- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allah allah bende alayim bariii benimde var gulumseninde cumadan beri cikmadim.meselaEvet bol bol çıkarıyor wC ye çıkarıyor. Kabızlık sorunu olanı normale döndürür.
O zaman sabah yemeni tavsiye ederim. Akşam da hafif birşeyler yersin dengeler.Ablacim deme oyle.benim memem şişiyoodaaaavucumu yalayimmm bari
Yarın yiyeyim bariEt tavuk balik diyette yenile bilir ekmek olmadığı sürece sıkıntı olmaz canım
Yok ekmeksiz salata ve soğanla yerim yanına da ayran içerimYağlı yapılıyor Adana Urfa sınırlı tutarsan bol yağsız yeşil salatayla yenilebilir ama diyet bir yiyecek değil bence kendileri
Ay valla tv de gördüm işte çekti ne yapayım bi sorayım dedimAhaaaaa şimdik benim canim çektiiii napcaz@Gulumse25canim.çekince noluyo bana
Tavsiye ederim.Allah allah bende alayim bariii benimde var gulumseninde cumadan beri cikmadim.mesela
Yenir canim yenir yaninda salata da olur hicbirsey olmaz.merak etme ama gunduz yersen daha güzel olur master cheftemi seyfettinYarın yiyeyim bari
Yok ekmeksiz salata ve soğanla yerim yanına da ayran içerim
Ay valla tv de gördüm işte çekti ne yapayım bi sorayım dedim
Tamam ablacim alayim sagolTavsiye ederim.
Naneli kremler mi ne oluyor ondan yastığına yada yakasına sürünce burnu rahatlar çok geçmiş olsun miniğeŞimdik minnak uyudu kafasi kalkmiyo burnu tıkalı diye galiba
Sağol canımNaneli kremler mi ne oluyor ondan yastığına yada yakasına sürünce burnu rahatlar çok geçmiş olsun miniğe
Memişleri şişiyoAhaaaaa şimdik benim canim çektiiii napcaz@Gulumse25canim.çekince noluyo bana
Karşıda aktar var bı sorayım yarın ben wc için her gece yatmadan 2 tane bekunis ilaç kullanıyorumEvet bol bol çıkarıyor wC ye çıkarıyor. Kabızlık sorunu olanı normale döndürür.
Bu doğal. 15 gününden fazla kullanmayın. Her gün kullanmanızı da tavsiye etmem. Bağırsakları tembelleştirir.Karşıda aktar var bı sorayım yarın ben wc için her gece yatmadan 2 tane bekunis ilaç kullanıyorum
Çok güzel eksiler gelecek
Poğaça mercimekKahvaltım
2 poğaça
1 yum
Iki üç çatal zeytin pey
Biraz domates
1 bardak ayran
Saat 17.30
Eki Görüntüle 2676355
Bol yeşil mercimekli salata yaptım 4 kaşık kadar yedim ondan
Iki tabak mercimek çorbası
3 çatal karpuz
Ve tabakta pazi kavurmasindan 2 kaşık
1 bardak ayran
Aslında akşamı hafif geçirmeye çalıştım çünkü dün akşam biraz kaçamak yapmış bulundum bugün dengelemek istedim .
2 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş N Nidsalii
O sütlü kahve hiçte fazla değilSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2676356
Ara öğün
Kızımdan zoraki sütlü türk kahvesi Eki Görüntüle 2676357
Akşamı hafif tutmak için 2. Ara öğün Eki Görüntüle 2676358
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2676359
1 saat tempolu yürüyüş =150 puan
N Nidsalii
Kolaya karşıyım bi tekMerhaba. Bugünkü menüm.
Sabah
İki kaşık menemen, ufak bir parçr peynirli omlet, 1 dilim çavdar ekmeği , 2 bardak çay
Akşam.
3 küçük et köfte 1 dilim öavdar ekmeği 1 bardak kola .
3lt su .
4000 adım yürüyüş.
Gün içünde 3 kez 15şer dakikalık ayrobik.
Günde iki öğün yiyorum. Sabahımız geç oluyor. 17.00 den sonra yemek yememeye dikkat ediyorum.
Benimde her kaçamağımda olur ödem o ödemBende öyle. 1 kg fazlam oldu. Acil vermeye çalışacağım.
Tabiki ; 4000 adım tempolu. Gün içinde 3 kez 15şer dakikalık ayrobik ... Henüz uzun süreli yapamıyorum.Çok güzel eksiler gelecek
Poğaça mercimek
O sütlü kahve hiçte fazla değil
Kolaya karşıyım bi tekAblacım birde spor için beni etiketler misin gözümden kaçmasın
Benimde her kaçamağımda olur ödem o ödem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?