Hosgeldin abla eline saglikSelamlarrrrbugün dolarda işlerim vardı yine eve geldim yemek çamaşır derken fırsat bulamadım birtürlü. Yeşil fasulye aldım biraz onları dondurucuya attım kışlık için ufak ufak çalışıyoruz
Iyi olmana sevindimGeldim geldim. Yoğundum bugün biraz.Herşey yolunda çok şükür
Filizim
canım arkadaşi kestirip atarsın ama eş çocuk da olunca alışmak umursamamak en iyisi...Ben söyleyemem hiç canım, çok korkarım incitirim de sonra geri alamam diye. Onu da çok uyaririm ama dediğin gibi can çıkar huy çıkmaz.
Uzak durmakla iyi yapmışsın canım belki biraz hatasını anlamıştır. Karşıdaki insanın iyi niyetini kullanmamayı öğrensin, değer gördüğü kadar değer vermeyi de bilsin. Ya bu arada hakkaten kusura bakma canım böyle içim dolum bu konuda, seninkine yukleniyorumgerçi ben benim arkadaşa da söyledim gerekenleri ama olanları benzetince bı de seninkine soyliyim dedim
sağol canım.biraz direnç kilomdayim diye dikkat ediyorum..Bu aralar menülerin çok güzel canım, sadece akşam yemeği neden bu kadar geç. Bugüne özel mi oldu.
Canım az az ye...Son ara öğünde yeşil çay ve 4 salatalık vardı canım onları yedim. Aslında psikolojik açlığım var sanırım, bazı şeyleri yemeyi çok özledim.
Şuraya bir menü bırakayım
İf 18/6 yaptım bugün
10.00 sade kahve
14.00 2 dilim salam.2 haş.yum.6-7 siyah 1 yeşil zeytin.3 salatalık.1 domates.1 dilim süzme.azcik lor.azcik şekilli peynir.3 erik posasi.2 çay
19.30 2 büyük erik
20.00 1 koca kase ton balıklı salata.2 erik posasi
Su sayamiyorum.ama WC çıkmamak için okulda ya da sporda az içiyorum spordan gelene kadar...gece arttirayim....yatana kadar hatta gece uyanınca içeyim...
Spor
Sabah 5100 adım 75 puan
Öğleden sonra 94 dakika tempolu 235 puan
Toplam 311 puan N Nidsalii
Zipzip- PAPATYAM @Lili 38
Afiyet olsunMenümü yazayım sanki bugün çok yedim gibi geldi
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
1dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık biber
5 çatal kıymalı yumurta
1 dilim süzme peynir
2 fincan çay
Ara yok
Öğle patlıcan yemeği yanında bir küçük kase yoğurt 1 soğan 1 dilim çavdar ekmeği
Ara 1 yeşil elma
Akşam
Az çorba
Börülce haşlama
Yarım dilim çavdar ekmeği
4 litre su
35 dk tempolu yürüyüş 88 puan
7000 adim 105 toplam puan 193
Koşu bandimi açtım artık
Leslie koşu bandı plates olaak sporlarımı yapacağım
N NidsaliiZipzip-
Afiyet olsun çok erken yemissin akşam yemeğini acıkman normal10.00 1 tabak menemen, 2 adet közlenmiş yeşil biber, 1 dilim peynir, 1 adet domates, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
12.00 1 büyük dilim karpuz
16.00 1 kase çorba, 1 parca tavuk göğsü ızgara, 1 kase semizotu salatasi
17.30 türk kahvesi, soda
Akşam yemeğini erken mi yedim nedir ? Bugün acıktım ben yaa
1.5 saat yürüyüş 225 puansportie Zipzip-
Az sonra gidip yatam bari midem guruk guruk yapiyorAfiyet olsun çok erken yemissin akşam yemeğini acıkman normal
Afiyet olsun menüde sporda güzel10.00 1 tabak menemen, 2 adet közlenmiş yeşil biber, 1 dilim peynir, 1 adet domates, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
17.30 türk kahvesi, soda
Geçmiş olsun cnmDiş diplerim şişiyor canım yuvarlak düğme gibi oluyor elimle dokununca hissediyorum romatizmal olabilir dediğin gibi halalarımda romatizmal rahatsızlık varUmarım çok yorulmam özellerde yapmıyorlar bazı testleri yada dehşet fiyatlar var araştırma hastanesine gideceğim şimdiden gözümü korkuttular çok kalabalık diye normalde hiç sevmem hastaneleri çok merak ediyorum sonuçları
Orta derece görünüyor Benim olduğum yer ama bugün güvenlikten öğrendik bizim site 911 dairelik bir site ve 79 vaka varmış
Allah yardımcımız olsun. Valla çoğu kişi tedbir almıyor malesef. Biz kendimize dikkat edeceğiz başka çare yok.Bizim buralar çok kötüçevredeki evleri sırasıyla karantinaya almaya başladılar hastaneler doldu taştı
Canım yediklerini saat kaçta yediğini yazacaksın.Selam iyi akşamlar herkese
Menüm
Sabah:2 yumurtadan menemen ceviz peynir zeytin 2 kuru incir
Ara:kahve yanında 1 kare bitter çikolata
Ara: şeftali
Akşamatlıcan oturtma (fırında az yağlı) 1 kase yoğurt
Ara : çayın yanında bir tane şu fındık ezmeli muska var ya ondan yedim
Spor:15 dk egzersiz 50 dk yürüyüş hizli tempo
Olmus mu menüm bilmiyorum kaçamak yaptım özür
HoşgeldinizHerkese merhaba
ADINIZ: Fatma
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ- online grafik tasarım-ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğuma kadar sabahlar olmasın gibi yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok çok şükür
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:evlilikten önceki kiloma dönmek eski elbiselerimi giymek içine giremiyorum çünkü
kurallari okudum anladım herşeyi 2 hafta deneme mi olacak yani ben hergun ne yediğimi yazacağım mutlaka dimi
Teşekkür ederim hepimize afiyetler bal olsunAfiyet olsun menüde sporda güzel
Allah kolaylik versin ablacimFilizim
Çok yoruldum bugün.
İstanbul dönüşü okuldan çağırdılar tüm gün uğraştık 12.sinifin sınıf öğretmeniyim kurs için velileri aradık . Pazartesi TYT kursumuz başlıyor.
Sen incirleri kolayladin mi....
acaba ordaki findik ezmeli muskada neydiii merakta etmiyo değilim haniSelam iyi akşamlar herkese
Menüm
Sabah:2 yumurtadan menemen ceviz peynir zeytin 2 kuru incir
Ara:kahve yanında 1 kare bitter çikolata
Ara: şeftali
Akşamatlıcan oturtma (fırında az yağlı) 1 kase yoğurt
Ara : çayın yanında bir tane şu fındık ezmeli muska var ya ondan yedim
Spor:15 dk egzersiz 50 dk yürüyüş hizli tempo
Olmus mu menüm bilmiyorum kaçamak yaptım özür
kız sporti degil nidsaliyi etiketle10.00 1 tabak menemen, 2 adet közlenmiş yeşil biber, 1 dilim peynir, 1 adet domates, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
17.30 türk kahvesi, soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?