Gunaydin canım ❤Kizlar günaydın
Umarım herkes iyidir25.08 menüm;
Sabah kahvaltısı yok, 1 fincan şekersiz filtre kahve
Öğlen 13:30 çorbanin ve yoğurdun yarısını yedim.
Eki Görüntüle 2680640
Akşam.19:20 150 Gr kadar kavurma, bol domates, 3 YK yoğurt
2 lt su içildi.
Leslie 30 min boosted walk yapıldı. -120 puan
Günaydın canim ❤Günaydın ☀ ☀☀☀
çok güzel bir gün sizin olsun ❤❤❤
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın abla ❤Günaydın
Gunaydin canımGünaydın hanımlaraz da olsa eksiye geçmek süper
Him gecmis olsun canim agiz kurulugun goz kurulugun falanda oluyormu canimGenel kontrol diyette olduğum için vitamin baktırayım dedim Demir dışında hepsi tamdı ve ağzımdaki aftlar geçmedi 1 aydır lenf bezlerim de şişiyor alerjiden olduğunu düşünüyorum ama dr da baktır genetik testler yaptır dedi KBB ye de gideceğim lenf bezin şiştiği için kulağın ağrıyabilir dediler Neredeyse hepsi kontrol için yani
bende normalde 3 tane falan kullanıyorum spor yaptığım için d vitamini, kalsiyum çinko vs içeren bir vitamin ve günlük vitamin kullanıyorum düzenli değil 3 gün kullanıp 4 gün kullanmıyorum işe yaramış olacak ki vitaminler yerli yerinde ❤
Beyaz ekmek doyurmuyor beni yedikce yiyesim geliyor ama kepek yada çavdar ekmeği daha doyurucu ve tok tutuyorIki dolabimda tika basa dolu ama yine tam bugdaya cavdara doneyim ben cunku onlari daga cok seviyirumki bu trabzon ekmeginden birsey anlamiyorum zaten
Bakayim buzlukta varmi tam bugday ekmegimden
İyi olmana çok sevindim cnmBende iyiyim hamdolsun canım iş güç çocuklar Corona uğraşıyorum ama onun bi bakışı bile terminatörlügünu unutturur annesi çok tatlı bin maşallah öp benim için
Iyi canım.herkescikler iyimiiiiiiiii
iyiyim canım bende... evet maskeyle zor oluyor ama ne yapalım sağlıkIyi canım.
Biraz maske ile boğuşma soz konusu.
Herşey sağlık için..
Sen nasılsın?
Hoşgeldin.
Özledik
Ben bim e. Gelmişti pilates matı ebruli markaydı ebru şallinin kendi markasi çokta memnun kaldım resim atarımMerhaba
Fikir danışayım yeni pilates matı almak istiyorum orta bütçede kaliteli önerebileceğiniz ürün var mi? Ben de pilates topu var esneme bandı var ağırlık vs de düşünüyorum almayı
Ya herkes dikkat etmiyor gerçekten.iyiyim canım bende... evet maskeyle zor oluyor ama ne yapalım sağlık
ben iş yerinde çalışırken bile hiç çıkartmıyorum valla
asıl sorunda buYa herkes dikkat etmiyor gerçekten.
Allah sonumuzu hayretsin.asıl sorunda bu
biz ne kadar dikkat edersek edelim aslında bir noktada boş kalıyor
aminAllah sonumuzu hayretsin.
Emeklerimizi zayi etmesin.
5.5 aydır ne misafir ne gezme herşeyi çıkardım hayatimdan
Aynenn bendede oyle canim ama buzlukta yokmus bugun gezmem var eve dönerken alayim özledim kepeklimi cavdarlimi buğdaylımi tahillimiBeyaz ekmek doyurmuyor beni yedikce yiyesim geliyor ama kepek yada çavdar ekmeği daha doyurucu ve tok tutuyor
Merhaba
Fikir danışayım yeni pilates matı almak istiyorum orta bütçede kaliteli önerebileceğiniz ürün var mi? Ben de pilates topu var esneme bandı var ağırlık vs de düşünüyorum almayı
Banada mat lazim
iyiyim kaptanım salı günü sonucu öğrenecemIyiyim canım sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?