Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Lütfen artik üzülmezmisin kendini strese sokma çok gerginsin biliyorum ama boyle stresle bir yere varamazsin kuzum lütfen Allah'a sığın o en güzel karari vericektir senin adina üzülme üzülüyoruz bizde

karın egzersizi Evet bölgesel aerobic De step puanından alıyoruz

Dün Menümü veremedim yazayım hemen

Sabah aç karnına 2 bardak su, 3 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı saat 11:30
1 yumurta ile kibrit kutusu kadar peynir le yapılmış omlet
2 zeytin, 1 yemek kaşığı menemen,
1 kare dilim çavdar ekmeği
3 şekersiz çay
Saat 12 :00 şekersiz Türk kahvesi

Öğle saat 14 : 00
2 mürdüm eriği
Bir avuç
Beyaz leblebi

Akşam 18 : 00

Fırında mücver
1 dilim çavdar ekmeği
1 maden suyu
Saat 19:00
Şekersiz çay, bir avuç beyaz leblebi

Saat 20:00 şekersiz Türk kahvesi
1 kuru kayısı
Saat 23:00 yeşilçay

Gün içinde 3,5 litre su bitti

Zipzip-

Egzersiz
1 saat Tempolu yürüme _ 150 puan
20 dk bölgesel _ 120 puan
Toplam = 270

N Nidsalii

Son düzenleme:
Günaydın ☀ ☀☀☀

Günaydın bayıldım eş seçimine eş dediğin öyle hep yanında olmalı Benim sevgili adaylarında bile iş yok

Günaydın

Günaydın

Günaydın
O yüzden adını derime kazıdım ya canım Allah'a şükür hak ediyor ben ondan razı o benden razı.
Günaydınlar herkese kizlar ameliyata kadar 6 kg daha verip 70 ile girsem fena olmaz bugünden itibaren çok ama çok dikkat edicegim hiçbir kacamaga da yer yok.
Liposuction da olucam bel simit yerlerime o yüzden kilo verip girim ki sahada inceliyim

Maşallah ömür boyu böyle devam etsin benim esim de iyidir ama öküzdür aynı zamanda. Tam kıvamında birini bulamadım

Maşallah ömür boyu böyle devam etsin ❤ benim esim de iyidir ama öküzdür aynı zamanda. Tam kıvamında birini bulamadım
Sağol canım benim Allah razı olsun rabbim herkesin eşleri arasında mutluluğunu hoş muhabbet sohbetini arttırsın benimde ilk seneler vardı sorunu sonra aştık zamanla bazen zamana bırakmak en iyisi 7 sene olucam eylül de bizim +3 sene de flortlestik totalde 10 senedir birbirimizin hayatindayiz

Aminnnn inşallah. Biz de 5 sene manitacılık oynadık 3 yıldır da evliyiz. Çok şükür baya yola geldi zaten sorunumuz yok. Ama yine de bazen gıcık oluyorum Zamana bırakmasaydım 4. ayımızda boşanıyorduk biz On koca sene ha maşallaahhh size

Hamdolsun bizde bir boşanma aşamasına geldik eşimin OKB takıntısı yüzünden ama onu aşınca çok şükür ki iyiyiz her evlilik bir takım catirdamalar oluyor bina gibi düşün depremde nasıl ufak ufak çatlaklar çıkıyor evlilikte öğle kavgada çatlak çıkıyor ama önemli olan hala ayakta durabilmekte sağlık olsun herşey aşılır.
Maşallah sizede daha nice senelere beraber mutlu yaşarsınız inşallah

Bir çok kez "muhteşem" atmak olsaydı keşke
Hepimiz tüm sevdiklerimizle yanyana yaşlanalım inşallah. Kocaman Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…