Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dene bakalım canım belki indirirsin. Ben ordan indirdim. :lepi:

şimdiden herkesi tebrik ederim. eminim herkes süper kilolar verecek :))

umarım 6.takım bu hafta da 1.liği alacak :))

Canım menün süper. Afiyet olsun. İnşallah yarın terazide güzel şeyler görürsün. Ben inanıyorum güzel haberler vereceksin. Ve dediğin gibi inşallah yine biz birinci olucaz. İyi tatiller canım sana , iyi eğlenceler. a.s.

günaydın 6.takım çıtırları...nerde herkes,dün öğleden beri takım pek bi sessiz kalmış...hadi canlanalım biraz

bu arada hemen dünki menümü vereyim

aç karnına 2 erik

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
peynir,domates,salatalık,aysberk

öğle
ton balıklı salata
yoğurt

ara
4 erik

akşam
1 parça haşlanmış tavuk
1 kase cacık

3,5 litre su
1,5 saat yürüyüş

günaydınlar 6. takımın çıtırları

dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates

öğlen
soğanlı biberli omlet
1 kase yoğurt
çoban salata

ara
1 adet şeftali

akşam
1 adet şeftali
1 adet armut

herkese merhaba kızlar opuyorumnanaktan bizim için çok güzel mutlu bir gün olmasını diliyorummm zemuszemus

dünkü menüm :

evden çıkmadan 3 kayısı

kahvaltı :3 dilim tb.ekmeği - zeytin-peynir-yagsız süt-domates-salatalık

ögle :ton balıgı-salata-ayran

ara : 1 elma

akşam : 4 yemek kaşıgı etsiz nohut -yarım tabak mantar kavurma -marul-salatalık-yogurt

3lt su -yeşilçay

nazcım maalesef sana verdiğim sözü tutup yürüyemedim .annemin yurtdışında yaşayan kuzenleri geldi akşam yemegine oraya gittim geç saatte döndüm.eve gelirgelmezde kendimi yataga attım :kedi:

kızlar dün haberlerde gördüm 23 yaşında 2 yaşlarında falan çocugu olan bi bayan ve çokta güzel bir bayan ölmüş ve sebebini kırmızı biber hapı kullanmasına baglıyorlar.çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabır versin inşallah.hapı eczanelerden toplatmışlar fakat internet ortamında satışına engel olamıyorlarmış.benim kızkardeşimde geçen sene 22 kapsül kullanmış bize söylemeden kendisi şehir dışında okuyordu.ellerinde birden bira 1.yanık gibi su toplamalar oldu avuç içlerine bakamıyordunuz vizelerde kalem tutamıyacak hale geldi sonra doktor alerjik bi reaksiyon yapmış dedi biopsi yapıldı durduk yere kendine neler yaşattı.hala elleri tam düzelmiş değil ve hiçbir cilt problemi yokken şuan egzama başladı ve dün haberleri izledikten sonra çok korktu üzerinden 1 yıl geçti ama hala ve hala çok korkuyor .Allahım sen koru yarabbim .sabırsız olmak insana neler yaptırıyor.düzenli beslenme artı egzersizle verilemeyecek kilomu var işte maalesef biz insan oglu hemen olsun istiyoruz herşeyi.lmaz:

Günaydın kızlar,
bugün pek çok işim var.ütü temizlik vs vs...
o yüzden biraz takılıp çıkacam kıslar

süpersin canım ikramlardan kaçmışsın aferin sana...kaydirigubbakcemile5
bu arada iyi tatiller iyi dinlen...

ayyy ne fena ya narinciğim...
kızkardeşin de kendi başına ne işler yapmış hay Allah yaaa. üzüldüm canım. Dediğin gibi bu iş sabır işi. Vakit ayırmak ve sağlıklı beslenmek lazım...

Kızlar gelelim bana. Ben bozmadım, yarın tartıyı merakla bekliyorum. Umarım istediğim sonuc alırım. Takım olarak da inşallah güzel sonuç alacağımızı düşünüyorum menülere bakınca..İstikrar çok önemli bizde de o var. Bu hafta olmasa öbür hafta ama mutlaka herkes hedefine er ya da geç varacak bu disiplinle kızlar ... Helal bize yaaa...a.s.

evet narinciğim bende dün okudum o haberi çok üzüldüm . bende zamanında çok ilaç kullandım zayıflamak uğruna işemi yaradı hayır . sadece giden param oldu . çok şükür sağlığımla ilgili bir sorun yaşamadım . ama bundan sonra kullanmak mı hayır . sağlıklı beslenerek birazda sabır ederek verilmeyecek kilo yoktur. yeterki inanalım ve biraz sabredelim .

bugünün menüsü
sabah bir değişiklik yaparak tost yemedim...kaydirigubbakcemile3
sabah 2 yumurta ile domatesli menemen,çay
öğlene köfte 3-4 tane, salata,yoğurt
acıkırsam 1 elma
barbunya yemeği,salata,yoğurt
1 şeftali,2 mini nektarin yerim ve inşallah yarın tartıda gzüel bir sonuç alırım...kaydirigubbakcemile3

bu haftada güzel sonuçlar alacağına eminim canım . kızlar ya ben 2 gündür fena şişiyorum ayaklarım falan davul gibi oldu . inşallah yarına kadar geçer . bende güzel sonuçlar görürüm baskülde

bu haftada güzel sonuçlar alacağına eminim canım . kızlar ya ben 2 gündür fena şişiyorum ayaklarım falan davul gibi oldu . inşallah yarına kadar geçer . bende güzel sonuçlar görürüm baskülde
inşallah nazcım hep beraber alırız iyi sonuçlar. canım yediğin birşey mi dokundu?
su az mı içtin ki canım hay Allah?

inşallah nazcım hep beraber alırız iyi sonuçlar. canım yediğin birşey mi dokundu?
su az mı içtin ki canım hay Allah?

çokta su içiyorum aslında . günde 3 litreye yakın su içiyorum . sıcaklardan şiştim galiba inşallah yarına bişey kalmaz ...kafamçokkarıştı:1shok:

olabilir canım ...sıcaklar çok etkiliyor dediğin gibi...
inşallah yarına geçmiş olur tatlım..

nazcım ben kaçtım canım işleri toparliyim biraz..yarın görüşürüz canım...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…