Canım bir yerden başlamak lazım.Çok tatlısın yaaaa. Ben aslında geçen yaz 65-66 kiloyken her gün bir saat yürüyordum şimdi eşim beni işe alıp bırakıyor sanırım tembelleştim
Pehhhhh6 eylul pazar gunu sinav sonrasi istediign sporu yapabilirim canim simdi spor icin vakit ayiramiyorum
Haftaya listeyi E Elif_Eylul e hazirlatayim en iyisiAnlamadığım kadar varmış, böylece bir espri de yerine ulaşamadan güme gitti
Anlamadığım kadar varmış, böylece bir espri de yerine ulaşamadan güme gitti
Ben hepsini anladım.Anlamadığım kadar varmış, böylece bir espri de yerine ulaşamadan güme gitti
Uyku saatim geldiBen hepsini anladım.
Ama zipzip hala anlamadı.
Ders çalıştı ya bugün beyni yandi
Ya da zafer sarhoşu
Nolcakkiiii hehhh yaparim
Tamam zor degil zaten yarim saat sürüyorNolcakkiiii hehhh yaparim
Sen git feliçitayı tut benim yerime, sonra da gel transfer iste. Gönlümü vermişim ben grubumaSongül ya...
Ben bugün seni tebrik ettim ya....
Bütün moral motivasyonum su an yerlerde
Sizi patates gibi ezecektik.
Siz bizi ezip geçtiniz
Bari hile hurda yoluna gideyim.
Seni ve lili yıl bizim takıma transfer etsek kaç bin dolara sözleşme imzalariz
Belki başka şeyler anlatcakti, ne karisiyosun kaptanimaAnlamdiysan nasil anlatcaktin peki
Tamam yaaaa bir espri sayılan bisey yaptim zaten Güme gittiği yapmiyom liste falanTamam zor degil zaten yarim saat sürüyor
Sen yine de anlat onu bana olur muBen baska konu sanmisim ama o degilmis onu anlatirdim
Liste demisken hedefleri hatirlatayimTamam yaaaa bir espri sayılan bisey yaptim zaten Güme gittiği yapmiyom liste falan
Yapabilirsin dostum inanmak basarmanin yarisidirSen git feliçitayı tut benim yerime, sonra da gel transfer iste. Gönlümü vermişim ben grubumagelmem yamacınıza
Allah'ım nolur haftaya da çok kilo vereyim, gaza geldim atıp duruyorum, sen beni rezil rüsva etme, çok amin
Tamam olur anlatirimSen yine de anlat onu bana olur mu
Cansın sen yaaTabii ki ölümüne arkandayım Songül hocam. Bu arada kardeşine geçmiş olsun. Hayırlısı ile kavuşsun ikizlerine
Bünyede iyi durmadı ders çalışmakBen hepsini anladım.
Ama zipzip hala anlamadı.
Ders çalıştı ya bugün beyni yandi
Ya da zafer sarhoşu
İnanıyorum inanmasina da çok atıp tuttum sankiYapabilirsin dostum inanmak basarmanin yarisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?