Canım günaydın bugün dualarim seninle sakın karamsar olmagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim güzel kalpli insanların bulunduğu takımım
Ay ben günleri karıştırmadim dimi asilaman bugün olacaktıgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim güzel kalpli insanların bulunduğu takımım
bugün cnmAy ben günleri karıştırmadim dimi asilaman bugün olacaktı
Lütfen artik üzülmezmisin kendini strese sokma çok gerginsin biliyorum ama boyle stresle bir yere varamazsin kuzum lütfen Allah'a sığın o en güzel karari vericektir senin adina üzülme üzülüyoruz bizdebugün cnm
karın egzersizi Evet bölgesel aerobic De step puanından alıyoruz18 Ağustos salı
Su: 14 bardak + 1 bardak maydanozlu ödem suyu
Kahvaltı: 2 bardak çay
2 dilim ekmek
Kıymalı yumurta
Yeşillik
Domates
2 kaşık yoğurt
Ara öğün: 1 yaprak kadar Maraş tarhanası
15 tane taze çerez
2 bardak şekersiz cay
Akşam: türlü + barbunya pilaki (toplamda 8 kaşık)
3 kaşık yoğurt
2 lokma da bulgur pilavı
N Nidsalii 10 dakika ayakta karın egzersizi (60 puan)
20 dakika aerobik dans (?)
Karın egzersizi bölgesel sayılıyor galiba ama aerobic dans cardio mu sayılıyor zumba mi?
Inşallah canım ❤❤❤Salatada ki mısır dışında diyete çok uygun afiyet olsunbende çok seviyorum maalesef o mısırları suyuda bir tik daha arttırabilirsen kilolara bay bay ❤❤❤
Canimmm ne bu hal aaa aaa aaaaaa. Pozitif gireceksin o hastaneden içeribugün cnm
O yüzden adını derime kazıdım ya canım Allah'a şükür hak ediyor ben ondan razı o benden razı.Günaydın ☀ ☀☀☀
Günaydınbayıldım eş seçimine eş dediğin öyle hep yanında olmalı Benim sevgili adaylarında bile iş yok
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Maşallah ömür boyu böyle devam etsinO yüzden adını derime kazıdım ya canım Allah'a şükür hak ediyor ben ondan razı o benden razı.
Günaydınlar herkese kizlar ameliyata kadar 6 kg daha verip 70 ile girsem fena olmaz bugünden itibaren çok ama çok dikkat edicegim hiçbir kacamaga da yer yok.
Liposuction da olucam bel simit yerlerime o yüzden kilo verip girim ki sahada inceliyim
Sağol canım benim Allah razı olsun rabbim herkesin eşleri arasında mutluluğunu hoş muhabbet sohbetini arttırsın benimde ilk seneler vardı sorunu sonra aştık zamanla bazen zamana bırakmak en iyisi 7 sene olucam eylül de bizim +3 sene de flortlestik totalde 10 senedir birbirimizin hayatindayizMaşallah ömür boyu böyle devam etsin ❤ benim esim de iyidir ama öküzdür aynı zamanda. Tam kıvamında birini bulamadım
Aminnnn inşallah. Biz de 5 sene manitacılık oynadık 3 yıldır da evliyiz. Çok şükür baya yola geldi zaten sorunumuz yok. Ama yine de bazen gıcık oluyorumSağol canım benim Allah razı olsun rabbim herkesin eşleri arasında mutluluğunu hoş muhabbet sohbetini arttırsın benimde ilk seneler vardı sorunu sonra aştık zamanla bazen zamana bırakmak en iyisi 7 sene olucam eylül de bizim +3 sene de flortlestik totalde 10 senedir birbirimizin hayatindayiz
Hamdolsun bizde bir boşanma aşamasına geldik eşimin OKB takıntısı yüzünden ama onu aşınca çok şükür ki iyiyiz her evlilik bir takım catirdamalar oluyor bina gibi düşün depremde nasıl ufak ufak çatlaklar çıkıyor evlilikte öğle kavgada çatlak çıkıyor ama önemli olan hala ayakta durabilmekte sağlık olsun herşey aşılır.Aminnnn inşallah. Biz de 5 sene manitacılık oynadık 3 yıldır da evliyiz. Çok şükür baya yola geldi zaten sorunumuz yok. Ama yine de bazen gıcık oluyorumZamana bırakmasaydım 4. ayımızda boşanıyorduk biz On koca sene ha maşallaahhh size
Bir çok kez "muhteşem" atmak olsaydı keşkeHamdolsun bizde bir boşanma aşamasına geldik eşimin OKB takıntısı yüzünden ama onu aşınca çok şükür ki iyiyiz her evlilik bir takım catirdamalar oluyor bina gibi düşün depremde nasıl ufak ufak çatlaklar çıkıyor evlilikte öğle kavgada çatlak çıkıyor ama önemli olan hala ayakta durabilmekte sağlık olsun herşey aşılır.
Maşallah sizede daha nice senelere beraber mutlu yaşarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?