O zamanlar burayı bilmiyordum
2018 yilinda geldim cogu kural degisiyor paylasimda soracağım artik
Hoşgeldininşallah istediğin kiloyu kolayca kısa sürede verirsin
Öğlen yine poğaçalar krepler havada uçuştu ben bir tabak çorba yiyip kalktım, ama sanki vücut kortizonlu gram gram gidiyo,hiç memnun değilim eskiden çok hızlı kilo verirdim
Yemek yapiyorum canim ev kadini olmak zormus yaa is bitmiyor :))Yine kimsecikler kalmadı.
Hoşgeldiniz takımımıza hedefinize inşallah en kısa zamanda ulasirsinADINIZ: Funda
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 94
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Şu anda çalışmıyorum. Radto TV mezunuyum, farklı farklı işlerde çalışmışlığım var.
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: İlk başladığımda uzun süre 5. takımdaydım. Sonra takımı kapattık. Bir süre sonra 13. takımdan tekrar girdim. O zamanlarki hayatımın yoğunluğu nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 9-10 yaşlarında başladı, yetişkinlikte hiç zayıf olmadım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Dört gün önce öğrendiğim ve savaş açtığım bir insülin direncim var. Savaşı ben kazanacağım, gerekli silahlarımı kuşandım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İnsülin direncini kırmak, iş ararken daha rahat etmek, indirimden kolay kıyafet bulabilmek, normal kiloları görmeden şu hayatı bırakıp gitmemek.
Her Pazartesi kilo bildirimde bulunuyor musunuz? Spor puanlamasını kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız ne işe yarıyor?
Kasa kasa topladığımız icin istemiyorum bizde beyaz incir sadece yemek icin var bizde ihracat siyah incirYedik içtik dün bugün
gittik şimdi geri dönüyoruz anne evinden
Tabi arabanın bagajı yere değe değe
Ne var ne yoksa koydu
Maşallah diyeyim de bizimkilerde hayvancılık da var bahçecilik de
Peynirimiz sütümüz sebzemiz meyvemiz hep ailemden çok şükür bin şükür allah onlara sağlık versin onları basımızdan eksik etmesin
E Elif_Eylul aşağıdaki resmi pek göresin yoktur ama ben keyifciyim
Sorun yok canım devam, kaç gün olduğunu saymadım ama. Seninki bitiyormus. Sonuç alabildin miNasıl gidiyor seker orucu canim
Sorma canım ya ben de ev süpürmeye çalışıyorum. Kolay gelsin.Yemek yapiyorum canim ev kadini olmak zormus yaa is bitmiyor :))
Sagol canim sana da kolay gelsinSorma canım ya ben de ev süpürmeye çalışıyorum. Kolay gelsin.
Ooo süper çok sevindimO zamanlar burayı bilmiyordum
2018 yilinda geldim cogu kural degisiyor paylasimda soracağım artik
1.grup yani biz kazandik
Bir de bana sorrYemek yapiyorum canim ev kadini olmak zormus yaa is bitmiyor :))
Kolay gelsin canımSlm canlar
Alışverişe çıktık korka korka
Kışlık bişeyler aldım
Birazda bahçesi olanlardan sipariş ettik
Turşu fasulye konserve kurutmalık patlıcan v.s yapıcam
3 gün ugraştırır
Koşturmacada biraz tartı yüzümü güldürdü diyetimi bozmadan devam ediyorum
Ben normalde annem varken yemek isine cok karismiyordum annem olmayınca mecbur tum isleri yapmak zorundayim :))Bir de bana sorr
Hiç bişii yapasım yok ve dağ gibi ütü var bu sıcaktayemeği hazırladım daha yeni bitti
Tek e tek daha iyi.Ben de leylayi tek bulup sıkıştırırım ohhh ne güzel
Yok daha nelerazıcık iyi davranayim demiştim sana ama savaşta her şey mübah. Yenicem sizi
aynı sene izne ayrılmışiz....ben diyete alismamamistim.....74.8 oldum bıraktım....82.9 ile geri döndüm 2.5 ay önce 9 kilo verdim.Kasım 2014, 388. etap
Afiyet olsun canim
Yanlis zipzipi etiketlemissinaynı sene izne ayrılmışiz....ben diyete alismamamistim.....74.8 oldum bıraktım....82.9 ile geri döndüm 2.5 ay önce 9 kilo verdim.
Her gün düzenli yürüyüş yap diyetini aksatma.
Güzel kilolar verirsin.
İf de yapabilirsin.
İnsülin direnci olanlar yapıyor.
Z zipzip -arkadasi bizim 2.gruba alsak 1 eleman eksik size göre
Eline sağlık canımsonngulen ev süpürmeye gitmiş.
Ben de süpürdüm.
Bamya pişirdim.
Reyhan şerbeti yaptım .
Akşam yemeği yedim geldim.
Henüz spor yok.
Tesekkur eedrim canimAfiyet olsun canim
Yanlis zipzipi etiketlemissin
Tamam olur ekleriz
Haftaya yeni gruplar olusturalim
4 eylül hedefinden sonra
Hatta grupdaki uyeler menuler sporlar icin birbirine destek olsun
Eline sağlık canım
Sen böyle canhıraş savunuyorsun da Leyla yok ortadaTek e tek daha iyi....istersen bütün takımı topla Leyla üstesinden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?