seni geçmek için plan yapıyor.Sen böyle canhıraş savunuyorsun da Leyla yok ortada
Sağol senin de ellerine sağlık,maşallah hiç usenmeden temizlik yapıyorsun. Keşke bana da bulaştırsanEllerine saglikkk
Benim yasam kaynagim temizlik yapmak, Rabbim gucumu kuvvetimi verisin 70 yasinada gelsem kendim yapabileyim isimiSağol senin de ellerine sağlık,maşallah hiç usenmeden temizlik yapıyorsun. Keşke bana da bulaştırsan
Güle güle kullan canım, evine çok yakışmış. Çok da rahat görünüyor.Koltuklar geldi bugun cok hosuma gitti
ilk hafta fark oluyor...istersen yeni üyeyi 4 Eylül den sonra alırızBenim 3. Haftamdi canım, başka bir düzene geçtim o yüzden böyle iyi verdim.
Aynen cok rahat ya kosemi balkona cikardim oda oraya tam oldu zaten hep balkondayizGüle güle kullan canım, evine çok yakışmış. Çok da rahat görünüyor.
aşk olsun Lili
Benim A pozitif, bana da iyi gelir mikız ben varya Çarşamba ve Perşembe ton balık yedim acayip kilo verdim o iki günde bide yürüyüş şaka maka
Kan gurubum A bana balık iyi geliyor
Bugun gördüm alt tarafda ama yazmadi canim :))
Staja giden cok yoruluyor canim sabah 7.30 da çıkıyor aksam 9 da geliyorKardeşlerden birine görev ver
Gule gule kullan canimKoltuklar geldi bugun cok hosuma gitti
şeker orucu muydu?Benim 3. Haftamdi canım, başka bir düzene geçtim o yüzden böyle iyi verdim.
Kim sessiz kalirsa yani daha az kimin sesi cikarsa ben o tarafta olurum bacimaşk olsun Lili
Kaç aydır arkadaşız
Sen de Songül cu mu oldun
hadi ya bizi beğenmedi mı ki?Bugun gördüm alt tarafda ama yazmadi canim :))
Staja giden cok yoruluyor canim sabah 7.30 da çıkıyor aksam 9 da geliyor
Digeride ben bilmem der :))
Gule gule kullan canim
Gelir canim belki hafta sonu yogunlugu vardirhadi ya bizi beğenmedi mı ki?
Çocuğu küçük ya durmamıştır belki
Gece 00 a kadar muhleti var
Songül hepimizi suya götürür susuz getirir kızKim sessiz kalirsa yani daha az kimin sesi cikarsa ben o tarafta olurum bacimsiz Turkler ne dersiniz iiii ezilenin yaninda olurum
Diyorsunn himmmmSongül hepimizi suya götürür susuz getirir kız
Cidden merak ediyorumseni geçmek için plan yapıyor.
Biz laf değil icraat yaparız
Strateji geliştiriyor
Sen parmak kası çalıştır dur o kalça bacak göbek kol kasi yapıyor
bak rakibemsin ama kıyamadım sana tüyo bile verdim....Benim A pozitif, bana da iyi gelir mi
Ne diyosun sen, ağzıma tek lokma kaçamak sokmuyorum. Sagolsunlar sayelerinde iyice azimlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?