Gunaydin canım ❤günaydınnnnnnn
Teşekkür ederim canısı.Ayyy bana yemek de yeter....
Sevmediğim yemek yok nerdeyse....
Antep off yağlı salçalı sumaklı dolması sarması...
Tabi gastronomi başkenti olur kendileri....
Ben boğa burcuyum bana yemek de yeter
Şanslısıniz öyle bir memleketin insanı olmak muhteşem...
Biz tarifle öğreniyoruz
O lezzetli yemekleri
Siz anneden atadan
Iki dolabimda tika basa dolu ama yine tam bugdaya cavdara doneyim ben cunku onlari daga cok seviyirumki bu trabzon ekmeginden birsey anlamiyorum zatenDolaba at dolaba azar azar eşine yedir bahane etme olan var olmayan var yiyen var yiyemeyen var
Ben boşuna zayıflamak başlı başına masraf demiyorum çileğin bile altınını alıyor
GunaydinnnnVeeee günayyyydddddıııııınnnnnn güzel kulubüm, ün güzel hanımları.
Gunaydin abla ❤Veeee günayyyydddddıııııınnnnnn güzel kulubüm, ün güzel hanımları.
Allah razı olsun cnm, her şey yolunda çok şükürGörmediğini bildiğim için yazdım canım nasılsın Timur paşa nasıl iyiki geldin çok sevindim @snglmlk ten sonra senide burda gördüğüme
Yardimci olmak isterdim ama anlamamki kuzucumMerhaba
Fikir danışayım yeni pilates matı almak istiyorum orta bütçede kaliteli önerebileceğiniz ürün var mi? Ben de pilates topu var esneme bandı var ağırlık vs de düşünüyorum almayı
Geldim abla ya yine çok aktif olamıyorum ama düğün telaşemiz var. İki gündür evde değildim bugün artık evimdeyim. Nasılsın iyisindir İnşaAllahSidoşum nirelerdesin yavrum
Bende iyiyim hamdolsun canım iş güç çocuklar Corona uğraşıyorum ama onun bi bakışı bile terminatörlügünu unutturur annesi çok tatlı bin maşallah öp benim içinAllah razı olsun cnm, her şey yolunda çok şükür ♥ sen nasilsin? Timurcuk da iyi cnm, hala terminator gibigittikçe daha inat bir çocuk oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?