Günaydın kızlar,
kirazcım annen nasıl oldu?
Günaydın kızlar,
aman nazcım dikkat et kendine. bak ne güzel ilerledin. elma üstüne tarçın serp tatlı isteğini kesiyor valla.ben regl iken yapınca işe yarıyor..
narinciğim bence bu hafta 72 lere sonsuza kadar veda edeceksin menüler süper güzel..
kıslar bu cumayı bende merak ediyorum . inşallah hep güzel sonuçlar alırız...
kirazcım annen nasıl oldu?
çok sevindim canım. Allah çabucak iyi etsin...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın nevroşumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok şükür annem daha iyi canım,bi kaç güne kadar çıkacak inş.
03.08.2010
Kahvaltı : Evde - 07:30
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen : İşyerinde - 12:30
1 tabak kabak kavurması
1 kase yoğurt
Ara : İşyerinde - 16:00
1 bardak light süt
2 adet eti form bisküvi
Akşam : Evde - 19:00
Yarım kase mercimek çorbası
2 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata
Gece : Evde - 22:00
1 elma
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100
Aktiviteler :
1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
2-Koşu bandında ellerimde 1.5 kg ağırlıklarla 75 dk tempolu yürüyüş yaptım. guclubacismile
menün ve aktivitelerin herzamanki gibi süper nazocuğum . bende eksik oln tek şey spor malesef CADIARZUohaoldumsmilesenağlama
Canım sen de en azından evde leslie sansone ile yürüyüş yapsana. Vaktin de bol nasıl olsa. Yemek hazır oluyor sanırım eve gidince. İşler de yapılmış oluyor. Kesin vakit ayırırsın. Normal yürüyüş kadar etkili olduğunu okudum forumlarda. Koşu bandında ve açıkhavada yürümeyle karşılaştırılamaz ama %80 olsa da yeter. Bak bununla ilgilen bence. Yoksa spora hiç başlayamayacaksın. olumunekankayizsmile
benim yan komşum 60 yaşında kadın hersabah biz işe giderken yürüyüşten geliyor ve inanın onun yürürken ve konuşurkenki canlılıgı bende yok :kedi: nazcım hadi birbirimize söz verelim ve bugünden itibaren yürüyüşe başlayalım tatlım
geçen gün internetten baktım ama indiremedim bugün biraz daha bakayım canım .
tamam narinciğim ben varım yürüyelim ve sabah geldiğimizde buraya yazalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?