Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy nevracım inşallah agzından çıkanlar dua hükmünde kabul olur.inşallah sende enkısa zamanda 8 li rakamlara veda edeceksin arkadaşım :Şeniz

günaydın nevroşumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok şükür annem daha iyi canım,bi kaç güne kadar çıkacak inş.
çok sevindim canım. Allah çabucak iyi etsin...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugünkü menüm de bu kızlar

2 tam ekmeğe peynirli tost, domates,biber,maydonoz,çay
tonbalıklı salata, 1 parça peynirli salata
1 elma
patlıcan yemeği, salata,yoğurt
1 elma 1 şeftali yerim herhalde

ya bende de spor yapma isteği gelemedi bir türlü..:kedi:
hergün başlayım diyorum ama tık yok.. bi ilham gelse de başlasam pek iyi olacak ama du bakalım...

narincim inşallah canım yaaaa. artık sıkıldım şişkoluktan...

Merhaba kızlarrr.. Ne var ne yok. Benden iyilik. Bugün reglimin 2. günü , daha iyiyim. Hemen dünkü menümü yazayım. opuyorumnanaktan

03.08.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak kabak kavurması
1 kase yoğurt

Ara : İşyerinde - 16:00

1 bardak light süt
2 adet eti form bisküvi

Akşam : Evde - 19:00

Yarım kase mercimek çorbası
2 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:00

1 elma

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Koşu bandında ellerimde 1.5 kg ağırlıklarla 75 dk tempolu yürüyüş yaptım. guclubacismile

menün ve aktivitelerin herzamanki gibi süper nazocuğum . bende eksik oln tek şey spor malesef CADIARZUohaoldumsmilesenağlama

menün ve aktivitelerin herzamanki gibi süper nazocuğum . bende eksik oln tek şey spor malesef CADIARZUohaoldumsmilesenağlama

Canım sen de en azından evde leslie sansone ile yürüyüş yapsana. Vaktin de bol nasıl olsa. Yemek hazır oluyor sanırım eve gidince. İşler de yapılmış oluyor. Kesin vakit ayırırsın. Normal yürüyüş kadar etkili olduğunu okudum forumlarda. Koşu bandında ve açıkhavada yürümeyle karşılaştırılamaz ama %80 olsa da yeter. Bak bununla ilgilen bence. Yoksa spora hiç başlayamayacaksın. olumunekankayizsmile

benim yan komşum 60 yaşında kadın hersabah biz işe giderken yürüyüşten geliyor ve inanın onun yürürken ve konuşurkenki canlılıgı bende yok :kedi: nazcım hadi birbirimize söz verelim ve bugünden itibaren yürüyüşe başlayalım tatlım

geçen gün internetten baktım ama indiremedim bugün biraz daha bakayım canım .

tamam narinciğim ben varım yürüyelim ve sabah geldiğimizde buraya yazalım .

leslie çok zevkli idi kızlar ben indirmiştim ahh bi de hükmedip başlasam tekrar ben de.. nazcım yaparsan kesin faydasını görürsün bence...

geçen gün internetten baktım ama indiremedim bugün biraz daha bakayım canım .

Canım sende zayıfla diye bi site var. Şimdi direkt adını yazamıyorum yasak ya. Googledan arattırıp girersin canım. Ordan bak spor bölümünde var. Ve linkler doğru. İndirebilirsin. Ben ordan indirdim. kaydirigubbakcemile5 Benim koşu bandım olduğu için uygulamadım. Ama arkadaşlarıma , anneme falan verdim. Annem hoş yapmıyor tabi. Ama arkadaşlarımdan birisi yapıyor. Gayet memnunum iyi terliyorum , iyi yoruyor , çalıştırıyor diyor.

ben kaçtım kıslar yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

ya bende leslie yi geçen sene çok denemeiştim indirmek için ama bi türlü olmamıştı,şimdi yine deneyim bakalım...bende gün içinde yürümek için kendime zaman yaratmaya çalışıyorum...bazen büroda yapıyorum,bazen eve giderken yolu uzatıyorum...2 gündürde hastaneye babamlar arabayla bense yürüyerek gidiyorum,geliş gidiş 1 saatten fazla sürüyorzemuszemus

tamam narinciğim ben varım yürüyelim ve sabah geldiğimizde buraya yazalım .

tamam canım anlaştık bu şekilde birbirimizden güç alıp düzenli bişekilde yürümeye çalışırız.ramazanda iftardan sonra yürüyebilirmiyiz bilmiyorum ama bilmiyorumkismile

merhaba kızlar

dün akşam misafirim vardı. ikramlıklardan hiç yemedim :)) reglim de bugun biter inş. bu hafta güzel sonuçlar alıcam :))

hemen dünkü menümü yazayım.

sabah
1 şeftali

kahvaltı - öğlene doğru
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
domates, salatalık

ara
1 armut

öğl.sonra
1 tabak menemen 1 yumurta ile
cacık

akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 bardak light süt

ayrıca 1 şişe maden suyu ve bol su içtim.

kızlar ben yarın bodruma gidicem. pazartesi inş. görüşürüz.
yanlız kilo bildirimini cuma yapamayacagım, cunku gittigim yerde baskul bulamam.
bu yuzden yarın sabah evden çıkmadan tartılıp bildiricem size. şimdiden bilgi vereyim dedim.
görüşmek üzere...

şimdiden herkesi tebrik ederim. eminim herkes süper kilolar verecek :))

umarım 6.takım bu hafta da 1.liği alacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…