kapısalim gülüm de benim paket Çarşamba yenileniyor.çok kötü zamana denk geldi 500 MB neye yetecek
[/QUhemde cok ZORRR ama zor u basarip yeni yil a fit girecegimZaten çocuklu ve kocalilar için diyet coookk zor. Benim canım tatlı çekerken neler yiyorlar önümde
Allah başınızdan eksik etmesin canım, maşallah ne güzel her şeyini doldurmuşlar.afiyetle yiyin inşallah.Yedik içtik dün bugün
gittik şimdi geri dönüyoruz anne evinden
Tabi arabanın bagajı yere değe değe
Ne var ne yoksa koydu
Maşallah diyeyim de bizimkilerde hayvancılık da var bahçecilik de
Peynirimiz sütümüz sebzemiz meyvemiz hep ailemden çok şükür bin şükür allah onlara sağlık versin onları basımızdan eksik etmesin
@Eliff Eylull aşağıdaki resmi pek göresin yoktur ama ben keyifciyim
Kaptanım hem de açık ara 1. Olmuşuz
spor sonuclari ne oldu ? ben mi kacirdim gecmisteHosgeldin tekrardan canim
Pazartesi bildirim yapiyoruz
Spor puanlarıni da kullanıyoruz haftalik spor yarismasi yapiyoruz herkes kendine uygun sporu yapıyor
canım yıl kaç?Yazagelen (78.9/78.7/0.2/%0.25) Geri dönmek üzere ayrıldı.
geri donmek üzere ayrildi yazilmis bu izin mi sayiliyor ben o donemlerde yoktum
sudem34 biliyor musun canim
Teşekkür ederim cnmmAllah başınızdan eksik etmesin canım, maşallah ne güzel her şeyini doldurmuşlar.afiyetle yiyin inşallah.
Bu hafta az kilo verenler vardi haftaya onlar da guzel kilo verirse yuzde 1.5 bile yapabiliriniz ortalamayiKaptanım hem de açık ara 1. Olmuşuz
Bence biz öteki takımlarla değil de kendimizle yarışalım haftaya dünkü yüzdemizi geçmek için yarışalım
yoksa kaybedeceğini anladın da strateji mı yapıyor sunAhhh ahhh o gün en çok sen üzülecek gibisin, kıyamıyorum da
Yedim canım sen merak Etme, kabak çorbası, kavrulmuş mantar ve ayran vardı menümde. Beğendin mikız sende ye azıcık bişey olmaz
Pışıkkk yemezler.o zaman sen aşırı spor yap
Naapsin kızcağız,baktı sen çok gayretlisin destekte, elinden geleni yapıyorKızlar Songül u lafa tutun Leyla spor yapmaya gitti bence
Niye ki, ikizlere benzemiyor muyumyaa çok şaşırdım
8 yaşında bir oğlum var canım.Songül senin çocuk da mı 1 tane
bence benzemiyorsunYedim canım sen merak Etme, kabak çorbası, kavrulmuş mantar ve ayran vardı menümde. Beğendin mi
Pışıkkk yemezler.
Naapsin kızcağız,baktı sen çok gayretlisin destekte, elinden geleni yapıyor
Niye ki, ikizlere benzemiyor muyum
8 yaşında bir oğlum var canım.
Ben de leylayi tek bulup sıkıştırırım ohhh ne güzelha ha
Yarına bitermiş
Yok daha neleryoksa kaybedeceğini anladın da strateji mı yapıyor sun
Sudem e kıyamadım da filan
Öyleyse bilelim yani
2014 yili 388.etapcanım yıl kaç?
İzne ayrılmak galiba.
Puskuut e soralım bence.
Benimkin de ne yaziyor du?
Ordan yola çıksak
canım yıl kaç?
İzne ayrılmak galiba.
Puskuut e soralım bence.
Benimkin de ne yaziyor du?
Ordan yola çıksak
Peki 1. Grup 2. Grup kim birinci oldu???Bu hafta az kilo verenler vardi haftaya onlar da guzel kilo verirse yuzde 1.5 bile yapabiliriniz ortalamayi
O zamanlar burayı bilmiyordumKasım 2014, 388. etap
1.grup yani biz kazandikPeki 1. Grup 2. Grup kim birinci oldu???
Geçmiş çok uzun bir gecede nerdeyse 10 sayfa yazılmış okuyamadım
HoşgeldinADINIZ: Funda
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 94
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Şu anda çalışmıyorum. Radto TV mezunuyum, farklı farklı işlerde çalışmışlığım var.
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: İlk başladığımda uzun süre 5. takımdaydım. Sonra takımı kapattık. Bir süre sonra 13. takımdan tekrar girdim. O zamanlarki hayatımın yoğunluğu nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 9-10 yaşlarında başladı, yetişkinlikte hiç zayıf olmadım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Dört gün önce öğrendiğim ve savaş açtığım bir insülin direncim var. Savaşı ben kazanacağım, gerekli silahlarımı kuşandım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İnsülin direncini kırmak, iş ararken daha rahat etmek, indirimden kolay kıyafet bulabilmek, normal kiloları görmeden şu hayatı bırakıp gitmemek.
Her Pazartesi kilo bildirimde bulunuyor musunuz? Spor puanlamasını kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız ne işe yarıyor?
Nasıl gidiyor seker orucu canimYine kimsecikler kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?