cok tatlısınYaşasın diyet yapmak diyemiycegim ama
Yaşasın kilo vermek ,
bırakmam inşallah.Senindemi kedişin varbenimde köpüşüm var hatta şuan başını dizime koydu yatıyor, bana yapışık
Naber tatlım diyet işleri nasıl gidiyo bakem benim pek iyi gitmiyor valla spor acıktırıyo yaa
Ama halledicem ❤
Bende çok mutlu oldum adına , nasıl güzel mutluluk dimi süpersin bırakmak yok devam❤
Geçmiş olsun canım
Kankim nasılsın kankim gezmelerde misin? Yakında başlıyor okul da uzaktan eğitimle mi başlıycan
spor harikaMerhaba lar. Bugün iki kez çarşı yaptım ve gerçekten tempolu yürüyüş yaptım. 15300 adım yaptım. Emin olun tükendim.eşim ve ben aynen böyle idik. Ben önde o arkada ; taktın yine vitesten diye söylene söylene geldik. çıkarken de farmasinin bir ürünü vardı karın ve basen bölgesine onu sürdüm. Streçle de sardım. İnanılmaz terledim. Muhteşem oldu..Gelelim Bugünkü menüye.
Biraz dünden kızartma, biraz peynir, yumurta.
2 cay.
2 bardak bitki çayı.
Öğlen.
Bir dilim karpuz ve peynir 13.30 da
15.30 da 1 şeftali
Yarım kepçe yoğurt 15 .30 da
Akşam 21.00 da normal cay iki bardak.
1 bardak bitki çayı.
Minimum 3 lt.su .
Ve mısır püskülü ve yeşil kabuğunu kaynatıp içiyorum.
İki gündür gayet güzel gidiyor..
Eki Görüntüle 2677661 Eki Görüntüle 2677662 Eki Görüntüle 2677663
Pek iç açıcı değildi kuzum
canim hayırlısı olsun.Tüp bebekte bu değerlerle %60şansımız varmş
Az bir değer değil canım. Kime %100 garanti verebiliyorlar ki ? Bu sefer böyle olmuş diger tedavilerde daha dikkatli olursunuz. Yığınla takviye var erkekler içinTüp bebekte bu değerlerle %60şansımız varmş
İnş cnmcok tatlısın
bırakmam inşallah.
Canımın istediğini ölçülü yiyorum o zamana saldırma da olmuyor.
spor harika
canim hayırlısı olsun.
O yığınla şeyi yaptk banamsn demiyorAz bir değer değil canım. Kime %100 garanti verebiliyorlar ki ? Bu sefer böyle olmuş diger tedavilerde daha dikkatli olursunuz. Yığınla takviye var erkekler için
Canim bizim diğer diyet grupta bir arkadaş tüp bebek yaptircakmis tamamen umudu kesmis.İnş cnm
O yığınla şeyi yaptk banamsn demiyor
Elimizden geleni yaptık yapıyoruz. İşimiz yalnizca Allah'in "ol"demesine kaldı. Seni öyle iyi anlıyorum ki keşke birşey yapabilem senin içinİnş cnm
Çok güzel kg verirsen 2 dilim bile yiyebilirsinhmm iyimiş cuma günleri kek yiyebiliyormuyuz
Gireceğim canim ama calismadim hic sirf sinava gireyim puanim olsun diye girecegim
%1 şansla bebeği olanlar bile var sıkma canını senTüp bebekte bu değerlerle %60şansımız varmş
Umarım o %60 ın içinde olursunuz düşük bir değer değil ama %90 kesin deseler bile %10 luk olmama diliminde bile olabilirsiniz bu açıdan bakınca sevinmek içinde üzülmek içinde çok erken (dışarıdan söylemesi kolay olabilir umarım gönlünüzdeki gibi olurİnş cnm
Sorulara bir bakın 3-5 test olsun çözün kaptanımGireceğim canim ama calismadim hic sirf sinava gireyim puanim olsun diye girecegim
HoşgeldinizMerhaba bitanem ❤ gezmeler bitti inşallah.
Ayvalık' a gittik geldik. 21 Eylül' de normal eğitimle başlayacağız bir anormallik olmazsa. 24 Ağustosta seminerlerimiz başlıyor. Pazartesi işbaşı kuzum ..
Bize paketler dayanmiyor
Nasıl geçiyor günler sportiem? Tatile az kaldı sanırımHoşbuldum canım
2 hafta bakacagim canim tesekkur ederimSorulara bir bakın 3-5 test olsun çözün kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?