Allah bagislasinnnEcem 8 yaşında
Sinem 3 buçuk yaşında
Cihangir 4 aylık
Afiyet olsun Menü gayet güzelMerhabA bugün Benim menü de bu
sabah kahvaltı 10.
Yağda yumurta 1 adet
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates salatalık
Ara öğün
1 muz
akşam yemeği 16.00
Semizotu 2 kaşık
2 kaşık Karabuğday pilav
Ayran
2.5 litre su
9.500 adım sabah yürüyüşü yine 16 saat aç kalıp 8 saat yemek hedefim
Afiyet olsun
Bende tam köme pestili soracaktım okudum Ama yine bilmiyorum benSabah 9 00
Omlet bal tereyag 2 dilim trabzon ekmegi sekersiz cay
Oglen 1 dilim köme pestil
Aksam 17 00
Sulu kofte 1 tabak
2 dilim ekmek
Su 2 bucuk litre
3 fincan turk kahvesi (sekersiz)
Spor
90 dk yuruyus 225p
6 saat temizlik 180p
Zipzip-
Güzel olmuşMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.00
Domates salatalık biber
1 dilim peynir
1kaşık çökelek
3 çatal tavada yumurta
1dilim çavdar ekmeği
2 fincan çay
Ara yok
Öğle 14.00
Sebze türlüsü
2 biber
1 Dilim çavdar ekmeği
Ara 2 incir
Akşam 19.00
1 kase cacık içine 2 kaşık makarna koydum
2 köfte
3 fincan çay
1 avuç badem fındık karışık
3 litre su
45 dk leslie 3 mil 180 puan
9000 adim 135 puan toplam 315
N Nidsalii
Çok teşekkür ederim nazik davetin için. Senin demek bizim demek. Sağlık haberlerini alalım inşallah. Sana zahmet olmazsa arada bir hasret giderelim buradan. Siyah bebek çok yaramaz bir şeker olacak belli...ben Avrupaliya(sarı) bayıldım cok asil bir duruşu var. Maşallah hepsine...kızın da sen de çok şanslısın .Ablaaaammmm çok teşekkür ederim yaayakın olsak hemen davet ederdim ama sen yine de buyur gel sevmeye biz de doğduğunda çok şaşırmıştım hepsi bambaşka oldu siyah bebek benim kızın amcasının rengiymis. Sordum hemen biz de siyah bebek var kime benziyor bu diye
Ilkkez tanistim bende canim acayip lezzetli yaa ama cisss ici findik ezmesi disi pestil anlayacagin findik ezmesi dolmasi diyebilirizAfiyet olsun Menü gayet güzelbirde spor raporu tutuyoruz menülere beni etiketlerseniz gözümden kaçmaz
Afiyet olsun
Bende tam köme pestili soracaktım okudum Ama yine bilmiyorum ben
Güzel olmuş
Yaa cıss mıss Ama güzel olur olsa Ama asla yemem benIlkkez tanistim bende canim acayip lezzetli yaa ama cisss ici findik ezmesi disi pestil anlagacagin findik ezmesi dolmasi diyebiliriz
Teşekkür ederim size de maşallah yanlış hatırlamıyorsam 4 oğlandı dimi???Allah bagislasinnnmasaAllah
Afiyet olsun Menü gayet güzelbirde spor raporu tutuyoruz menülere beni etiketlerseniz gözümden kaçmaz
Afiyet olsun
Bende tam köme pestili soracaktım okudum Ama yine bilmiyorum ben
Güzel olmuş
35 kilo bosuna almadim iki yildaHemde kurabiye insan boğulur yerken kuru kuru 20 ne gıı kitliktanmi çıktın
Evet canim 4 oglanTeşekkür ederim size de maşallah yanlış hatırlamıyorsam 4 oğlandı dimi???
