Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

11 Eylül'de listeye girebiliyorum canım, herkese uyarsa o zaman mı başlasak. Liste dışında çok motive olamıyorum.
[/QUOTE]
Mesajı yanlış yerden yazmışım uzun çıktı yine kusura bakmayın
selensu82 Sen ne düşünüyorsun güzellik, bana uyar 13 eylülde başlar 5 gün yaparız 18 eylülde sonuçları almış oluruz

11 Eylül'de listeye girebiliyorum canım, herkese uyarsa o zaman mı başlasak. Liste dışında çok motive olamıyorum.
Mesajı yanlış yerden yazmışım uzun çıktı yine kusura bakmayın
selensu82 Sen ne düşünüyorsun güzellik, bana uyar 13 eylülde başlar 5 gün yaparız 18 eylülde sonuçları almış oluruz
[/QUOTE]
Benden yana sıkıntı yok kuzucum
Yrn akşam da eve ve işe dönüyorum yazlığa dünden beri de dikkat ediyorum zaten
Uyar bana sen ne dersenSpor da yapalım ama

Bunlar ne güzel iltifatlar ablacım yaa utandirdin beni. Ahhhh o siyah yok mu ahhh o siyah bütün odalarda pıtır pıtır koşuyor hakikaten en yaramasi o tabi ablacım sen iste ben atarım fotoğraf. Sarı olan aynı annesi. Bugün anne feryat figan bağırıyor hemen koştuk siyah bebegin kafası oyuncağa sıkışmış cikartamiyor anne de onun için bagiriyormus çok fena duygulandım yaaa. Buradan video gönderilmiyor değil mi ?

İyi akşamlar güzel kadınlar
09.00 yarım poğaça, 1 bardak ayran (sıcacık getirmişler ben de yarisini yedim)
11.00 yeşil çay
12.45 1 kase çorba, 1 kase bezelye yemeği, 1 porsiyon yoğurt
15.20 türk kahvesi, 2 adet badem şekeri
18.00 1 kase çorba, 1 adet ızgara tavuk incik, 1 kase salata
su 2.5 litre 1 saat eliptik 300 puan N Nidsalii sportie Zipzip- bu aralar pek aktif olamıyorum. Fabrikada yalnız çalışıyorum günlerim baya yoğun geçiyor. Akşamlari da yavaştan eşyaları kolilemeye başladım

22 ağustos
10. 50
1 sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2 incir
14.00
Az üzüm
18.00
3 kaşık etli bamya
2 kaşık köfteli patlıcan
Yarım kase Süzme yoğurt
Salata
Su 4
Spor 26 dk bacak kalça
23 dk kardiyp
500 iç bacak toplam 364p
Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii

at fircasi aldim bir aydir her sabah yapiyorum tum vucudumu 20 dk ..baslarda aciyordu simdi cok rahat geliyor kan dolasimini da sagliyor birbömur yaparim aliskanlik oldu ..selulit hic kalmadi neredeysebölgesel sporla da siki bir cilt
Ben de aldım ondan, 5 gündür kullanıyorum. Aklıma geldikçe yapıyorum hatta şu an yine elimde. Selülit kremi de aldım inşallah sonuç verir ikisi de. Çok teşekkür ederim canım

sagol bitanem
canim çörekotu yagini sabah aç karnına iç.
Kilo vermeni destekler.
Ölümden başka her derde deva.
Uyanınca
1 tatlı kaşığı iç
canim harikasın bugün off günü yaptım....yarın da bilemedim.... zaman gösterecek....
Emeğin için sağol
Atalarımız ne demiş, s.ç dedik dereyi doldurdun kullandiklarin bayağı ise yaramış gözün aydın canım
ya neler öğreniyorum böyle
İlk defa duydum
at fircasi aldim bir aydir her sabah yapiyorum tum vucudumu 20 dk ..baslarda aciyordu simdi cok rahat geliyor kan dolasimini da sagliyor birbömur yaparim aliskanlik oldu ..selulit hic kalmadi neredeysebölgesel sporla da siki bir cilt
sportie de almıştı.
Kaç zamandır sorucam onada unutuyorum ise yaradi mi diye ..
O 2.5 ay önce almıştı.
Gelsin ona da soralım.

Sende ise yaramasina sevindim canım.
Ama irade istiyor.
Her gün usenmeden düzenli yaptığın için tebrikler..

Kendimi araya katacağım yine tarihi çok güzel bence bu sefer bende katılayım diye düşünüyorum inşallah vazcaymam

Ben de aldım ondan, 5 gündür kullanıyorum. Aklıma geldikçe yapıyorum hatta şu an yine elimde. Selülit kremi de aldım inşallah sonuç verir ikisi de. Çok teşekkür ederim canım
Irade çok önemli ya
Ben yıllar önce öyle masaj için birşeyler almıştım
Nerdeyse 1 kez filan kullandım
Kremler de öyle
Istikrar yok
Bı diyete çok şükür istikrar var

Nefissss
Sabahki tahin pekmez dışında çok güzel
Bazen poaça kazası gibi şeyler olabilir amma badem şekeri de yime gari yine de devamı çok güzel cnm

Irade çok önemli ya
Ben yıllar önce öyle masaj için birşeyler almıştım
Nerdeyse 1 kez filan kullandım
Kremler de öyle
Istikrar yok
Bı diyete çok şükür istikrar var
Normalde ben de pek istikrarlı değilim canım, ilk kez bu ikisini her gün mutlaka kullanıyorum. Kilo versem de o görüntü düzelmezse bir işe yaramaz. Sen de masaja başla hala duruyorsa.

Benden yana sıkıntı yok kuzucum
Yrn akşam da eve ve işe dönüyorum yazlığa dünden beri de dikkat ediyorum zaten
Uyar bana sen ne dersen✌Spor da yapalım ama

[/QUOTE]
Süper o zaman
Tabiki sporsuz olmaz yeni spor kaptanımız N Nidsalii
yağ yakan şekillendiren en etkili ve herkesin yapabileceği bir sporu önerir kesin bize

Afiyet olsun

Özlenen menülerle arzulanan kilolara inşallah

Normalde ben de pek istikrarlı değilim canım, ilk kez bu ikisini her gün mutlaka kullanıyorum. Kilo versem de o görüntü düzelmezse bir işe yaramaz. Sen de masaja başla hala duruyorsa.
Altını buldum da tutma yeri aramam lazım.
Zayıflama kemeri yapıyorum.
Bölgesel sporu ihmal ediyorum bu ara
Tekrar baslayabilirim aslında.
Neyse burda birbirimizi gordukce hatırlatırız

Afiyet olsun menüde sporda güzel yalnız gün içinde ekmek tüketimini biraz daha azaltabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…