Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nereye tatlım...keyifli bir tatil olur inşallah.

Hos geldin canim kolaulikla 40 gunde ıstediğin vucut olculerine girebilirsin burada el birligiyle hallederiz
Hos buldum canimm, sende hos geldinn
Bu ayipli konu nekinola yine cok merak ettimde
Hoş buldum kuzum.. tatil güzel bir o kadar da yorucu oluyor eve gelince hissediliyor.
Bu ayıplı konuda bayağı kendimi aştım...yeni evli bir kızın bir şeyden midesi bulaniyormus. Gençler bayağı abarttı ben de faydalarından bahsedince sanırım biraz fazla vakit geçirdim sayfada.

sportie
Günaydın ☀
sudem34
Günaydın ☀
gunaydin bal bocugum
Iyi yolculuklar

Evet altın yoğurt kürü diye geçiyor yorumlara baktım bugün başlıyorum ya Bismillah

Düzenli kullan bakalım canım göbek çevresinde özellikle etkili diye biliyorum, bazen zerdeçal, biber, zencefilli yoğurt yapıyodum ama çok düzenli olmadı , o yüzden tam bilemedim ne kadar fayda etti

Zayıf kadınlar kategorisi için nasıl uğraşıyorum bir bilsen ama bu savaş beynimde oluyor sahalara bir insem ahhhh ahhh kuzum ..
Aslinda Ben merak ediyorum
Sen ketojenik ve Karatay ile 20 kiloyu nasıl verdin?
Eskiden Dukan ciydim.
Karatay soğuk geliyordu.
Ama şimdi isindim baya Karatay a.

bugünden cumaya cok merak ediyorum napcam eksi gelmek durumundayim yoksa

Sen varya istersen hepimize ipe dizersin hem aldığını verir hemde eksi gelirsin de ben napıca
56.800 ile gidiyorum ilk defa tuvalet sonrası tartılıyorum , ve bu son kullandığım probiyotikten aşırı memnunum , kullandığımdan beri sadece 1 gün hariç her gün çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…