Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende katılabilirmiym sadece yürüyüş değilmi

evet öyle oldu ama olmayacak bir daha inşallah :)

nasıl katılabiliriz ben de yürüyüşçüyüm :)
canım her akşam yürüyüş puanını hesaplayıp Felicio etiketlemeyi unutma
Canım profilinde ki sensin galiba.
Maşallah ne kadar güzelsin
Birde diyetini sporunu çok bilinçli yapman çok hoşuma gitti.
Çağırdığım üyelerin çoğu gitti.
Orjinalisim kaldı birtek hatırladığım.
Umarım seninle uzun ve güzel bir yolculuğa çıkarız.

Birde arkadaşlarin menüleri filan yorumlaman çabuk adapte olacağın anlamına geliyor.

Eski üyeler on birikimi yüksek oluyor.
PAPATYAM da bizim zamanimizdan

aynen canım eskiden bizde görürdük.parali şimdi
Spor konusunda her türlü fikre açığiz.
Diğer takımlarin ilk sayfasını incelersen onlarda farklı puanlar amaç motivasyon

Amaç motivasyon tabii ki. :)
Biri hariç her takımda varmış spor tablosu. Ne kadar değişmiş buralar böyle. Kesin kilolar tonla gidiyordur, her aya iki mezun falan çıkıyordur. :) Kaptanlar çok güzel düşünmüş.

Benim, teşekkür ederim. Yıllardır siteye girmiyordum, 3-4 yıllık fotoğraf, 75 kilo halim, şimdi yanaklar poğaça gibi oldu. Bu takımdaki herkes güzelmiş deniyor, eminim sen de güzelsindir. :) Zaten hayatımız güzel olsun, o daha önemli, işler yolunda gitsin, mutluluk bol, acı az olsun. :)

Menü yorumlamak önemli bence. Zamanla kimin nasıl yediği aklında kalmaya başlıyor. Kilo vermesine ya da almasına etkisini çok rahat fark edebiliyorsun.

Yolculuğun uzun olacağı kesin, çok hızlı da versem verilecek çok kilo var maalesef. Senin hedef kilon kaç?

Bacakları inceltiyorsa hemen kullanmaya başlarım, kemer olan da var, kelebek olan da. İkisini de kullanayım mutlaka. Ben oturduğumuz bölgenin etrafinda bir tam tur atınca 45 dk oluyor.yolun ilk kısmı aşağı doğru eğimli, sonlar doğru bir kısmı da yokuş canım. Yorgun değilsem hızlı yürüyorum.
Böbrek taşı ameliyatı oldum, sıkıntı çıktı tekrar ameliyat oldum. Başka bir vakitte de et benlerinden operasyon geçirdim canım.

Neler yapmadimki temizlik yaptim asure icin malzeme islattim taze fasulye yaptim dolma ici yaptim dolduracagim imm ceviz ve findik temizleyecegim simdide
Allah kolaylik versin canim maşallah hızına yetisebilsek keske bende tarlada cok yoruluyorum artik sabah 5bucukta kalkip 6da gidiyoruz öğlen geliyoruz eve gelince cocukla ilgilen eve supur topla kahvalti hazirla aksama yemek yap bitmiyoki uyumusum 1saat az önce

Kesinlikle öyle sizin gözünüzden grubu böyle görmekte çok güzel sporu ben devraldığım zaman küçük Bi kaç önerilerde bulunmuştum eğer evde yapıyorsanız aşağı tekrar ekledim inceleyebilirsiniz Şu yoğunluğu atlatayım tekrar bir program önerisi yapacağım baya Bi zorluyorum ilerde sürekli etiket yapmamdan bıkabilirsiniz baştan söyleyeyim

Yazagelen
Videolar burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…