- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Yaşasın diyet yapmak diyemiycegim amaSelam kızlar
Çok mutluyum
Maşallah bugün 300 gram daha gitmiş.
Sanırım regl bitince ödem indi ve verdiğim kilolar açığa çıkıyor
Yaşasın diyet yapmak
Yaşasın kilo vermek
Rica ederim canımTarif için teşekkür ederim.canim
Yavrum ya..
O zaman sizden taktik alabilirimBiz yeni tamamladık ama yine kazalar oluyor usutunce özellikle
Biz yeni tamamladık ama yine kazalar oluyor usutunce özellikle
Napiyosunuz kizlar bugunde bir sessizlik gidiyooo
Selam kızlar
Çok mutluyum
Maşallah bugün 300 gram daha gitmiş.
Sanırım regl bitince ödem indi ve verdiğim kilolar açığa çıkıyor
Yaşasın diyet yapmak
Yaşasın kilo vermek
Geçmiş olsun canımO zaman 120 puanben spor için en azından birkaç gün izin istiyorum. Boynum tutuldu çünkü
Kankim nasılsın kankim gezmelerde misin? Yakında başlıyor okul da uzaktan eğitimle mi başlıycanYavrum ya..
Önceki sayfalarda etiket var mı bilmiyorum ama çok mutlu oldum beni merak etmiş filizim
Merhaba bitanemSenindemi kedişin varbenimde köpüşüm var hatta şuan başını dizime koydu yatıyor, bana yapışık
Naber tatlım diyet işleri nasıl gidiyo bakem benim pek iyi gitmiyor valla spor acıktırıyo yaa
Ama halledicem ❤
Bende çok mutlu oldum adına , nasıl güzel mutluluk dimi süpersin bırakmak yok devam❤
Geçmiş olsun canım
Kankim nasılsın kankim gezmelerde misin? Yakında başlıyor okul da uzaktan eğitimle mi başlıycan
hmm iyimiş cuma günleri kek yiyebiliyormuyuzKekin olmadığını biliyorsunen azından zamanlaması iyi olmuş artık kaçamakları Cuma’ya al canım ana listeye girince daha da dikkat etmek gerekiyor makarna sade değişim oranını bilmiyorum ama 1 dilim ekmek yerine yiyebilirsin
Cuma günleri kaçamak yapabiliyoruz.hmm iyimiş cuma günleri kek yiyebiliyormuyuz
Pek iç açıcı değildi kuzumBal0ncuk canım nasılsın ? Nasıl geçti ?
Noldu canım yaPek iç açıcı değildi kuzum
Eşimin değerleei iyi çkmado bugn şansa kuzmNoldu canım ya ☹
Tatlım hiiiiiiiiiiiiic canını sıkma. Ha doğal denemissin ha aşılama yaptirmissin fark yok. İnşallah güzel haberler verirsin. Olmazsa bile yine can sıkmak yok. Tüp bebek daha garanti sayilirEşimin değerleei iyi çkmado bugn şansa kuzm
Tüp bebekte bu değerlerle %60şansımız varmşTatlım hiiiiiiiiiiiiic canını sıkma. Ha doğal denemissin ha aşılama yaptirmissin fark yok. İnşallah güzel haberler verirsin. Olmazsa bile yine can sıkmak yok. Tüp bebek daha garanti sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?