- 8 Eylül 2016
- 103.555
- 438.792
- 898
- 36
Guzel canim ekside olman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel canim ekside olman
Bir ayagim doktorda zaten canim kontrollerim biteli cok olmadi. Demir eksikligim var birazda d vitamini digerleri normaldicanım toprak yeme isteği vücuttaki bir eksiklikten kaynaklı diye biliyorum annemde hamileyken yermiş bir dr görün tahlillerini yaptır istersen
Demir eksikliginin sebep oldugunu soylerler bu konu icin ama cok eminde degilimAslinda bir konu acmak istiyorum ama neme lazim basima bela olur diye vazgeciuorum
Ben cocuklugumdan beri toprak kokusuna dayanamam hatta evde kil bulunduruuorum donem donem şahlaniyor bu can istemesi nasil kurtulurum bilmiyorum![]()
Hatta bir animi anlatayim birgun pazardayim patates alıyorum ve uzerindeki topraklar beni benden aldi dayanamadim gostermeden agzima aticam guya adam demesinmi abla bu taraftaki patateslerdeki toprak daha iyi diyecanım toprak yeme isteği vücuttaki bir eksiklikten kaynaklı diye biliyorum annemde hamileyken yermiş bir dr görün tahlillerini yaptır istersen
Donem donem cosuyor suan yine atakta galiba kil yiyorum bazen gidiyor istek ama arada ugruyorDemir eksikliginin sebep oldugunu soylerler bu konu icin ama cok eminde degilim
Bende kucukken cok fazla toprak yerdim bazen toprak kokusu duyunca yine istiyorum ama yemiyorum :))
demek pazarcı da bu konuda deneyimliymişHatta bir animi anlatayim birgun pazardayim patates alıyorum ve uzerindeki topraklar beni benden aldi dayanamadim gostermeden agzima aticam guya adam demesinmi abla bu taraftaki patateslerdeki toprak daha iyi diye![]()
Simdi soyle dusun toprak yemek istediginde icindeki böcekleri düşün belki o zaman etkisi azalirDonem donem cosuyor suan yine atakta galiba kil yiyorum bazen gidiyor istek arada ugruyi
Deneyim canimSimdi soyle dusun toprak yemek istediginde icindeki böcekleri düşün belki o zaman etkisi azalir
Lili güneşe erken saatte çıksan.Bir ayagim doktorda zaten canim kontrollerim biteli cok olmadi. Demir eksikligim var birazda d vitamini digerleri normaldi
Ben küçükken ablamlar yenilebilir kil yerdi ....Simdi soyle dusun toprak yemek istediginde icindeki böcekleri düşün belki o zaman etkisi azalir
Bende de çok ödem oluyor neden ki ya,Çok şükür dünkü ödemlerden kurtuldum![]()
Böcek te ne varki proteinSimdi soyle dusun toprak yemek istediginde icindeki böcekleri düşün belki o zaman etkisi azalir
Canim birde toprakda ozellikle tarim yapiliyorsa ilac kalintisi olabilir o yuzden yeme zararli olabilirDeneyim canim
Yemeklere ekle istersenBöcek te ne varki protein![]()
Onu duymadim hic yenilebilir kil mi varmis :))Ben küçükken ablamlar yenilebilir kil yerdi ....
Ha ha bende yerdim onlarla
Yenilmiyorsa da yiyorlardı valla.Onu duymadim hic yenilebilir kil mi varmis :))
Baktim google da varmis satiyorlarYenilmiyorsa da yiyorlardı valla.
90 lar kafası![]()
Aslinda doğru Sabah namazından sonra ilk Işıklar çok önemli vücudun alması gerekiyormuşLili güneşe erken saatte çıksan.
Sen yürüyüşe gec çıkıyorsun.
Bendekide oyle kil kitir kitirOnu duymadim hic yenilebilir kil mi varmis :))
Ben Öğlen saatlerinde çıkıyorum.Aslinda doğru Sabah namazından sonra ilk Işıklar çok önemli vücudun alması gerekiyormuş