11 Eylül'de listeye girebiliyorum canım, herkese uyarsa o zaman mı başlasak. Liste dışında çok motive olamıyorum.tabiki baktır canım muhakkak bence ideal kg gelince daha güçlenecek vücudun eklemlere daha az yük binecek kg alerjiyi tetikliyor doğal olarak azalacak ve şekerini dengede tutarsan deme keyfine❤❤❤
ben bugün şu çörekotu yağını aldım nasıl kullanayım sudemim
Tüh ya şu konulara çok girdiler herhalde ☹
Nasılda ağzının tadını biliyor
Sağlıkla mutlulukla büyüsünler maşallah
Yol yorgunu olur azıcık insan süpersin
Ben de severim Allahım sevmediğim ne yiyecek var ki
Mesajı yanlış yerden yazmışım uzun çıktı yine kusura bakmayın11 Eylül'de listeye girebiliyorum canım, herkese uyarsa o zaman mı başlasak. Liste dışında çok motive olamıyorum.
Bunlar ne güzel iltifatlar ablacım yaa utandirdin beni. Ahhhh o siyah yok mu ahhh o siyah bütün odalarda pıtır pıtır koşuyor hakikaten en yaramasi oÇok teşekkür ederim nazik davetin için. Senin demek bizim demek. Sağlık haberlerini alalım inşallah. Sana zahmet olmazsa arada bir hasret giderelim buradan. Siyah bebek çok yaramaz bir şeker olacak belli...ben Avrupaliya(sarı) bayıldım cok asil bir duruşu var. Maşallah hepsine...kızın da sen de çok şanslısın .
Sal gitsin yaa, bunca zaman tuttun içindeBizdede dereyi tepeyi doldurdum derlervalla tuvaletin havalandirmasindan komşulara ses gidecek diye Kasım kasım kasıldım tuvalette bile rahat yok anliycan
hergun yaparsan lifi duzenli olur ..at kili fircasi unlulerin kullandigi firca yikama derdi yok tembelligim icin cok uygunAt fırçası ilk kez duydum canım...normal kese etkili olmaz mı...iyi dayanmişsin aciya...
Ben de aldım ondan, 5 gündür kullanıyorum. Aklıma geldikçe yapıyorum hatta şu an yine elimde. Selülit kremi de aldım inşallah sonuç verir ikisi de. Çok teşekkür ederim canımat fircasi aldim bir aydir her sabah yapiyorum tum vucudumu 20 dk ..baslarda aciyordu simdi cok rahat geliyor kan dolasimini da sagliyor birbömur yaparim aliskanlik oldu ..selulit hic kalmadi neredeysebölgesel sporla da siki bir cilt
sagol bitanemİhmal etme cnm baktı mutlaka, ben ocak ayında baktırmıştım genel normal dedi doktor ama mayısta elim için gittiğimde komple bakıldı B12 eksikmiş D vitamini eksikmiş d için damla B12 için ayda 1 iğne yiyorum tüm halsizliğim vs gitti çok şükür iğne migren içinde B12 takviyesi veriyor abana nörolog hep. İyi bir doktora git derim
Ekmek bana fazla gibi geldiTrabzon ekmeği dilimi dediğin o koca ekmeğin dilimi değildir umarım
canim çörekotu yagini sabah aç karnına iç.Hoşgeldiniz
4 Eylül hedefleri bitince yapalım size de uyarsa
20 neki 30 bile olurben büyük boy pizzayı tek başıma rahat yiyebilen bir potansiyelim maalesef [
QUOTE="sudem34, post: 64927735, member: 197432"]
Sağol bitanem
Bu koca bedenim neden bu kadar narin anlamıyor um
Covid olmasa bile gidip kan demir B12 baktırmak istiyorum
Bakalım ilerde anca
tabiki baktır canım muhakkak bence ideal kg gelince daha güçlenecek vücudun eklemlere daha az yük binecek kg alerjiyi tetikliyor doğal olarak azalacak ve şekerini dengede tutarsan deme keyfine❤❤❤
ben bugün şu çörekotu yağını aldım nasıl kullanayım sudemim
Tüh ya şu konulara çok girdiler herhalde ☹
Nasılda ağzının tadını biliyor
Sağlıkla mutlulukla büyüsünler maşallah
Yol yorgunu olur azıcık insan süpersin
Ben de severim Allahım sevmediğim ne yiyecek var ki
canim harikasın bugün off günü yaptım....yarın da bilemedim.... zaman gösterecek....Evett bu hafta sporda tüm günlerimiz dolu olsun azıcık kapışma olsun sürekli aynı dereceler varSpor Spor Spor haydi bildirimleri bekliyorum etiketlemeyi unutmayalım
@Bonus @retro_hipposelensu82 @Eliff Eylull @leydii18 @Kmsl Hnd @gizemlicadiii
Zipzip- @yet07 @asysss @Hedef 55 kilo sonngulen @Mayamca @Gulumse25 @donashippo @PAPATYAM @Orjinalisim @Visneli_Turtam sudem34 Felicio sportie @safsular Tesnim1903 Diyette @sudal medusares H hasbeenandgone @Burcuelif26 @Lili 38 @Faunaaa
ya neler öğreniyorum böyleAtalarımız ne demiş, s.ç dedik dereyi doldurdunkullandiklarin bayağı ise yaramış gözün aydın canım
at fircasi aldim bir aydir her sabah yapiyorum tum vucudumu 20 dk ..baslarda aciyordu simdi cok rahat geliyor kan dolasimini da sagliyor birbömur yaparim aliskanlik oldu ..selulit hic kalmadi neredeysebölgesel sporla da siki bir cilt
