Bugün wc den çıkamadım yürüyüş iptal dün evde degildim iptal yarın ins Allah diyelim fıstıkEvett bu hafta sporda tüm günlerimiz dolu olsun azıcık kapışma olsun sürekli aynı dereceler varSpor Spor Spor haydi bildirimleri bekliyorum etiketlemeyi unutmayalım
@Bonus @retro_hippo @selensu82 @Eliff Eylull @leydii18 @Kmsl Hnd @gizemlicadiii
Zipzip- @yet07 asysss @Hedef 55 kilo sonngulen @Mayamca Gulumse24 @donashippo PAPATYAM @Orjinalisim @Visneli_Turtam @sudem34 Felicio @sportie @safsular @Tesnim1989 Diyette @sudal @medusares @hasbeenandgone @Burcuelif26 Lili 38 @Faunaaa
Bizdede dereyi tepeyi doldurdum derlerAtalarımız ne demiş, s.ç dedik dereyi doldurdunkullandiklarin bayağı ise yaramış gözün aydın canım
at fircasi aldim bir aydir her sabah yapiyorum tum vucudumu 20 dk ..baslarda aciyordu simdi cok rahat geliyor kan dolasimini da sagliyor birbömur yaparim aliskanlik oldu ..selulit hic kalmadi neredeysebölgesel sporla da siki bir ciltSelülit nasıl hallettin peki
İnstegramdan aynen ilettim abla@Eliff Eylull tatlım kalbin bizimle biliyorum.
Ablasiyim desem birinci dereceden yakinin olarak görüşe gelebilir miyimGoremezsem gardiyana emanetleri bırakırım.
Selülitleri nasıl hallettin acaba.uuuuu sende bendensin ..vucut catlaklari ve selulit lte geliyor..selulit i hallettim ama catlaklar kaliyor
Maşallah bilerek isteyerek mi hepsi?Evet canim 4 oglan
İnstegramda görmüştüm çok guzel yerler canımKizlar okadar guzeldiki karadeniz cok guzel yerler gordum bin sukur Rabbim e bir kac foto atayim dedim sizedeGunesin batisi hele muhtesemdi
Çok güzel Hele o evin manzarasına bittim canım denizli yer istedi yineKizlar okadar guzeldiki karadeniz cok guzel yerler gordum bin sukur Rabbim e bir kac foto atayim dedim sizedeGunesin batisi hele muhtesemdi
Maşallah abla uçan kuş gözünden kaçmıyorİnstegramda görmüştüm çok guzel yerler canım
Isteyerek canimMaşallah bilerek isteyerek mi hepsi?
Bnm 3. Sürpriz de
Gorumcemin yazlik evi orasi Rabbim bizede nasip etsinÇok güzel Hele o evin manzarasına bittim canım denizli yer istedi yine
Muhteşem güzellikler...Kizlar okadar guzeldiki karadeniz cok guzel yerler gordum bin sukur Rabbim e bir kac foto atayim dedim sizedeGunesin batisi hele muhtesemdi
at fircasi aldim bir aydir her sabah yapiyorum tum vucudumu 20 dk ..baslarda aciyordu simdi cok rahat geliyor kan dolasimini da sagliyor birbömur yaparim aliskanlik oldu ..selulit hic kalmadi neredeysebölgesel sporla da siki bir ciltSelülitleri nasıl hallettin acaba.
At fırçası ilk kez duydum canım...normal kese etkili olmaz mı...iyi dayanmişsin aciya...at fircasi aldim bir aydir her sabah yapiyorum tum vucudumu 20 dk ..baslarda aciyordu simdi cok rahat geliyor kan dolasimini da sagliyor birbömur yaparim aliskanlik oldu ..selulit hic kalmadi neredeysebölgesel sporla da siki bir cilt
Çok güzelmiş gönlünde ki gibi olsun umarımGorumcemin yazlik evi orasi Rabbim bizede nasip etsin
tabiki baktır canım muhakkak bence ideal kg gelince daha güçlenecek vücudun eklemlere daha az yük binecek kg alerjiyi tetikliyor doğal olarak azalacak ve şekerini dengede tutarsan deme keyfine❤❤❤Hoşgeldiniz
4 Eylül hedefleri bitince yapalım size de uyarsa
20 neki 30 bile olurben büyük boy pizzayı tek başıma rahat yiyebilen bir potansiyelim maalesef [
QUOTE="sudem34, post: 64927735, member: 197432"]
Sağol bitanem
Bu koca bedenim neden bu kadar narin anlamıyor um
Covid olmasa bile gidip kan demir B12 baktırmak istiyorum
Bakalım ilerde anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?