Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canm

Güzel menü canm afiyet olsun

Spor:
10 bin adim yürüyüş @Nidsalii
Adımın çok iyi menün biraz zayıf simit olmamış öğle akşam eksik kalmış mesala ızgara tavuk göğsü salata veya ton balıklı salata veya susuz sebze yemeği ve yoğurt menülerini değerlendirebilirsin

Bence çok güzel ve önemli bir karar almışsınız dr iyi araştırmak lazım onun dışında çok sevindim senin adına
Doktorum çok iyi ona sonsuz güveniyorum meme ameliyatımı yapan doktoruma yaptiricam canım evet bende çok mutluyum dümdüz genç kız karnım olacak hep ayva göbekli bir kızdım evlenmeden öncede şimdi onun hayali bile beni musmutlu etmeye yetiyor

Çok güzel benim de her yerimi estetik yaptırıp yeniden doğasım geliyor önümdeki tek engel şimdilik annem ne ihtiyacın var ne gerek var diye kızıyor mesala şu Hande Erçel çok beğendim estetiklerini

Salatada ki mısır dışında diyete çok uygun afiyet olsun bende çok seviyorum maalesef o mısırları suyuda bir tik daha arttırabilirsen kilolara bay bay

Balım haklısın bir toparlanayım haftalık %0,90 hedefim var şuana kadar bayram tatili dışında gerçekleştirdim bu hafta -1 kg hedefim bu sonuçlarla biraz hayal olsada yinede eksili bir hafta olacak birazda 60 kg da vücudum direnç gösteriyor olabilir oldukça çok dikkat ettiğim için kendime kızmıyorum elimden geleni yapıyorum nihayetinde, beni mutlu edecek başka hobiler bulayım şu paketini yenilede seninle konuşmayı da özlüyorum Senin nasıl geçiyor haftan? Temizlik/düzenleme işlerini bitirebildin mi?

Afiyet olsun ton balığı şart değil yeşil mercimek bile olabilir canım şimdi yine diyeceğim akşam yemeğin ot/ot olmuş az protein yoğurt/kefirde önemli
Sen daha iyisini bilirsin tabiki benim ki naçizane hatırlatma sağlıklı beslenme adına bazen bildiğimiz halde uygulayamıyoruz maalesef

Iyi canım
Düzen işi tamam
Varis meselesi ni araştırıyorum biraz
Pazartesi okul var biraz onun heyecanı stresi var
Bugün biraz başım ağrıdı güneste fazla kaldım sanırım ondan oldu

Form çayı yaptım şimdi.
Keyif zamanı.
Oğlan uyudu.

Sabah saat 8.30 da kalktım ılık limonlu suyumu içtim

SABAH KAHVALTI:

1 tane dometes ,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik , pulbiber döküp yedim, 1 dilim kepek ekmeği yanında yeşil çay içtim

ARA ÖĞÜN

pizza dilimi büyüklüğünde üçgen şeftalili kek yedim ( kuzenimin doğumgünü bugün kendi yaptığı için yedim )

AKŞAM YEMEĞİ 6:30

1 kase çorba,3 kaşık barbunya,10 kaşık makarna ( hayatta hiçbirşeyi özlemediğim kadar çok özlemişim) 1 kase yoğurt

SPOR :9, 30

İP ATLAMA ; 900tane =300 puan
ben bu akşam yemeğini oranlı şekilde yaptım ve iki gündür çok zorlana zorlana yaptığım sıporu çok rahat yaptım dahada yapardımda uykum var diye yapmadım vitamin eksikliği yokmuş yemek eksikliği varmış onu anladım

TOPLAM PUAN 300

GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM , 2 tane de maden suyu içtim

Afiyet olsun sen öğretmensin değil mi hani uzaktan yapılacakmış Eğitim diyorlardı?

Kekin olmadığını biliyorsun en azından zamanlaması iyi olmuş artık kaçamakları Cuma’ya al canım ana listeye girince daha da dikkat etmek gerekiyor makarna sade değişim oranını bilmiyorum ama 1 dilim ekmek yerine yiyebilirsin

Afiyet olsun sen öğretmensin değil mi hani uzaktan yapılacakmış Eğitim diyorlardı?
Seminer var canım.
13 Mart'tan beri kendimi ev hanımı gibi hissediyordum.
Uzaktan eğitimi karne gününe kadar yaptık.
Şimdi yeni dönem için hazırlıklar yapıcaz.
Maske siperlik bakalım nasıl olacak?
Çok kalabaligiz nasıl sosyal mesafe filan olacak
Leyla siz nasıl yapıyorsunuz?
Siperlik filan takıyor musunuz?
Müşteri ile aranızda mesafe için bariyer cam ekran filan var mı?
Çay kahve filan icebiliyor musun?
Kaygılı yım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…