Sofrada tek ben yokumkiKahvaltıda doymazsa diye ekmek teknesi yanında
Yaban mersini degil ondanda var ama bu altin cilek diye aliyorumYaban mersini galiba adını bile anmak istemiyorum Mersin geçiyor içindeAllah'ım bu nasıl bir nefrettir
Ha ha okudum canım sonraOrtada gunah yokki senin mesajina cevap verirken elhani alintilamisim ve bunun aciklamasini yapmisim
Aslında çocuklar yemedi atmamak için yedim diyimKiz icli köfte nasıl yarım yedin ve durabildin
Şu iradeden bende istiyorum.
Ben olsam bütün gün birşey yemez sadece içli köfte yerdim
Ah o sofrada ben olsaydım...Aslında çocuklar yemedi atmamak için yedim diyimbulgur olunca da başka bişi yemeyeyim dedim
Şu an açım
Biliyorum seninde mersinli oldugunu ama bizim mevzu çok derin eltim biliyorsun piton eltimi anlatmama gerek yok yine çıldırttı beni mendeburYenilmeyecek şeyleri yeme sendromu benim dediğim canım, kimi toprak yermiş kimi sabun deterjan vs. Bende de illet demir eksikliği var, gerçi hangimizde yok ki
Yaban mersini farklıydı galiba canım, senin elti mi oraliydi. Ben de mersinliyim unutma
Annem sağolsun yapıyor cnmAh o sofrada ben olsaydım...
Içli köfte benimle gurur duyardi
Allah kolaylık versin canım benim incirleri kurutmayi unutma iyi gecelerHayırlı geceler herkese yarin tarlaya gitcem erken yatayim
Yağsız tuzsuz diyince iştahmı kalır insandaYarin gunduz yapabilirsin ara ogun ama tuzsuz yagsiz olsjn
Aklın yolu birrrrTuzsuz yağsız hiç güzel diiill bence
Boşver kaptanım yemiciğim
İyi geceler Allah rahatlık versinIyi geceler kizlar
Kilo vermek daha masraflı valla Allah ne verdiyse ye kalk kendine özel emek nedü yaniii hiç işteAynen bol yağlı ve tuzlu olcak ki bişey benzesin değilmineden hep güzel şeyler kilo aldırır ve sağlıksızdırki ama haksızlık buuu
Yememekle iyi yapıyorsun
Dolaba at dolaba azar azar eşine yedir bahane etme olan var olmayan var yiyen var yiyemeyen varEsmer ekmek yiyordum ama karadenizden gelirken aldik bunu ve bitirmem lazim cocuklar yemiyor esimle ben bitiricez artik
Ben boşuna zayıflamak başlı başına masraf demiyorum çileğin bile altınını alıyorYaban mersini degil ondanda var ama bu altin cilek diye aliyorum
İstanbul da en sevdiğim mekanlardan biri Akdeniz Hatay Sofrası kahvaltı menüsüAnnem sağolsun yapıyor cnm
Bu taraflara gelin de yedirelim üstüne de künefe
Gaziantep le yemek kültürü birbirine yakın hatayın. Gaziantep, in bilindiği üzere yemekleri DÜNYA çapında ünlüdür.İstanbul da en sevdiğim mekanlardan biri Akdeniz Hatay Sofrası kahvaltı menüsübütün meşhur yemekleriniz var.
Arkadaş bir memleketin her şeyi mi güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?