Aslında 10500 adım dı ..Afiyet olsun canm kızartmayi ekmeksiz mi yedin eğer öyleyse menun iyi
Afiyet olsun canmMenümü de vereyim de gidip yatcam inşallah
Sabah 09.00 1 avuç badem
09.30 1 bardak çay
13.00 yarım kase çorba, 2 adet tavuk şiş, 1 porsiyon yoğurt
15.00 bir çay daha
17.15 1 tabak semiz otu yemeği, 1 kase kocaman salata ton baliksiz yineaklıma geldi ama markete gitmek zor geldi Felicio su çok içtim bugun rahat 3 olmuştur. Sizlere iyi geceler diliyorum bugün çok yoruldum da. Spor yok Zipzip- @Nidsalii
Güzel menü canm afiyet olsunMerhaba
Sabah (08.00)
- 500 ml maydanoz suyu, 1 ceviz
Kahvaltı (11.30)
- 1.5 yumurtadan soğanlama, 1 dilim peynir, 1 zeytin, salatalık, domates, 1 çy erik marmelatı
Ara (16.00)
- filtre kahve, 1 kf leblebi
Akşam (19.30)
- 4 kaşık kavurma, 1 kase salata, 1 dilim karpuz
Ara (20.30)
-sade Türk kahvesi
Gece (22.00)
- 3 kaşık yoğurt kürü
Su: 2.5 lt
Spor: 15 dk koşu, 90 dk cardio+bölgesel, 10 dk yoga
Toplam: 650p
Bugün dizlerim tutmadı titriyor kaslarım halaKüre başladım birde bugün menüde Her şeyi yazdım fazla yemişim gibi geldi
Adımın çok iyiSpor:
10 bin adim yürüyüş @Nidsalii
Doktorum çok iyi ona sonsuz güveniyorum meme ameliyatımı yapan doktoruma yaptiricam canım evet bende çok mutluyum dümdüz genç kız karnım olacak hep ayva göbekli bir kızdım evlenmeden öncede şimdi onun hayali bile beni musmutlu etmeye yetiyorBence çok güzel ve önemli bir karar almışsınız dr iyi araştırmak lazım onun dışında çok sevindim senin adına
Çok güzelDoktorum çok iyi ona sonsuz güveniyorum meme ameliyatımı yapan doktoruma yaptiricam canım evet bende çok mutluyum dümdüz genç kız karnım olacak hep ayva göbekli bir kızdım evlenmeden öncede şimdi onun hayali bile beni musmutlu etmeye yetiyor
Salatada ki mısır dışında diyete çok uygun afiyet olsunMenüm
Sabah 1 tam buğday ekmekli tost
zeytin peynir
Domates salatalık
Ara bir küçük armut
18:00
Eki Görüntüle 2677160
Salata (hepsini yiyemedim)
bir kase kadar yoğurt
Dünkü menümde böyleydi akşam yine salata ile gecistirdim biraz hızlandırmam lazım kilo verme işini
20 dk plates
2 lt su
Balım haklısın bir toparlanayım haftalık %0,90 hedefim var şuana kadar bayram tatili dışında gerçekleştirdim bu hafta -1 kg hedefim bu sonuçlarla biraz hayal olsada yinede eksili bir hafta olacak birazda 60 kg da vücudum direnç gösteriyor olabilir oldukça çok dikkat ettiğim için kendime kızmıyorum elimden geleni yapıyorum nihayetinde, beni mutlu edecek başka hobiler bulayım şu paketini yenilede seninle konuşmayı da özlüyorum1-2 gune alirim ... mecbur
canim hergun Ayni olmuyor bak pazartesi ye göre 300 gram gitmiş....halbuki beslenme aynı spor aynı ...fark olur sakin motivasyonu düşürme ..bide sen pijamalı tartiliyordun....oda etkiler....hep aynı şeyi giy.. gerekirse ince bir gecelik kullan sadece tartı için giy çıkar...
guzelmis canim...arada dinlenmek iyidir...
Afiyet olsun ton balığı şart değil yeşil mercimek bile olabilir canımMenümü de vereyim de gidip yatcam inşallah
Sabah 09.00 1 avuç badem
09.30 1 bardak çay
13.00 yarım kase çorba, 2 adet tavuk şiş, 1 porsiyon yoğurt
15.00 bir çay daha
17.15 1 tabak semiz otu yemeği, 1 kase kocaman salata ton baliksiz yineaklıma geldi ama markete gitmek zor geldi Felicio su çok içtim bugun rahat 3 olmuştur. Sizlere iyi geceler diliyorum bugün çok yoruldum da. Spor yok Zipzip- @Nidsalii
Canım Eylül nasıldı bugün? İyi gecelerHayırlı geceler herkese
Kuduruyooo uyumuyoooCanım Eylül nasıldı bugün? İyi geceler
Enerji patlaması yaşıyor cimcimeKuduruyooo uyumuyooo
Demekkiiii iyi olmusburnu biraz akiyo az ama oda gecicek ilaçlar iyi geldi sagol canım
Hayırlı geceler
Iyi canımBalım haklısın bir toparlanayım haftalık %0,90 hedefim var şuana kadar bayram tatili dışında gerçekleştirdim bu hafta -1 kg hedefim bu sonuçlarla biraz hayal olsada yinede eksili bir hafta olacak birazda 60 kg da vücudum direnç gösteriyor olabilir oldukça çok dikkat ettiğim için kendime kızmıyorum elimden geleni yapıyorum nihayetinde, beni mutlu edecek başka hobiler bulayım şu paketini yenilede seninle konuşmayı da özlüyorum ❤❤❤ Senin nasıl geçiyor haftan? Temizlik/düzenleme işlerini bitirebildin mi?
Afiyet olsun sen öğretmensin değil mi hani uzaktan yapılacakmış Eğitim diyorlardı?
Iyi canım
Düzen işi tamam
Varis meselesi ni araştırıyorum biraz
Pazartesi okul var biraz onun heyecanı stresi var
Bugün biraz başım ağrıdı güneste fazla kaldım sanırım ondan oldu
Form çayı yaptım şimdi.
Keyif zamanı.
Oğlan uyudu.
Kekin olmadığını biliyorsunSabah saat 8.30 da kalktım ılık limonlu suyumu içtim
SABAH KAHVALTI:
1 tane dometes ,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik , pulbiber döküp yedim, 1 dilim kepek ekmeği yanında yeşil çay içtim
ARA ÖĞÜN
pizza dilimi büyüklüğünde üçgen şeftalili kek yedim ( kuzenimin doğumgünü bugün kendi yaptığı için yedim )
AKŞAM YEMEĞİ 6:30
1 kase çorba,3 kaşık barbunya,10 kaşık makarna ( hayatta hiçbirşeyi özlemediğim kadar çok özlemişim) 1 kase yoğurt
SPOR :9, 30
İP ATLAMA ; 900tane =300 puan
ben bu akşam yemeğini oranlı şekilde yaptım ve iki gündür çok zorlana zorlana yaptığım sıporuçok rahat yaptım dahada yapardımda uykum var diye yapmadım vitamin eksikliği yokmuş yemek eksikliği varmış onu anladım
TOPLAM PUAN 300
GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM , 2 tane de maden suyu içtim
Seminer var canım.Afiyet olsun sen öğretmensin değil mi hani uzaktan yapılacakmış Eğitim diyorlardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?