Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun Menü gayet güzel birde spor raporu tutuyoruz menülere beni etiketlerseniz gözümden kaçmaz
Afiyet olsun
Bende tam köme pestili soracaktım okudum Ama yine bilmiyorum ben
Güzel olmuş

Çok teşekkür ederim nazik davetin için. Senin demek bizim demek. Sağlık haberlerini alalım inşallah. Sana zahmet olmazsa arada bir hasret giderelim buradan. Siyah bebek çok yaramaz bir şeker olacak belli...ben Avrupaliya(sarı) bayıldım cok asil bir duruşu var. Maşallah hepsine...kızın da sen de çok şanslısın .

Afiyet olsun Menü gayet güzel birde spor raporu tutuyoruz menülere beni etiketlerseniz gözümden kaçmaz

Afiyet olsun

Güzel olmuş
Ilkkez tanistim bende canim acayip lezzetli yaa ama cisss ici findik ezmesi disi pestil anlayacagin findik ezmesi dolmasi diyebiliriz

Allah bagislasinnn masaAllah
Teşekkür ederim size de maşallah yanlış hatırlamıyorsam 4 oğlandı dimi???

Afiyet olsun

Güzel olmuş

Teşekkürler

Sağol bitanem
Bu koca bedenim neden bu kadar narin anlamıyor um
Covid olmasa bile gidip kan demir B12 baktırmak istiyorum
Bakalım ilerde anca
İhmal etme cnm baktı mutlaka, ben ocak ayında baktırmıştım genel normal dedi doktor ama mayısta elim için gittiğimde komple bakıldı B12 eksikmiş D vitamini eksikmiş d için damla B12 için ayda 1 iğne yiyorum tüm halsizliğim vs gitti çok şükür iğne migren içinde B12 takviyesi veriyor abana nörolog hep. İyi bir doktora git derim
Ekmek bana fazla gibi geldi Trabzon ekmeği dilimi dediğin o koca ekmeğin dilimi değildir umarım

Menü ve spor güzel olmuş canim. Benim de 35 dakika pilates var bugün sadece. Regl bitse de daha çok yapabilsem, yoğun diye yapamıyorum fazlasını.

Menumde sabah yumurta peynir zeytin yesillik var. Öğlen tavuklu kabak yemeği yedim. Akşam da yeşil mercimekli salata. Benim de çok tatlı istiyor ama dayanmaya çalışıyorum.

Hoşgeldiniz
O zaman Felicio Eylül'de yeni bir kamp baslatmali suwen e bakayım ben bı, seneye incecik vucudumla giyerim artık
4 Eylül hedefleri bitince yapalım size de uyarsa
Hemde kurabiye insan boğulur yerken kuru kuru 20 ne gıı kitliktanmi çıktın
20 neki 30 bile olur ben büyük boy pizzayı tek başıma rahat yiyebilen bir potansiyelim maalesef [
QUOTE="sudem34, post: 64927735, member: 197432"]
Sağol bitanem
Bu koca bedenim neden bu kadar narin anlamıyor um
Covid olmasa bile gidip kan demir B12 baktırmak istiyorum
Bakalım ilerde anca
[/QUOTE]
tabiki baktır canım muhakkak bence ideal kg gelince daha güçlenecek vücudun eklemlere daha az yük binecek kg alerjiyi tetikliyor doğal olarak azalacak ve şekerini dengede tutarsan deme keyfine
ben bugün şu çörekotu yağını aldım nasıl kullanayım sudemim
Evet şimdi bana yazdı instegramdan oda sebebini bilmiyor
Tüh ya şu konulara çok girdiler herhalde
Lili köme pestil rulo şeklinde yada muska içinde fındık ezmesi olanmi Gümüşhane'de almıştık muhteşemdi ya
Nasılda ağzının tadını biliyor
Ecem 8 yaşında
Sinem 3 buçuk yaşında
Cihangir 4 aylık
Sağlıkla mutlulukla büyüsünler maşallah
N Nidsalii
180p temizlik
225p yürüyüş
Yol yorgunu olur azıcık insan süpersin
Ilkkez tanistim bende canim acayip lezzetli yaa ama cisss ici findik ezmesi disi pestil anlayacagin findik ezmesi dolmasi diyebiliriz
Ben de severim Allahım sevmediğim ne yiyecek var ki

Süpersin cnm.. bende istiyorum ama hazır değilim ama bu diyet yapmama enngel değil diyet devam... Spor da yapsam süper olucak
Erteleyip durma sporu canım başla bir an önce. İnşallah ben de bu sefer 21 gün yaparım şu şekersizi. Yalnız evdekiler sınırlarımı çok zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…