Tampon kullansana canım, 4 günü niye iptal ediyorsun, hem son 4 günde azalmış olur.Bende reglinin başındayım ve tatile böyle gitmeyi de hiç sevmiyorum. Bir koskoca yıl çalış çabala 1 hafta tatil için , 4 günüm iptal
Topuklarina sık hepsininBen bodrum kattayim ayaklarına doksem olurmu
Zaten bitki karışımı galiba o canım, inşallah faydasını görürsün.Evet altın yoğurt kürü diye geçiyor yorumlara baktım bugün başlıyorum ya Bismillah
Madem utancaktın niye yaptınTühhyaaa ben onu unuttum yaaa
Yok yok zaten utaniyom
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnnn
Gününüz aydın olsun
Zaten bitki karışımı galiba o canım, inşallah faydasını görürsün.
Gunaydinnnn canım bugün nasılsın bakalımGünaydınnnnnn
Gününüz aydın olsun
Buda geçer diyip daha iyi olcam inş cnmGunaydinnnn canım bugün nasılsın bakalım
Buda geçer derken bir sıkıntımı var hayırdırBuda geçer diyip daha iyi olcam inş cnm
Sen nasılsın
Aynı şeyler canm bilindik şeyler :)Buda geçer derken bir sıkıntımı var hayırdır
Sen aşılama yaptirmistin ne zaman belli olacak sonuçAynı şeyler canm bilindik şeyler :)
Sonuç belli.. O yüzden zamanı beklemiyorm cnmSen aşılama yaptirmistin ne zaman belli olacak sonuç
Afiyet olsun yarasın canım. Ben yoğurdu yemekte zorlanırım normalde de, senin için sevindim.Eki Görüntüle 2678767
Bildiğimiz zencefil zerdeçal tadı var kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına yazıyor 10 kaşık yoğurtla balda katiliyormuş isteğe göre ama tadı güzel tanıdık yani zorlanmadim hiç
Nasıl yani sonuç belli derken tutmadimi anlamadım 10 gün sonra belli olmuyormuyduSonuç belli.. O yüzden zamanı beklemiyorm cnm
Ammann bşver :)Nasıl yani sonuç belli derken tutmadimi anlamadım 10 gün sonra belli olmuyormuydu
Bende pek sevmem yoğurt yemeyi ama böyle tadi güzel sindire sindire yavaş yavaş yiyorum öyle yazıyorAfiyet olsun yarasın canım. Ben yoğurdu yemekte zorlanırım normalde de, senin için sevindim.
Günaydın canimmmmGünaydınnnnnn
Gününüz aydın olsun
Suçluyum hakim beyMadem utancaktın niye yaptın
Günaydın tatli, güzel, zayıf kadınlar
Gunaydin herkese
gununuz aydin olsun gun aydin
Günayyydınn
Mutlu haftasonları
Gunaydin mutlu hafta sonlari
Günaydınn
Günaydın ☀☀☀ güzel bir hafta sonu dilerim hepimize ❤❤❤
Hepinize günaydın hanımlarGünaydın iyi haftasonları herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?