Kendimi araya katacağım yineMesajı yanlış yerden yazmışım uzun çıktı yine kusura bakmayın
selensu82 Sen ne düşünüyorsun güzellik, bana uyar 13 eylülde başlar 5 gün yaparız 18 eylülde sonuçları almış oluruz
Irade çok önemli yaBen de aldım ondan, 5 gündür kullanıyorum. Aklıma geldikçe yapıyorum hatta şu an yine elimde. Selülit kremi de aldım inşallah sonuç verir ikisi de. Çok teşekkür ederim canım
Canım geçen sefer sözünü almıştım senden vazgeçmek miKendimi araya katacağım yinetarihi çok güzel bence bu sefer bende katılayım diye düşünüyorum inşallah vazcaymam
Vazgecmezsin, bineriz tepene seninKendimi araya katacağım yinetarihi çok güzel bence bu sefer bende katılayım diye düşünüyorum inşallah vazcaymam
Nefissss
Sabah (08.30)
- 500 ml maydanoz suyu
Kahvaltı (11.00)
- 1 peynirli yumurta, yarım dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, yarım dilim ekmek, salatalık, domates, biber
Ara (16.00)
- Yeşilçay, küçük salkım üzüm, 1 kf leblebi
Akşam (19.00)
- 1 kepçe mercimek çorbası, 1 karnıyarık, 1 kase salata
Su: 2.5 lt
Spor: 70 dk cardio, 40 dk zumba
Sabahki tahin pekmez dışında çok güzelBu günlü menüm
Sabah 09:00 aç karnına 1 bardak limonlu 1 bardak normal su, 2 kuru kayısı, 4 çiğ badem
Saat 10: 00 kahvaltı
1 yumurta ile yapılmış az tereyağlı omlet
100 gr kadar beyaz peynir
3 yeşil zeytin, 4 dal maydanoz, 1 ceviz
1 dilim t.b ekmeği
4 şeker domates
1 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
3 şekersiz çay
Saat 12 :00 şekersiz Türk kahvesi,
Saat 13 : 00
3 adet mürdüm eriği, 4 çiğ badem, 2 kaşık yoğurt ile yapılmış ayran
Akşam 17:00
5 yaprak marul, 1 domates, 1 ceviz, 3 yemek kaşığı haşlanmış nohut, kibrit kutusu kadar beyaz peynir ile yapılmış salata,
1 tuzsuz etimek
1 kepçe mercimek çorbası
Saat 19:00 şekersiz Türk kahvesi
Şuan yeşilçayımı içiyorum, zencefil ve zerdeçal lı
3 litre su tüketildi
Zipzip-
Egzersiz
1 saat normal tempo yürüme _ 60 Puan
30 dk boosted _ 120 puan
Leslie 1 mil _ 45
15 dk bölgesel _ 90 puan
Toplam : 315 puan
N Nidsalii
Bazen poaça kazası gibi şeyler olabilir amma badem şekeri de yime gariİyi akşamlar güzel kadınlar
09.00 yarım poğaça, 1 bardak ayran (sıcacık getirmişler ben de yarisini yedim)
11.00 yeşil çay
12.45 1 kase çorba, 1 kase bezelye yemeği, 1 porsiyon yoğurt
15.20 türk kahvesi, 2 adet badem şekeri
18.00 1 kase çorba, 1 adet ızgara tavuk incik, 1 kase salata
su 2.5 litre 1 saat eliptik 300 puan N Nidsaliisportie Zipzip- bu aralar pek aktif olamıyorum. Fabrikada yalnız çalışıyorum günlerim baya yoğun geçiyor. Akşamlari da yavaştan eşyaları kolilemeye başladım
Normalde ben de pek istikrarlı değilim canım, ilk kez bu ikisini her gün mutlaka kullanıyorum. Kilo versem de o görüntü düzelmezse bir işe yaramaz. Sen de masaja başla hala duruyorsa.Irade çok önemli ya
Ben yıllar önce öyle masaj için birşeyler almıştım
Nerdeyse 1 kez filan kullandım
Kremler de öyle
Istikrar yok
Bı diyete çok şükür istikrar var
Benden yana sıkıntı yok kuzucumMesajı yanlış yerden yazmışım uzun çıktı yine kusura bakmayın
selensu82 Sen ne düşünüyorsun güzellik, bana uyar 13 eylülde başlar 5 gün yaparız 18 eylülde sonuçları almış oluruz
Özlenen menülerle arzulanan kilolara inşallah22 ağustos
10. 50
1 sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2 incir
14.00
Az üzüm
18.00
3 kaşık etli bamya
2 kaşık köfteli patlıcan
Yarım kase Süzme yoğurt
Salata
Su 4
Spor 26 dk bacak kalça
23 dk kardiyp
500 iç bacak toplam 364p
Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii
Altını buldum da tutma yeri aramam lazım.Normalde ben de pek istikrarlı değilim canım, ilk kez bu ikisini her gün mutlaka kullanıyorum. Kilo versem de o görüntü düzelmezse bir işe yaramaz. Sen de masaja başla hala duruyorsa.
Afiyet olsun menüde sporda güzel yalnız gün içinde ekmek tüketimini biraz daha azaltabilirsinSabah 9 00
Omlet bal tereyag 2 dilim trabzon ekmegi sekersiz cay
Oglen 1 dilim köme pestil
Aksam 17 00
Sulu kofte 1 tabak
2 dilim ekmek
Su 2 bucuk litre
3 fincan turk kahvesi (sekersiz)
Spor
90 dk yuruyus 225p
6 saat temizlik 180p
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?