Canım şubede değilim genel müdürlükteyim hepimiz maskeliyiz siperlik dağıttılar ama bana kullanışlı gelmedi masalar tekrar düzenlendi içecek içiyoruz sıkıntı olmuyor herkes kendi masasında aslında sigara içilen alanda herkes dipdibe ve mecburen üflüyorlarSeminer var canım.
13 Mart'tan beri kendimi ev hanımı gibi hissediyordum.
Uzaktan eğitimi karne gününe kadar yaptık.
Şimdi yeni dönem için hazırlıklar yapıcaz.
Maske siperlik bakalım nasıl olacak?
Çok kalabaligiz nasıl sosyal mesafe filan olacak
Leyla siz nasıl yapıyorsunuz?
Siperlik filan takıyor musunuz?
Müşteri ile aranızda mesafe için bariyer cam ekran filan var mı?
Çay kahve filan icebiliyor musun?
Kaygılı yım
Sen sigara kullanıyor musun?Canım şubede değilim genel müdürlükteyim hepimiz maskeliyiz siperlik dağıttılar ama bana kullanışlı gelmedi masalar tekrar düzenlendi içecek içiyoruz sıkıntı olmuyor herkes kendi masasında aslında sigara içilen alanda herkes dipdibe ve mecburen üflüyorlar
Önlemleri anlıyorum sadece bana bıkkınlık geldi
Ya muhteşemler gönlüm şenlendi bu foto ileEki Görüntüle 2676839 te boyle geziyorlarkoltuğun köşesinde güzel bir yer yapıp etrafını da çevirmiştik cikmasinlar diye. Ama sınırı gecmisler. Biz büyüdük senin yaptığın dandik şeyler bizi kesmez diyorlar
Rabbim güzel haberler nasip etsin inşallahZipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu
Annelere bakarsan öğle tabi ben gorusmedigim için karisanim edenim engel olanım çok yok eşim her istediğimi yapıyor dövme piercing filanÇok güzelbenim de her yerimi estetik yaptırıp yeniden doğasım geliyor önümdeki tek engel şimdilik annem ne ihtiyacın var ne gerek var diye kızıyor mesala şu Hande Erçel çok beğendim estetiklerini ❤
Bu hafta eşim akşam calistigi için kendime hiç özenerek yemek yapmadım çok haklısınAfiyet olsun ton balığı şart değil yeşil mercimek bile olabilir canımşimdi yine diyeceğim akşam yemeğin ot/ot olmuş az protein yoğurt/kefirde önemli
Sen daha iyisini bilirsin tabiki benim ki naçizane hatırlatma sağlıklı beslenme adınabazen bildiğimiz halde uygulayamıyoruz maalesef
Yeni mi atandın.
Beğenirsen eğer benim de aklımda olsunBen daha önce kullanmıştım çiğneyip yutuyordum tadı igrencti ama çok iyi wc cikariyordu bu akşam deniycem bakalım kullanma kılavuzunda 5 gün günde 1 defa 5 gün sonra sabah akşam yazıyor
Börek olmasa Her şey çok güzelmiş Ama toparlanır eminim
Börek iyi ki sabahtan ❤ Kalorisi yüksek kg yapan bir yiyecek kendileri ve suyu bence 2 katına çıkarmalısın afiyet olsun
GünaydınAnnelere bakarsan öğle tabi ben gorusmedigim için karisanim edenim engel olanım çok yok eşim her istediğimi yapıyor dövme piercing filan
GünaydınHerkese kocaman günaydın
GünaydınGunaydin kizlar
GünaydınGünaydınn
Günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim güzel kalpli insanların bulunduğu takımım
Günaydın güzellikSen sigara kullanıyor musun?
Genel müdürlük iyiymiş Allah'tan.
Haliyle az kişi sinizdir.
Test filan yapıyor lar mi?
Periyodik olarak
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?