Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz yeni tamamladık ama yine kazalar oluyor usutunce özellikle

Senindemi kedişin var benimde köpüşüm var hatta şuan başını dizime koydu yatıyor, bana yapışık

Napiyosunuz kizlar bugunde bir sessizlik gidiyooo

Naber tatlım diyet işleri nasıl gidiyo bakem benim pek iyi gitmiyor valla spor acıktırıyo yaa
Ama halledicem

Selam kızlar
Çok mutluyum
Maşallah bugün 300 gram daha gitmiş.
Sanırım regl bitince ödem indi ve verdiğim kilolar açığa çıkıyor
Yaşasın diyet yapmak
Yaşasın kilo vermek

Bende çok mutlu oldum adına , nasıl güzel mutluluk dimi süpersin bırakmak yok devam

O zaman 120 puan ben spor için en azından birkaç gün izin istiyorum. Boynum tutuldu çünkü
Geçmiş olsun canım

Yavrum ya..
Önceki sayfalarda etiket var mı bilmiyorum ama çok mutlu oldum beni merak etmiş filizim
Kankim nasılsın kankim gezmelerde misin? Yakında başlıyor okul da uzaktan eğitimle mi başlıycan

Merhaba bitanem gezmeler bitti inşallah.
Ayvalık' a gittik geldik. 21 Eylül' de normal eğitimle başlayacağız bir anormallik olmazsa. 24 Ağustosta seminerlerimiz başlıyor. Pazartesi işbaşı kuzum ..

hmm iyimiş cuma günleri kek yiyebiliyormuyuz

Sabah saat 8.30 da kalktım ılık limonlu suyumu içtim

SABAH KAHVALTI:

1 tane dometes ,kibrit kutusu kadar peynir, 1 tane salatalık orta boy ,1 tane haşlanmış yumurta üzerine ,karabiber,kekik , pulbiber döküp yedim, 1 dilim kepek ekmeği yanında yeşil çay içtim

ARA ÖĞÜN

2 dal üzüm, 1 fincan türk kahvesi yanında 1 dilim bitter çikolata

AKŞAM YEMEĞİ 6:30

1 tane karnıyarık ,1 kse çorba, 1 kase yoğurt

SPOR :
yok

GÜN İÇİNDE 3 LİTRE SU İÇTİM ,

Merhaba lar. Bugün iki kez çarşı yaptım ve gerçekten tempolu yürüyüş yaptım. 15300 adım yaptım. Emin olun tükendim. eşim ve ben aynen böyle idik. Ben önde o arkada ; taktın yine vitesten diye söylene söylene geldik.çıkarken de farmasinin bir ürünü vardı karın ve basen bölgesine onu sürdüm. Streçle de sardım. İnanılmaz terledim. Muhteşem oldu..Gelelim Bugünkü menüye.
Biraz dünden kızartma, biraz peynir, yumurta.
2 cay.
2 bardak bitki çayı.
Öğlen.
Bir dilim karpuz ve peynir 13.30 da
15.30 da 1 şeftali
Yarım kepçe yoğurt 15 .30 da
Akşam 21.00 da normal cay iki bardak.
1 bardak bitki çayı.
Minimum 3 lt.su .
Ve mısır püskülü ve yeşil kabuğunu kaynatıp içiyorum.
İki gündür gayet güzel gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…