Teşekkür ederimmm yaaa çok tatlı benim torunlarım gerçektenYaaaaa ne minnaklar ne tatlisler yaaaaa
Oruç tutuyorum canım o yüzden bir ögun
Eksili yazacaktım ekşili olmuşTunaydin Hanımlar
Şükür bir kez de gündüz yazdım hep menü yazıp cikiyorum mecburen çocuk ,iş derken sporda yapınca hal kalmiyor biraz inceldim çok şükür yarın tartı günü bol ekşili bir gün olur insallah
canım bu patlıcan çorbası yogurtlumuBugünkü menüm
Aksam:
2 tabak közlenmis patlıcan çorbası
Salata
Ara:
Şekersiz çay
Bir paket eti form(42 gr)
2 lt su
Bizim harita kıpkırmızı
eneeee bura annemlerin orası
Burası istanbul ümraniye canım .eneeee bura annemlerin orası
Karadeniz caddesi
çok yakın yürüme mesafesiBurası istanbul ümraniye canım .
Tünaydın canim guzel gidiyorsun maşaallahTunaydin Hanımlar
Şükür bir kez de gündüz yazdım hep menü yazıp cikiyorum mecburen çocuk ,iş derken sporda yapınca hal kalmiyor biraz inceldim çok şükür yarın tartı günü bol ekşili bir gün olur insallah
Yaaaaa !! Buralara gelirsen görüşelim o zaman . Memnun olurum canısı.çok yakın yürüme mesafesi
Bizim alışveriş mekanımız
Dersaneye gitmiştim orda çok anım var hey gidi günler
her sene geliyorum ama bu sene hastalıktan dolayı gelmedimYaaaaa !! Buralara gelirsen görüşelim o zaman . Memnun olurum canısı.
Ben cemil meriçte oturuyorum. Çarşamba ve perşembe pazarının ortasında diyebilirim. İmam şafii camisine çok yakın. Annenler nerde ve şimdi sen nerde oturuyorsun ?her sene geliyorum ama bu sene hastalıktan dolayı gelmedim
2 sene çakmakta çalıştım
Sen neresindesin canım
annemler nato yoluna çok yakınlarBen cemil meriçte oturuyorum. Çarşamba ve perşembe pazarının ortasında diyebilirim. İmam şafii camisine çok yakın. Annenler nerde ve şimdi sen nerde oturuyorsun ?
Hoş geldiniz en kisa surede hedefe ulasiriz insaAllah hep birlikte
Aramıza hoşgeldin, zayıflamak için en doğru yerdesin.
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz
2 hafta deneme suresi var üçüncü cuma listeye girebiliyorsun
Hoşgeldin canım
Hoşgeldiniz takimimiza enkisa zamanda hedefinize ulaşırsınız inşallah burda nekadar aktif olursaniz okadar çabuk verirsiniz
Gunaydin
Geldim geldim
Adres vermen yeterli
ben de ümraniyedeyimBurası istanbul ümraniye canım .
Valla cabuk cozmussun durumu ben 2 hafta sonra alismistim hatta coklu alinti yapmazdim cogu zaman ama simdi 27 -30 mesajlık alinti yapiyoruminşaAllah amin teşekkürler
hoşbuldum teşekkürler
tamam canım memnun oldum çok
hoşbuldum
haklısın olmaya çalışcam hoşbuldum
hepinize sıcak ve sevgi dolu karşılama için teşekkürler tekrar hoşbuldum
menüyü akşam mı paylaşsam daha iyi ?
kaptan mı oluyor her takımda ona mı yazacağım buraya mı kusura bakmayın acemiyim çoklu alıntıyı yeni çözdüm sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?