Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canısı.
Bu konuda mütevazi olamayacım. Gerçekten şahanedir ve elim yemeklerim lezzetlidir. Bir gün misafir edebilirim. Hangi yemeği istersen

Dolaba at dolaba azar azar eşine yedir bahane etme olan var olmayan var yiyen var yiyemeyen var
Iki dolabimda tika basa dolu ama yine tam bugdaya cavdara doneyim ben cunku onlari daga cok seviyirumki bu trabzon ekmeginden birsey anlamiyorum zaten
Bakayim buzlukta varmi tam bugday ekmegimden

Görmediğini bildiğim için yazdım canım nasılsın Timur paşa nasıl iyiki geldin çok sevindim @snglmlk ten sonra senide burda gördüğüme
Allah razı olsun cnm, her şey yolunda çok şükür sen nasilsin? Timurcuk da iyi cnm, hala terminator gibi gittikçe daha inat bir çocuk oluyor...

Allah razı olsun cnm, her şey yolunda çok şükür ♥ sen nasilsin? Timurcuk da iyi cnm, hala terminator gibi gittikçe daha inat bir çocuk oluyor...
Bende iyiyim hamdolsun canım iş güç çocuklar Corona uğraşıyorum ama onun bi bakışı bile terminatörlügünu unutturur annesi çok tatlı bin maşallah öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…