Teşekkürler
Bende 2 yıla yakın zamanda 25 kilo aldım rekor sendeymiş hadi yine iyiyimmmm35 kilo bosuna almadim iki yildapotansiyelim direniyorum
Liliiiii benim yerimede yeee bende olsam bende yerdimmmm çohhhh güzellllllUzerine bastin ayagini kaldir giresundan aldikda 3 adet kaldi bitsin dahada bulamam zatenhem uzundan hem muskadan almisdik
uuuuu sende bendensin ..vucut catlaklari ve selulit lte geliyor..selulit i hallettim ama catlaklar kaliyorBende 2 yıla yakın zamanda 25 kilo aldım rekor sendeymiş hadi yine iyiyimmmm
İhmal etme cnm baktı mutlaka, ben ocak ayında baktırmıştım genel normal dedi doktor ama mayısta elim için gittiğimde komple bakıldı B12 eksikmiş D vitamini eksikmiş d için damla B12 için ayda 1 iğne yiyorum tüm halsizliğim vs gitti çok şükür iğne migren içinde B12 takviyesi veriyor abana nörolog hep. İyi bir doktora git derimSağol bitanem
Bu koca bedenim neden bu kadar narin anlamıyor um
Covid olmasa bile gidip kan demir B12 baktırmak istiyorum
Bakalım ilerde anca
Ekmek bana fazla gibi geldiSabah 9 00
Omlet bal tereyag 2 dilim trabzon ekmegi sekersiz cay
Oglen 1 dilim köme pestil
Aksam 17 00
Sulu kofte 1 tabak
2 dilim ekmek
Su 2 bucuk litre
3 fincan turk kahvesi (sekersiz)
Spor
90 dk yuruyus 225p
6 saat temizlik 180p
Zipzip-
Menü ve spor güzel olmuş canim. Benim de 35 dakika pilates var bugün sadece. Regl bitse de daha çok yapabilsem, yoğun diye yapamıyorum fazlasını.İnşallah canım
Ben 30 dk eliptik yaptım
Kahvaltim 11.00
Domates 1 tane
5 tane zeytinim
2 dilim peynirim
5 kayısim
Kayısılı çayım
Saat 3 gibi öğle yemegim
1 tabak taş kebabım
Saat 5
Kayisili yoğurt ( evde kendim yaptım şekersiz )
Kayısı yiyorum regliliyim aşırı tatlı çekiyor canım o yüzden bastırma amaçlı yapıyorum :)
HoşgeldinizSelamun aleykum 6. Takım 
Nasılsınız? Beni eskiler iyi bilir. ÖzellikleGulumse24 canım çok sever beni gördüğüne de çok sevinecektir. Tanımayanlar ile de tanışırız İnşaAllah
Ben de almış olduğum birkaç kiloyla yeniden aranızdayım. Kaptanımızla konuştuk izin kiloma dönene kadar liste dışı olarak devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin
4 Eylül hedefleri bitince yapalım size de uyarsaO zamanFelicio Eylül'de yeni bir kamp baslatmali suwen e bakayım ben bı, seneye incecik vucudumla giyerim artık
20 neki 30 bile olurHemde kurabiye insan boğulur yerken kuru kuru 20 ne gıı kitliktanmi çıktın
Tüh ya şu konulara çok girdiler herhaldeEvet şimdi bana yazdı instegramdan oda sebebini bilmiyor
Nasılda ağzının tadını biliyorLili köme pestil rulo şeklinde yada muska içinde fındık ezmesi olanmiGümüşhane'de almıştık muhteşemdi ya
Sağlıkla mutlulukla büyüsünler maşallahEcem 8 yaşında
Sinem 3 buçuk yaşında
Cihangir 4 aylık
Yol yorgunu olur azıcık insan süpersin
Ben de severim Allahım sevmediğim ne yiyecek var kiIlkkez tanistim bende canim acayip lezzetli yaa ama cisss ici findik ezmesi disi pestil anlayacagin findik ezmesi dolmasi diyebiliriz
Atalarımız ne demiş, s.ç dedik dereyi doldurdunBeni soran olursa bugün wc de yatıya kalacak diyin
Selülit nasıl hallettin pekiuuuuu sende bendensin ..vucut catlaklari ve selulit lte geliyor..selulit i hallettim ama catlaklar kaliyor
Erteleyip durma sporu canım başla bir an önce. İnşallah ben de bu sefer 21 gün yaparım şu şekersizi. Yalnız evdekiler sınırlarımı çok zorluyorSüpersin cnm.. bende istiyorum ama hazır değilimama bu diyet yapmama enngel değil diyet devam... Spor da yapsam süper olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?