana yenir mi???
Burda da insanların canını cektircm ama
Açlık otu diye bir bitki. Canım.İsmi nedir ablacım bir zamanlar acı çehre.kullanmiştım bezelyeden daha küçük bezelye kurusuna benziyordu bendede kabızlık var
Ben 1 kg la yetinmek istemiyorum. İnşallah daha fazla hedefim.Ondan eminim siz şöyle etraflıca el atsanız en iyisini yaparsınız bu hafta ben de en az 1 kg vermeye çalışacağım❤❤❤
Duymuştum ablacım nasıl kullanıyorsun pekiAçlık otu diye bir bitki. Canım.
Ben varım ya cnm 70 le baba gibiZaten bizim kilodan nadir geliyolar hep 50 55 buneee vicdanyavvv azcik
Yağlı yapılıyor Adana Urfa sınırlı tutarsan bol yağsız yeşil salatayla yenilebilir ama diyet bir yiyecek değil bence kendileriBen çok uğraşıyorum vermek için..
Demleme bardağına 15 yaprak kadar ( bir tutam) koyuyorum. 4/1 limon sıkıyorum ve içine atıyorum. Kaynar su koyuyorum . ılıyınca içiyorum. Genelde bunu akşam yemeğin hemen ardından içiyorum. 15 dakika sonra falan. Daimi kullanmıyorum ama.Duymuştum ablacım nasıl kullanıyorsun peki
Ahaaaaa şimdik benim canim çektiiii napcazBen çok uğraşıyorum vermek için..
wcyee cikartiyomuuu yanii yada herkeste farklimi oluyooDemleme bardağına 15 yaprak kadar ( bir tutam) koyuyorum. 4/1 limon sıkıyorum ve içine atıyorum. Kaynar su koyuyorum . ılıyınca içiyorum. Genelde bunu akşam yemeğin hemen ardından içiyorum. 15 dakika sonra falan. Daimi kullanmıyorum ama.
Adana urfa yerinde kalsa da kebaplarını yesek olmaz mıYağlı yapılıyor Adana Urfa sınırlı tutarsan bol yağsız yeşil salatayla yenilebilir ama diyet bir yiyecek değil bence kendileri
Aman haaaaa bacım başka şeyler düşün.Ahaaaaa şimdik benim canim çektiiii napcaz@Gulumse25canim.çekince noluyo bana
Ablacim deme oyle.benim memem şişiyoodaaaAman haaaaa bacım başka şeyler düşün.kendimize hakim olmamız lazım.
Evet bol bol çıkarıyor wC ye çıkarıyor. Kabızlık sorunu olanı normale döndürür.wcyee cikartiyomuuu yanii yada herkeste farklimi oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?